Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19

 

Frica asigură obediența față de stat în războiul COVID-19

Într-o celebră cugetare, Franklin D. Roosevelt spune: „Singurul aspect de care este necesar să ne temem este frica însăși”. El a înțeles că frica este în cele din urmă ceea ce ne face să uităm de drepturile omului și să ne îndreptăm spre o societate totalitară și că singura modalitate de a ocoli o astfel de soartă este de a rezista plini de curaj fricii.

Astăzi, una dintre cele mai mari amenințări (sau cel puțin așa ni se spune) este o pandemie. Astăzi, avem și ceva ce niciun tiran anterior nu a avut, și anume tehnologia de urmărire, control și manipulare a oamenilor, oriunde s-ar afla. Majoritatea oamenilor sunt înconjurați de dispozitive electronice și fără fir care culeg toate datele imaginabile despre viața lor personală. Moneda digitală este pregătită pentru a finaliza rețeaua tiraniei.

Ingineria Contagiunii

S-au scris multe articole care examinează dovezile științifice ce susțin afirmația că SARS-CoV-2 este o creație de laborator. Dacă agentul patogen a fost eliberat accidental sau intenționat este probabil mai puțin important decât stabilirea adevărului cu privire la originea sa. Motivul pentru care afirmăm aceasta este faptul că intenția ar fi ceva mai greu de dovedit, în timp ce faptul că suntem făuritori de arme biologice este de necontestat – și, atâta timp cât continuăm cercetarea periculoasă în această direcție, rezultatul final nu poate fi decât unul similar. Mai multe focare. Mai multe pandemii. Mai multă teamă. Control sporit. Mai multe restricții. Mai puține libertăți.

,,Isteria este infecțioasă. Ne pregătim pentru a crea o bulă în care exagerăm amenințarea și nu ne mai întrebăm dacă vindecarea poate fi mai rea decât boala.” – Lord Sumption, judecător al Curții Supreme din Marea Britanie

Dacă vrem să demontăm narațiunea despre amenințarea bioterorismului, este necesar să abordăm în primul rând cercetarea care face din această amenințare o posibilitate.

Articolul „Ingineria Contagiunii: UPMC, Corona-Thrax și «Iarna cea mai întunecată»”aprofundează modul în care complexul industrial de bioapărare lucrează deja la o formă turbo-încărcată de antrax. Documentele obținute prin intermediul FOIA dezvăluie că antraxul, un agent patogen deja letal, este manipulat genetic pentru a exprima proteina SARS-CoV-2 spike, partea virusului care îi permite să aibă acces în celulele umane. Acest aspect are în mod clar puțin de-a face cu a fi cu un pas înainte față de natură, din moment ce s-a observat că bacteriile nu sunt susceptibile să se amestece și să preia caracteristicile unui virus dacă sunt lăsate pe cont propriu.

Democrația sub amenințare

După cum a remarcat dr. Reiner Fuellmich – cofondator al Comitetului de Anchetă Extraparlamentar German Corona care pregătește cel mai mare proces de acțiune colectivă din istorie – oamenii de știință, avocații, profesioniștii din domeniul medical și universitarii sunt din ce în ce mai vocali, recunoscând că escaladarea deliberată a fricii care a menținut în viață pandemia Covid-19 amenință să înlocuiască democrația cu „modele totalitare fasciste” de guvernare.

Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre ei încep acum să-și dea seama că este necesar să vorbească, înainte să fie prea târziu. De exemplu, Journal of Law and the Biosciences a publicat un articol semnat de Stephen Thompson și Eric C. Ip, ambii de la Universitatea din Hong Kong, intitulat „Măsuri de urgență COVID-19 și iminenta pandemie autoritară”, în care se spune: ,,Acest articol demonstrează – cu diverse exemple extrase din întreaga lume – că există inconfundabile regresii către autoritarism în eforturile guvernamentale de a stopa virusul. În ciuda naturii fără precedent a acestei provocări, nu există nicio justificare solidă pentru eroziunea sistemică a idealurilor și instituțiilor democratice care protejează drepturile, dincolo de ceea ce este strict cerut de exigențele pandemiei. O abordare de tipul totul-sau-nimic inspirată de Wuhan pentru stoparea virusului stabilește un precedent periculos pentru viitoarele pandemii și dezastre, răspunsul copiat global indicând o «pandemie» iminentă de un alt fel, cea a autoritarismului. Cu o taxă gratuită aplicată democrației, libertăților civile, libertăților fundamentale, eticii în domeniul sănătății și demnității umane, aceasta are potențialul de a declanșa pe termen lung crize umanitare nu mai puțin devastatoare decât COVID-19.”

