Sistemul colonial modern (II)

 

Citiţi prima parte a articolului

OLANDA

Mai întâi colonia Africa de Sud (pierdută în favoarea britanicilor) şi, apoi, coloniile din Asia de Sud-Est au fost o mană cerească, aducând profituri uriaşe îndeosebi prin Compania Indiilor de Est și Compania Indiilor de Vest, înființate acum trei secole, dar existente și profitabile și azi!

România a fost invitată la masa bogaţilor lumii să pună pe masă tot ce are: oameni, resurse naturale etc., dar ca să aşeze scaunele, să scuture faţa de masă, să cureţe covoarele şi să mănânce resturile la masa servitorilor.
Micul stat ca teritoriu și populație, dar mare prin impertinență nu ne vrea astăzi în Schengen.

BELGIA

A exploatat din greu resursele minerale (cupru, diamante etc.) şi naturale ale fostului Congo Belgian (capitala Kinshasa). Plecarea lor a lăsat o ţară în război civil, care a fost împinsă în dictatura aspră şi coruptă a lui Mobutu Sese Seko Koko Ngbendu Wa Za Banga (nume original: Joseph-Désiré Mobutu), susţinut de CIA ca să nu intre ruşii, după a cărui dispariţie a revenit la războiul civil, interetnic şi sărăcie. Deţine minerale strategice pe care mulţi şi le doresc.
„Ghinion” – vorba unui contemporan al nostru, care a devenit și pentru noi un mare ghinion.

ELVEŢIA

Pe lângă ceasuri şi ciocolată, a mai adăpostit în bănci şi aurul naziştilor şi al americanilor, al ruşilor, al oricui, al infractorilor şi mafioţilor de pretutindeni şi nenumărate bunuri şi valori furate din toate colţurile lumii. Când ai atâţia bani în bănci, parcă îţi vine să îţi speli şi să îţi apretezi rochiţa de două ori pe zi. Cum să nu ţii lecţii de morală şi eficienţă managerială sărăntocilor?
Dar, la fel, ghinion: un bancher american le-a stricat fasonul elvețienilor și le-a demascat marile escrocherii – îndeosebi în domeniul evaziunii fiscale – din spatele secretului bancar.

JAPONIA

Ţările din Asia poartă o vie amintire din războiul mondial legată de atrocităţile comise de înalta și străvechea civilizaţie japoneză, care a aruncat asupra lor nu flori de cireş şi poezie, ci bombe şi a trecut prin baionete şi copii, şi femei şi a supus la torturi şi umilinţe inimaginabile popoarele cucerite. Casa imperială ar fi de bun simț să ceară săptămânal iertare acestor naţiuni pentru tragedia de care este şi ea direct vinovată, dar se abţine până în ziua de azi. Probabil că originea divină le interzice aceasta. Sunt detestabili. La fel ca şi în cazul Germaniei, SUA, fostul inamic, i-au ajutat pe japonezi să redevină ceea ce au fost şi mai mult decât atât.

Dar, la fel ca şi în cazul Germaniei, ca țări învinse în al Doilea Război Mondial, și Japoniei i s-a interzis să dețină armată. De aceea, ca și Germania, Japonia a investit în economie și educație tot bugetul care ar fi fost alocat înarmării și apărării. Consecința: și Germania și Japonia au devenit învingătoare în competiția mondială economică și „bat pe spate” economia SUA și a statelor europene. Acum SUA caută să fure invențiile japoneze, iar Germania este numită, în presa britanică, dar, cu emfază, și în cea germană „Al Patrulea Reich”!

CHINA

Închisă în ea însăşi mii de ani, acum începe să scrie pagini surprinzătoare în istoria lumii şi deja a modificat nişte echilibre economice care dăinuiau de ceva vreme. Rămâne de văzut până unde şi ce va induce aceasta în însăşi structura socială şi politică a Chinei. Să sperăm că fără convulsii, pentru că ar fi tragic pentru noi. Partidul unic, însă, este o garanţie că nu vor fi convulsii, dar niciun astfel de colos, fie şi pluripartinic, nu garantează liniştea şi pacea, mai ales dacă se pune pe făcut poliţie internaţională în slujba democraţiei.

