Simbolismul insidios al măștii: Ca uniforma din China lui Mao, masca este un semn al dictaturii ce ni se pregătește

De ce aceia care s-au vaccinat mai poartă mască? Sunt protejați de virus și nu mai pot răspândi virusul, dar suntem totuși avertizați de contrariu. Să fie oare pentru că maoismul încă modelează lumea noastră?

Occidentul credea în mod greșit că, după ce a îmbrățișat capitalismul, China va deveni asemenea nouă. În realitate, Occidentul seamănă tot mai mult cu China. Maoismul și comunismul chinez se răspândesc cu viteza unui incendiu în preria uscată.

Pentru cei dintre noi care au avut ocazia să călătorească în China, după vizita lui Richard Nixon din 1972, în afara posomorelii generale, ca efect al domniei lui Mao Tse Dun, uniforma pe care o purta fiecare chinez era tulburătoare. Ea simboliza ideologia lui Mao: acesta a dorit să egalizeze mai bine de un miliard de oameni prin hainele pe care le purtau.

Vă sună cunoscut? Masca nu este și ea un mijloc de a egaliza Occidentul?

Dr. Fauci, pe care unii îl văd drept autoritatea numărul unu în tot ce este legat de covid, promovează purtarea măștii în ciuda vaccinării. Ba chiar a sugerat să purtăm câte două măști.

De când a dobândit o mare importanță națională, Fauci a schimbat regulile în timpul jocului, s-a răzgândit în privința măștilor, a ascuns realitatea, a fost văzut în public fără mască și, cu excepția presei și a câtorva credincioși fanatici, și-a pierdut credibilitatea.

Se cuvine totuși să ne întrebăm ce se ascunde în spatele mesajelor confuze transmise de Fauci. La urma urmei, nu este un idiot.

Activiștii liberali ca Fauci, inclusiv cei instalați la Casa Albă, par îmbătați de putere și se îndreaptă în mod deliberat către sistemul de control social chinez, ale cărui semințe au fost puse de Barack Obama.

Obama a fost cel care a promis să „transforme fundamental Statele Unite”. Iar „masca” nu este singurul mijloc de control al societății.

Priviți atacul pe care administrația Biden îl dă asupra Primului Amendament (dreptul la liberă exprimare), celui de al Doilea Amendament (dreptul de a purta armă) și Amendamentului Zece din Constituție (mai puțin faimos, acesta rezervă statelor toate puterile care nu sunt explicit rezervate guvernului federal.)

Mai este apoi și ideea stupidă a pașapoartelor de vaccinare

Și încă multe, multe altele. Ați citit așa-zisul „plan de infrastructură” de 2 trilioane de dolari care vizează, nici mai mult, nici mai puțin, decât să „remodeleze” capitalismul? Mai mulți bani sunt alocați pentru Green New Deal, o escrocherie prin care se urmărește mai degrabă instituirea controlului social prin acapararea pământurilor și a banilor, decât dezvoltarea infrastructurii.

Știe cineva dintre cei aflați acum la putere de câte ori și cât de dramatic s-a schimbat climatul de-a lungul timpului? Sigur că știu, însă nu lasă adevărul să pună bețe în roate unui discurs care servește cauzei.

Cele de mai sus nu sunt decât o picătură de apă dintr-un torent menit să pună în mișcare moara schimbării fundamentale a Americii plănuită de Obama. Să permită guvernului federal să obțină controlul total asupra întregii societăți.

Politicienii de extremă stânga și complicii lor din presă, care îi protejează cu asiduitate, lucrează la implementarea cu bocancii a ideologiei marxiste în America. Nu vă lăsați păcăliți: implementarea ideologiei marxiste înseamnă comunism și sclavie.

După prăbușirea Republicii Romane, prima republică constituțională importantă care a apărut din nou în istorie a fost America. Atunci când luminile se vor stinge acolo, pietrele de domino se vor prăbuși pentru toate popoarele iubitoare de libertate de pe planetă.

Câte mii de ani vor mai trece până când libertatea și independența vor putea răsări iar din întunericul tiraniei?

Pentru cei ajunși la o vârstă, care se pregătesc să părăsească această lume, „transformarea fundamentală” a Americii este o lovitură. Pentru copiii, nepoții și strănepoții lor, este o tragedie. Nu vor trăi cu libertățile și drepturile care au făcut ca America să fie invidiată de toată lumea.

Nu ne putem împiedica să ne întrebăm ce este mai tragic: să îți pierzi libertatea sau să te naști fără să știi ce înseamnă a fi liber?

Singura speranță este ca majoritatea tăcută să se ridice și să înfrunte mârșăvia cu care se confruntă atât SUA, cât și cele mai multe dintre țările lumii.

Spre deosebire de patronii de companii, care, când nu sunt niște ideologi fanatici, sunt niște lași, este nevoie de curaj să te ridici pentru America și să-i aperi idealurile în realitatea marxistă din zilele noastre.

Citiți și:
Covid-19, o armă menită să schimbe radical America și Lumea. Ne-am pierdut cu toții rațiunea?
Șapte întrebări importante cu privire la așa-zisa pandemie de covid-19

 

yogaesoteric
21 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More