Narativa bioterorismului folosit pentru a alimenta frica

În ultimii ani, amenințarea bioterorismului și a virusurilor în general a fost evidențiată ca una dintre cele mai grave amenințări la adresa omenirii. Bill Gates, care investește în și profită de pe urma vaccinurilor pandemice, pregăteşte publicul să se teamă de apariția bolilor mortale de ani de zile. În 2015, într-un TED Talk el a avertizat publicul că următoarea mare amenințare pentru umanitate ar fi „un virus extrem de infecțios” pentru care „nu suntem pregătiți” și în 2017 a prezis că zeci de milioane ar putea fi uciși de arme biologice.

,,Următoarea epidemie ar putea apărea pe ecranul computerului unui terorist care intenționează să folosească ingineria genetică pentru a crea o versiune sintetică a virusului variolei … sau o tulpină super-contagioasă și mortală a gripei”, a spus Gates la acea vreme.

Desigur, Gates a co-găzduit, de asemenea, simularea pregătirii pentru pandemie din octombrie 2019, cunoscută sub numele de Eveniment 201, împreună cu Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății și Forumul Economic Mondial. Evenimentul a prezis în mod straniu ce se va petrece 10 săptămâni mai târziu, când a apărut COVID-19.

Acest exercițiu de simulare a inclus tot ceea ce vedem acum pus în practică în lumea reală, de la lipsa echipamentului de protecţie, blocaje și eliminarea libertăților civile până la campanii de vaccinare obligatorii, revolte, frământări economice și ruperea coeziunii sociale. Ei chiar au ales exact tipul de virus: un „coronavirus nou”.

Un detaliat document de lucru: „Bioterorismul și Biocrimele: utilizarea ilicită a agenților biologici începând cu 1900”, publicat inițial în 1998 și revizuit în 2001, examinează aproximativ 270 de incidente suspectate de război biologic, care au fost înregistrate. Având în vedere că documentul are acum aproape 20 de ani, această listă va fi probabil și mai lungă astăzi. Această listă poate include chiar SARS-CoV-2, dacă vrem să-l credem pe Francis Boyle, care a elaborat Legea antiteroristă privind armele biologice din 1989, precum și alte virusuri.

Creșterea tehnocrației

Un alt profesionist medical care vorbește în mod deschis despre pandemia Covid-19 ca fiind o febrilă acaparare de putere de către elita tehnocratică, este dr. Lee Merritt, chirurg ortoped la coloana vertebrală, care lucrează în Logan, Iowa. La 16 august 2020, el a susținut un discurs la Convenția medicilor pentru pregătirea dezastrelor, din Las Vegas, Nevada, în care a disecat numeroasele minciuni care ni s-au spus cu scopul de a induce frica în această pandemie. 

Când priviți datele și statisticile reale disponibile și le comparați cu ceea ce ni se spune de către oficialii guvernamentali și mass-media, devine evident că există o prăpastie între cele două versiuni. Datele ne spun că SARS-CoV-2 nu este amenințarea existențială care a fost trâmbiţată. La rândul său, aceasta pune întrebarea: „De ce vor ei să trăim cu frică? Cu siguranță, este necesar să existe un motiv pentru aceasta.”

Bineînțeles că există și nu are nimic de-a face cu a se asigura ca dumneavoastră și familia dvs. să rămâneți sănătoși și în siguranță. Imaginea de ansamblu emergentă pare să indice într-o singură direcție, și anume implementarea unui plan de lungă durată pentru a introduce și a stabili permanent o societate tehnocratică.

Pe scurt, tehnocrația este o ideologie economică construită în jurul unei guvernări totalitare exercitate de lideri nealeși. Un tehnocrat este cineva care exercită putere asupra ta pe baza cunoștințelor lui. Ca sistem economic, tehnocrația se bazează pe resurse. În cadrul acestui sistem, companiilor li se spune ce resurse li se permite să utilizeze, când și pentru ce, iar consumatorilor li se spune ce să cumpere.