Există o singură regulă: toate aceste mari puteri democratice îşi urmăresc doar propriile interese economice şi strategice. Naivii cred altceva.

Noi ne lipim când de unii când de alţii în speranţa că ne vom realiza şi noi interesul naţional. Însă puţină demnitate nu ar strica, mai ales că, pentru ca România să fie admisă în UE și NATO, conducerea României și-a cam „pus fustele în cap”.

Desigur, lista ororilor înfăptuite de ţările „dezvoltate/civilizate” din Occident şi Extremul Orient care şi-au consolidat puterea şi prosperitatea pe crimă şi jaf este mai largă. Prin urmare, ar fi necesar să privim mai în profunzime şi să nu mai acceptam impertinenţa tâlharilor moralişti ai planetei, care ne tot dau lecţii pe diverse teme. În fond, ei reprezintă ţări care au „mâinile” pătate de sânge şi, prin ceea ce au făcut până mai ieri, sunt antiteza a ceea ce predică. Dacă adevărul ar fi respectat, toţi aceştia ar fi cazul să le spună pentru încă 500 de ani, cu fiecare ocazie, celor din ţările pe care le-au asuprit: „Vă rugăm să ne iertaţi!”. Și, mai mult, ar cam fi cazul să mai restituie celor jefuiți o parte din bunurile furate!

Astăzi atacurile şi invaziile nu se mai fac doar cu armata, ci şi prin instrumente economice, financiare, bancare şi bursiere, controlate tot de cei menţionaţi anterior. Şi dacă e să privim la acel trecut care ne reprezintă pe noi, românii, vă amintim că suntem urmaşii unui popor care:
– NU A AVUT NICIODATĂ SCLAVI;
– A TRATAT FEMEIA CA EGALA BĂRBATULUI;
– CREDEA ÎN NEMURIRE ÎNAINTE DE CREŞTINARE.
Aceasta este ceea ce defineşte natura noastră profundă şi depinde de noi ca tradiţia înalt spirituală a getodacilor să reînvie. Sau, măcar, spiritul de la Marea Unire.

ADDENDA

Acest articol, semnat de un colonel în rezervă, a apărut în urmă cu câţiva ani în revista REFLECTOR, din Piteşti, condusă de dl. colonel (r.) Dumitru Boţilă. Între timp, dat fiind caracterul excepţional al sintezei laconice făcute fostelor ţări imperialiste, care acum pozează în state moraliste, dar care şi critică România pentru greşeli minore sau născocite – deşi, vorba proverbului, „Văd paiul din ochiul altuia, dar nu-şi văd bârna din ochiul lor!” –, articolul a început să circule pe rețelele de socializare de pe Internet, dar fără autor.

Este necesar, totuşi, să fie făcute unele precizări.

„Poporul” american, adică din SUA, nu este un popor în sensul strict al cuvântului, ci este un melanj – melting people –, un creuzet de minorităţi desprinse din aproape toate popoarele lumii, minorităţi care au emigrat pe continentele americane şi îndeosebi în SUA. Din cauza acestei adunături de minorităţi există multe diferenţe, disensiuni şi chiar conflicte culturale şi interetnice, chiar dacă multă vreme „poporul” american a stat sub semnul politicii w.a.s.p. – adică white, anglo-saxon, protestant –, politică prin care s-a ţinut sub control „solidaritatea” poporului, a „națiunii” americane. Dar, îndeosebi în ultimele şase-şapte decenii, SUA au ajuns să fie conduse – aşa cum atestă cărţile multor politologi nord-americani – de o clică de evrei şi să fie la cheremul Israelului. Ca atare, aşa cum relevă John Mearsheimer, Kevin B. MacDonald şi alții, politica internă şi externă a SUA este dirijată de evreii aflaţi la conducerea SUA. De aceea e necesar să fim permanent conştienţi de periculozitatea politicii SUA în lume şi, mai ales, în ţara noastră!

