Site-ul Vice.com este acuzat că promovează normalizarea pedofiliei


În paralel cu prezentarea familiei drept o creație de ev mediu, se pregătește terenul pentru ca dezaxații să fie considerați normali

Site-ul Vice.com este acuzat de promovarea pedofiliei, după ce platforma de extremă stângă a postat mai multe articole dubioase despre acest subiect. Mai precis, site-ul Vice.com ediția Canada a realizat un serial în care a criticat și demonizat o mișcare cetățenească care se ocupă cu demascarea și identificarea pedofililor canadieni.

Organizația ad-hoc denumită Vânătorii de Monștri din Surrey (SCC) are ca scop prinderea „predatorilor” sexuali ai copiilor, adică a pedofililor. Pe pagina organizației se arată că molestarea sexuală a copiilor este o „epidemie în creștere” în Canada, mișcarea propunându-și să îi expună public pe cei care vânează minori pe internet, pentru a se asigura că nu scapă nepedepsiți.

Canada, țară descrisă drept una dintre cele mai liberale din lume și unde premierul participă activ la marșurile homosexualilor, s-a confruntat în urmă cu patru ani cu un caz extrem de grav: peste 340 de persoane au fost arestate pentru implicarea într-o masivă rețea de pedofilie.

În aceste condiții, site-ul Vice.com a postat un material din trei părți în care îi acuză pe cei de la SCC de „tactici abuzive”, de violență și de haos. Mai mulți cititori s-au arătat oripilați de modul în care Vice.com a prezentat subiectul, părând să țină partea pedofililor.

Dar cei de la Vice nu s-au oprit aici. A urmat un interviu cu un pedofil canadian, Todd Nickerson, care s-a plâns că este vânat de către comunități. Autoarea articolului consideră că stigmatizarea pedofililor este greșită pentru că, în opinia ei, împiedică aflarea numărului real al acestora!

Acest mesaj a devenit explicit într-un interviu cu o victimă a pedofililor, Rhea Martinez, în care aceasta pledează explicit pentru mai multă toleranță, astfel încât mai mulți pedofili să-și facă „publice preferințele”. Titlul articolului este sugestiv: „O victimă ce a fost violată în copilărie explică de ce societatea ar trebui să fie mai EMPATICĂ față de pedofili”.

În martie 2016, televiziunea finanțată de Guvernul Trudeau lansa un documentar controversat, ce avea ca temă preconcepțiile greșite despre pedofili, în care se vorbea despre boala unor oameni care se nasc cu o atracție sexuală „ca toți oamenii”.

Vice.com este o rețea de site-uri care promovează minoritățile sexuale, descriindu-se ca fiind progresistă. În România, site-ul Vice.com are o poziție vehementă împotriva referendumului pentru familie inițiat de Coaliția pentru Familie și semnat de 3 milioane de români.

În 2016, Curtea Supremă a Canadei a decis că majoritatea relațiilor sexuale dintre oameni și animale nu sunt ilegale.

Citiţi şi:

Încă un scandal uriaș despre o rețea de pedofilie monstruoasă în Canada

O femeie vândută în copilarie unui cerc criminal de pedofili belgieni, membri ai caselor regale şi politicieni mărturiseşte ororile prin care a trecut
 

 

yogaesoteric
14 noiembrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More