Sinuciderea asistată medical

„Suntem prea mulți pe Pământ” – declară purtătorii de cuvinte proaste ai „elitei globaliste”; „otrăvim” aerul planetei cu respirațiile noastre, mai exact ale celor 90% dintre noi, cei socotiți „locuitori inutili”

Concluzia neonazistă se subînțelege: fiind inutili și chiar periculoși pentru echilibrul planetar, e mai bine să dispărem; cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Mai bine? Pentru cine?

Pentru ei, desigur, plandemonicii fabricanți ai „virusului ucigaș” din 2019 răspândit spornic în 2020-2021 ca pretext pentru „vaccinarea” pregătită minuțios. Guvernele lumii „civilizate” au acționat unitar, la comanda păpușarului-șef impunând injectarea cu argumente aiuritoare: responsabilitate, solidaritate, altruism.

Efectele plandemoniei sunt terifiante: mii de morți subite ale unor semeni în floarea vârstei, greutăți nemaipomenite pentru îmbălsămătorii profesioniști, care au găsit în venele și arterele defuncților metri de formațiuni ațos-sârmoase și un fel de cheaguri uriașe, pseudo-organice, încorporând structuri lamelare etc. – Iată de ce „autoritățile sanitare” interziseseră autopsiile!

Un megaexperiment planetar cum n-a mai cunoscut omenirea vreodată, cu nimic mai prejos decât cele efectuate de monstrul Mengele, e în curs de desfășurare sub ochii noștri.

În timp ce eu mă cutremur și, alături de câteva mii de conaționali, urmăresc să-mi păstrez conștiința limpede și să aflu soluții rugându-mă Domnului nostru Iisus Hristos, ochii ținuți să nu vadă ai omului nou-covidic nici nu clipesc. El poartă în continuare masca „protectoare” și e gata să mai primească-n braț – că de aceea-l are!, declară oficialii americani – noi doze de seruri experimentale, în timp ce-n măruntaiele sale cele vechi lucrează harnic și tăcut bombe cu ceas fără a-și anunța ticăitul, dar la fel de eficiente precum acelea folosite de ticăloșii psihopați din filmele de groază.

Oficialii-organizatori ai megaexperimentului planetar tac mâlc dinaintea probelor ce s-au strâns și continuă să se strângă, dar în întunericul rațiunii lor au gata noi strategii: seruri proaspete, restricții etc., continuându-și programul pentru care au fost plătiți în avans: sinuciderea asistată medical.

Mai tristă ca aceasta este însă cea a semenilor mei covidici din viitorul foarte apropiat (dacă Dumnezeu nu va interveni decisiv, alungând ca odinioară, în altă turmă de porci, legiunile demonice din păpușarul-șef și din acoliții lui), așteptând cuminți să le vină rândul la porțile abatoarelor. Sunt vii trupește, dar morți sufletește prin frica paralizantă și prin încrederea oarbă în guvernanții demult cumpărați la kilogram.

Știi că iadul s-a mărit?” – îl întreba un nebun al orașului pe scriitorul Sergiu Ciocârlan. „Acum încap mult mai multe suflete acolo” – conchidea el. Nebunul clarvăzător avea dreptate, numai că el privea doar în jos.

Când l-am întrebat cândva, împreună cu alți pelerini, la intrarea în chilia sa de la Mănăstirea Sfânta Maria din Techirghiol, pe părintele mărturisitor Arsenie Papacioc despre comunism, cu ochii săi luminoși, vocea calmă și ridicând degetul spre cer ne-a spus: „Comunismul a umplut cerul de sfinți”.

Să ne rugăm, dar, Acestora să mijlocească și pentru noi, nevrednicii, pe lângă Maica Domnului nostru Iisus Hristos, cea grabnic ajutătoarea, să zădărnicească planurile celor necredincioși aflați în solda potrivnicului!

Autor: prof. Mihai Floarea

Citiți și:
România, într-o statistică mondială care demonstrează că vaccinurile împotriva covid duc la mai multe infectări și decese
Vaccinurile omoară mai mulți oameni decât covid. STUDII

 

yogaesoteric
10 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More