Ingineria socială este în plină desfășurare

Sistemul tehnocratic necesită, de asemenea, inginerie socială, care se bazează pe colectarea masivă de date și pe utilizarea inteligenței artificiale. Tehnocrații au împins în tăcere și fără încetare această agendă înainte încă din anii 1930, iar semnele implementării sale devin din ce în ce mai vizibile.

În câteva luni scurte, am fost aduşi în mod dramatic de la o stare de libertate la o stare de totalitarism, iar modul în care s-a făcut această schimbare a fost prin ingineria socială, care implică desigur manipularea psihologică.

Cenzurarea și propaganda nu sunt decât două strategii care modelează și transformă o populație. „Diagrama de constrângere” a profesorului de psihiatrie Albert Biderman include și următoarele metode, toate acestea putând fi în mod clar legate de răspunsul COVID-19:
– Tehnici de izolare – carantinare, distanțare socială, izolare față de cei dragi;
– Monopolizarea percepției – Monopolizarea ciclului de știri 24/7, cenzurarea punctelor de vedere disidente și crearea de medii aride prin închiderea barurilor, sălilor de sport și a restaurantelor;
– Tehnici de degradare – Mustrarea, rușinarea oamenilor (sau chiar atacarea fizică) a celor care refuză să poarte măști sau să respecte distanțarea socială sau, în general, aleg libertatea în locul fricii;
– Debilitate indusă – A fi obligat să rămâi acasă și să nu poți face exerciții fizice sau să socializezi;
– Amenințări – Amenințare cu ridicarea copiilor dvs., carantină prelungită, închiderea afacerii dvs., amenzi pentru nerespectarea regulilor de mascare și distanțare socială, vaccinare forțată etc.;
– Demonstrarea atotputerniciei / atotștiinței – închiderea întregii lumi, revendicare a autorității științifice și medicale;
– Impunerea unor cerințe stupide – Exemplele includ obligarea membrilor unei familii să se aşeze la o distanță de 1,5 m la bancă, chiar dacă au ajuns împreună în aceeași mașină, obligaţia de a purta mască când intrați într-un restaurant, chiar dacă o puteți scoate imediat ce vă aşezaţi sau obligaţia de a purta o mască atunci când mergeți singur pe plajă;
– Indulgență ocazională – Deschiderea unor magazine și restaurante, dar numai la o anumită capacitate, de exemplu 30%. O parte a planului de constrângere este că indulgențele sunt întotdeauna luate din nou, și ei spun deja că este posibil să fie necesar să închidem lumea din nou în această toamnă.

Încălcarea vieții private și a drepturilor omului

Amprentele tehnocrației sunt, de asemenea, evidente în programele invazive de urmărire şi depistare a contacţilor, care au fost lansate în întreaga lume, și în avertismentul repetat că, doar cu excepția cazului în care fiecare bărbat, femeie și copil este vaccinat împotriva SARS-CoV-2, viața nu va reveni niciodată la normal. Adevărul este că tehnocrații nu au intenția de a ne lăsa vreodată să revenim la normal. Planul este de a modifica societatea permanent. O parte din această modificare este reprezentată de înlăturarea libertăților civile și a drepturilor omului și se petrece acum cu o viteză vertiginoasă.

După cum arăta Alex Berenson într-o postare pe Twitter din 30 septembrie 2020, experiențe din lumea reală sugerează că operatorii de telefonie mobilă, inclusiv AT&T și Verizon, furnizează deja date guvernelor pentru carantine și în scopul de urmărire a contactelor fără știrea sau consimțământul dvs. deși ni s-a spus că aplicațiile de urmărire ar fi voluntare. De asemenea, suntem bombardați cu știri care ne spun să ne pregătim, să ne suflecăm mânecile și să ne vaccinăm imediat ce va fi disponibil un vaccin COVID-19.

