Și-a salvat fiul de la eutanasiere

 
În luna ianuarie 2015, texanul George Pickering III, în vârstă de 27 de ani, a suferit un atac cerebral. Medicii spitalului Tomball din Houston l-au declarat în moarte cerebrală  și au propus familiei eutanasierea. Acordul de întrerupere a susținerii funcțiilor vitale a fost semnat de mama vitregă a lui George. Însă tatăl său nu era pregătit să renunțe.


Când medicii i-au cerut să părăsească salonul, pentru a urma procedura de eutanasiere, George Pickering II a scos un pistol  și a amenințat că-l va folosi. Bărbatul își făcuse curaj, în prealabil, cu câteva pahare de alcool. A fost dezarmat aproape imediat de un alt fiu al său.
Cu toate acestea, trupele speciale SWAT au ajuns rapid la fața locului și a urmat o procedură de negocieri, care a durat aproape trei ore, la capătul cărora Pickering-tatăl a fost evacuat.

Omul era, însă, fericit, fiindcă tocmai înainte ca polițiștii să ajungă la el, fiul său se trezise din comă și îi strânsese mâna. Faptul că tânărul își revenise a fost confirmat de medici și constatat, cu uimire, de polițiști.

Miracolul nu a împiedicat, însă, ancheta judiciară. Pickering a fost rapid judecat și condamnat la 10 luni de închisoare – o pedeapsă minimă, judecătorul ținând cont de circumstanțele atenuante. A fost eliberat chiar în preajma Crăciunului  și cei doi  Pickering și-au petrecut sărbătorile împreună, fericiți.  

„Legea a fost încălcată, dar pentru un motiv întemeiat. Mă aflu aici din acest motiv. A fost dragostea!”, a declarat fiul supraviețuitor postului KPRC.

Citiți și:
Minciunile sfruntate însă profitabile ale ştiinţei: Moartea cerebrală şi frauda donării
de organe (I)

Cinci naufragii pentru o biată doamnă în vârstă
O mărturie cu totul extraordinară a «călătoriei» unui neurochirurg materialist într-o
dimensiune astrală paradiziacă (I)

yogaesoteric
9 aprilie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More