Slujitorii satanei, răspândiţi pe tot pământul, condamnă la moarte făpturile lui Dumnezeu, prin vaccin sau lăsarea fără ajutor

La începutul lunii aprilie, un vulcan de pe o insulă din Caraibe (St. Vincent) a erupt, punând în pericol zeci de mii de locuitori. S-a dispus evacuarea de urgență, pentru a salva vieți. Nimic spectaculos, la prima vedere. Numai că citim în presa străină (la noi amănuntul a fost trecut sub o tăcere de aur) că insulele din jur au acceptat să primească numai evacuații care erau deja injectați cu serul magic anti-molima mileniului. Cei care nu erau deja injectați au putut fi urcați pe vapoare în vederea evacuării numai dacă au acceptat să fie înțepați pe loc.

Nu este clar ce s-a petrecut cu cei care nu au avut cum să se înțepe sau cu cei care au refuzat să experimenteze pe propriul trup serul magic. Probabil că au fost lăsați în plata Domnului, sub norii de cenușă vulcanică.

Noi nu avem vulcani în apropiere. Dar avem o zonă puternic seismică în Vrancea, la doar 250 de km de capitală. Și avem Dunărea, la 60 de km. Și avem cei mai cinici și lipsiți de inimă guvernanți din istorie, plus un „comandant al acțiunii” cu o înfățișare ca de veste rea. Vă dați seama ce s-ar putea petrece în caz de cutremur mare, ca în 1977, sau de inundație catastrofală, ca în 1970? Să ne ferească Dumnezeu! Să ne rugăm ca așa ceva să nu se petreacă prea curând în România! Că, altfel, salvarea sau evacuarea de urgență s-ar putea face doar pentru jumătate dintre potențialii sinistrați, cei care vor fi putut face dovadă că sunt înțepați regulamentar (cei care nu ar putea face o asemenea probă, cu certificatele/pașapoartele de rigoare, ar urma să fie abandonați dezastrului, chiar dacă, de fapt, sunt injectați cu serul magic și sunt fani ai experimentului și ai deghizării în nou-normali și ai distanțării sociale).

Citiți și:
Vor mai avea „nevaccinaţii” dreptul la viaţă?
Mesajul Doctorului Gabian Rahmanian – ‘Trăim un coșmar din care începem să ne trezim’

 

yogaesoteric
8 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More