Sinistra Nouă Ordine Mondială îţi supraveghează nu numai cardul bancar, ci şi telefonul mobil

Agenţia militară Oficiul Cunoaşterii Informaţiei (IAO) din SUA are misiunea de a supraveghea şi a colecta orice informaţie posibilă despre oricine din această lume. Inscripţia de pe frontispiciul acestei instituţii care funcţionează în cadrul Pentagonului este: Scientia Est Potentia („Cunoaşterea înseamnă Putere”).

Utilizarea cărţii de credit, datele medicale, cronologia călătoriilor, facturile telefonice, evenimentele înregistrate ca şofer, toate acestea sunt stocate în baza de date a IAO. Dacă aţi făcut aşa ceva, Ochiul-Atotvăzător al IAO doreşte să ştie acest lucru.

Oficiul a fost creat la începutul lui 2002, ca parte a unui nou program destinat, oficial, eliminării teroriştilor, după atacurile din 11 septembrie 2001. Programul a fost botezat „Cunoaşterea Informaţiei Totale”, TIA.

Sub oblăduirea acestui oficiu a fost creat un program destinat spionării altor computere, denumit Genoa. Genoa se infiltrează în hard-ul computerelor şi, ca un info-vampir, suge informaţia de aici stocând-o în masiva sa bază de date.

Oficiul se bazează pe o reţea de calculatoare, un sistem internaţional secret de tehnică de spionaj, cunoscut în limbajul specialiştilor sub numele de Echelon. Echelon are menirea de a intercepta orice apel telefonic, orice fax, orice e-mail şi de a le încărca într-o vastă reţea de supercomputere.
Echelon este un acord stabilit inițial între SUA şi Marea Britanie, la care mai târziu s-au alăturat Australia, Noua Zeelandă şi Canada, principalele state de limbă engleză ale lumii. Scopul top secret pentru care a fost creat este de a asculta ceea ce comunică restul lumii, atât prieteni cât şi duşmani. Aceste ţări au creat un stat virtual care lucrează pe baza unui soft ultrasofisticat, fiecare partener având acces la informaţia celorlalți parteneri, toți având posibilitatea de a selecta ceea ce doresc.

Angela Merkel a fost una dintre victimele acestui program, telefoanele sale fiind ascultate de către americani.
Bill Clinton a folosit serviciile TIA pentru a spiona constructorii de automobile japonezi. O confirmare o constituie faptul că japonezii au şi pierdut segmente mari de piaţă în ceea ce priveşte vânzarea automobilelor.
Bush a apelat şi el la TIA pentru ca SUA să câştige un contract uriaş în domeniul construcţiei de sateliţi artificiali.


Citiţi şi:

O DEZVĂLUIRE ULUITOARE: Serviciile secrete pot controla de la distanţă telefoanele mobile

Supravegherea în masă şi modelarea comportamentului în era digitală. Ce se mai poate face?

Sunt reclame care utilizează sunete inaudibile pentru a conecta între ele telefonul mobil, televizorul, tableta şi calculatorul dumneavoastră!

 

yogaesoteric
2 octombrie 2016
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More