Împreună cu Gates, dr. Anthony Fauci a pregătit, de asemenea, conștiința publicului pe tot parcursul pandemiei, avertizând că, fără un vaccin, nu vom putea reveni niciodată la normal. Toate aceste discuții se referă la vaccinarea forțată, în ciuda lipsei totale a asigurării că oricare dintre subiecții vaccinați sunt în siguranță. Dovezile emergente sugerează de fapt că noile vaccinuri ARNm pentru SARS-CoV-2 ar putea fi un dezastru de sănătate publică. Un raport din 1 octombrie 2020 al CNBC trece în revistă experiențele a cinci participanți la studiile vaccinului SARS-CoV-2 Moderna și Pfizer. Unul dintre participanții la studiul vaccinului Pfizer „s-a trezit cu frisoane, tremurând atât de tare încât i-a crăpat un dinte după ce a luat a doua doză”, relatează CNBC, iar altul a murit după 2 săptămâni.

Un participant la testul Moderna a spus că are febră scăzută și că s-a simțit subfebril timp de câteva zile după prima injecție. La opt ore după a doua injecție a fost „ţintuit la pat cu o febră de peste 39, tremurături, frisoane, dureri de cap puternice și dificultăți de respirație. El a spus că durerea din braț, unde a primit injecția, s-a simțit ca un «ou de gâscă pe umărul meu»”. Nu a dormit în acea noapte, observând că temperatura lui a fost mai mare de 39 de grade timp de cinci ore. Alți doi au raportat efecte secundare similare, iar un al treilea a avertizat că va fi necesar să-și ia o zi liberă după a doua injecție. CNBC a mai menționat că „pe măsură ce companiile au progresat prin studii clinice, mai mulți producători de vaccinuri și-au abandonat cele mai mari doze în urma raportărilor de reacții mai severe”.

Regulile COVID-19 marchează „alunecarea isterică în statul polițienesc”

Încheiem cu câteva observații ale judecătorului Curții Supreme Britanice – Lord Sumption, care într-un interviu din 30 martie 2020 pentru The Post, a avertizat că regulile COVID-19 deschid calea către despotism – exercitarea puterii absolute într-un mod crud și de o manieră opresivă.

„Adevărata problemă este că, atunci când societățile umane își pierd libertatea, nu se petrece de obicei din cauză că tiranii au luat-o, ci pentru că oamenii își cedează de bună voie libertatea în schimbul protecției împotriva unei amenințări externe. Și amenințarea este de obicei o amenințare reală, dar mult exagerată. Aceasta este ceea ce mă tem că vedem acum. Presiunea asupra politicienilor a venit de la public. Vor acțiune. Nu se opresc să întrebe dacă acțiunea va funcționa. Nu se întreabă dacă merită plătit costul. Vor acțiune oricum. Și oricine a studiat istoria va recunoaște aici simptomele clasice ale isteriei colective. Isteria este infecțioasă. Ne pregătim pentru a crea o bulă în care exagerăm amenințarea și încetăm să ne întrebăm dacă vindecarea poate fi mai rea decât boala.”

Este timpul să ne punem câteva întrebări foarte presante. Este rezonabil să ne așteptăm ca guvernul să elimine în TOTALITATE infectările și decesele? Au dovedit că nu pot, totuși renunțăm la tot mai multe libertăți și drepturi, deoarece ei susțin că aceasta îi va face pe toți mai în siguranță. Este o minciună ispititoare, dar totuși o minciună.

Amintiți-vă, ne-au vândut la închiderea afacerilor și la carantina la domiciliu spunând că este necesar doar să aplatizăm curba infecției pentru a evita supraaglomerarea spitalelor. Apoi, spitalele au fost aproape goale și decesele au fost atât de puţine încât nici nu au mai fost raportate. Cu toate acestea, blocajele rămân în multe zone și unele – Australia fiind un prim exemplu – au atins noi cote șocante.

Mai devreme sau mai târziu, fiecare este necesar să decidă care este cel mai important aspect: libertatea personală sau falsa securitate? Vestea bună este că mulți încep să vadă adevărul și încep să aleagă libertatea în locul totalitarismului brutal în numele sănătății publice.


Citiţi şi:

În ce mod vor încerca sa va faca sa cedati psihologic?

Un virus mortal amenință lumea: nu Covid-19, ci Totalitarismul

 

yogaesoteric
13 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More