Și de mască ce se alege? O minciună mondială, gândită și pusă în practică până în cele mai mici amănunte

Niciodată masca nu ne-a protejat. Nici nu avea cum și asta s-a și demonstrat.

Un argument cu mare greutate, ieșit la iveală abia mai târziu: e-mail-urile lui Faucy, care demonstrează minciuna cu măștile. O minciună mondială, gândită și pusă în practică până în cele mai mici amănunte.

Au fost și medici români care s-au pronunțat fie împotriva ei, fie au arătat că este inutilă. Sistemul a avut grijă să-i marginalizeze, opiniile lor fiind contrare mai marilor zilei. Devenise laitmotivul discursurilor lui Klaus Iohannis, despre care este greu să credem că era neinformat. Era practic imposibil să nu știe că masca nu ne folosește. A intrat însă în jocul spaimei mondiale. Virusul trebuia ridicat la nivel de bau-bau planetar, dându-i-se alte valențe decât cele reale. Spălatul pe mâini nu era rentabil. Masca, în schimb, da. Se profilau afaceri de milioane, sute de milioane de euro sau dolari. Se putea rata așa ceva? Nu.

Presa străină a publicat mii de articole despre covid-19. Taberele, aceleași: pro și contra. Au fost luate în seamă doar cele care conveneau. Populația se dorea să fie dresată prin semănarea fricii. Era un exercițiu care abia începuse și ale cărui consecințe le vom simți mai târziu. Cavalerii „Apocalipsei Covid”, care la începutul pandemiei doar că nu îți prevesteau moartea grabnică în lipsa măștii, acum au amuțit. Rar mai apare câte unul care, în treacăt , mai scapă câteva vorbe. Se ascund în spatele vaccinării, devenită peste noapte mult mai importantă. Probabil că peste un timp se va dovedi că și aici s-au înșelat.

Nimeni nu și-a cerut scuze că masca a fost o cacealma. Ar fi însemnat să recunoască implicarea într-o mascaradă planetară, în care se jucau cu sufletele oamenilor. Cei mai aprigi susținători ai măștii de protecție au cam dispărut din peisaj. Pe Arafat nu l-a mai văzut nimeni ținând prelegeri de-a dreptul tâmpite cu obligativitatea purtării ei și în casă. Sau pe Tătaru, care ne spunea să purtăm chiar două. Au plecat fără să-și ceară scuze. Măcar atât. În urma lor au rămas doar profitorii care s-au îmbogățit din frica celorlalți.

Citiți și:
Dr. Vasile Astărăstoae despre mască și vaccin…
Expert american: Măștile sunt folosite ca să inducă frica, să cultive supunerea și să ne răpească umanitatea dumnezeiască

 

yogaesoteric
24 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More