Olanda se opune cu înverşunare intrării României în Spaţiul Schengen fiindcă nu a reuşit să pună mâna pe portul Constanţa, pe care vrea să îl ruineze (mai mult decât au făcut-o mafioţii din interior) pentru a nu mai face concurență, îndeosebi în perspectivă, porturile sale, Amsterdam și Rotterdam. De altfel, Olanda are o bogată agendă de spionaj, de inamiciţie cu România: ambasadorul ei Coen Storck a fost puternic implicat şi în conspiraţia contra noastră care a dus la realizarea loviturii de stat din decembrie 1989, cu efectele ei nocive până acum. Şi chiar în ianuarie-februarie 1990 Storck dormea în căminele studenţeşti din Regie şi incita studenţii la acţiuni antiguvernamentale.

Liderul radical islamist Omar Bakri a ameninţat România cu acţiuni teroriste, dar absolut neîntemeiat. Încă din vremea marilor noştri domnitori, românii au avut relaţii de prietenie cu ţările arabe şi cu cele din nordul Africii, cărora le tipăream cărţi etc. Islamul nu are nimic de împărţit cu România.

URSS s-a desfiinţat în 1991, după colapsul socialismului, iar SUA au profitat de criza în care a intrat Federaţia Rusă şi a înconjurat-o cu baze militare, cu ajutorul NATO, deşi ar fi fost bine ca această organizaţie să fie desfiinţată simultan cu Organizaţia Tratatului de la Varşovia. SUA au pus la conducerea Ucrainei conducerea evreiască (premierul şi preşedintele sunt ucraineni doar după buletin, de fapt sunt evrei) şi au reluat demonizarea Rusiei pe motiv că agresează Ucraina, deşi toată agitaţia din Ucraina este făcută de SUA, iar Ucraina ar fi necesar să fie redusă redusă la hinterland-ul kievean.

Falsa prietenie cu care ne înconjoară „americanii” este sufocantă pentru România și în aceeași măsură și pentru Europa, cum constatase Charles de Gaulle, așa cum ne reamintește consilierul său Pierre Maillard, şi e necesar să facem orice pentru a ieşi din acest clinci evreiesc. Ar fi bine dacă China, care ne-a ajutat mereu pe vremea socialismului ceauşist, ar reveni la sentimentele generoase faţă de noi şi ne-ar sprijini în conflictul ruso-american, via Ucraina.

Israelul îşi continuă, pas cu pas, politica iudaistă/talmudistă preluată de la iudeii biblici, de „popor ales” – deşi „poporul ales” a dispărut de multă vreme, căci el, de fapt, nu a existat decât în scrierile falsificate de leviţi –, iar evreii care trăiesc în Israel şi în lume sunt – în proporție de 95% – descendenţii khazarilor care au adoptat talmudismul și care, acum, se răzbună pe ruşi pentru că au distrus regatul khazarilor.

Prin intermediul SUA, evreii aplică politica lor ultra-teroristă de „popor ales”, care îşi însuşeşte averea şi subjugă toate celelalte popoare: pe cale financiară, prin FMI şi Banca Mondială, sau pe cale militară, prin războaiele „preventive” declanşate folosind ca pretext „lupta antiteroristă”, cum denunţă inclusiv James Bamford!

Din această cauză Israelul reprezintă duşmanul întregii Lumi; ca atare, e necesar ca Lumea să se solidarizeze şi să stopeze acțiunile Israelului! Simplu de înţeles. E necesar ca „zombii” din Anglia, Canada, Franţa, Germania, Italia, Spania, SUA etc. să se trezească din somnul nostalgiei imperialiste şi să-şi apere „neamul”! S-a dus vremea când au colonizat manu militari alte popoare: acum sunt, în diverse proporţii şi sub diverse aspecte, neo-colonii evreiești, la fel ca România!

Autor: Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

Citiți și:

Oficializarea statutului de colonie al României devine presantă pentru capitalul strain

Comportamentul colonialist pune la loc de frunte răzbunarea față de orice sclav care încearcă să ridice cumva mâna împotriva stăpânului

 

yogaesoteric
29 iunie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More