Sminteala unora ia amploare: pe străzile unuia din cele mai mari orașe din lume a apărut cabina de masturbare

 

Pe străzile orașului New York a fost montată o cabină în care bărbații se pot masturba pentru a scăpa de stresuri.

 

Dacă credeați că le-ați văzut pe toate vă înșelați. De curând, a apărut conceptul de „cabină de masturbare”, un fel de cabină telefonică acoperită, care este instalată în spații publice și permite bărbaților să scape de stres.

În urma unui studiu efectuat de celebra revistă Glamour, s-a constatat că peste 31% din bărbații care citesc această revistă au obiceiul de a se masturba la locul de muncă. Prin urmare, o companie care produce jucării sexuale, Hot Octopuss, s-a gândit să profite de acest public țintă și a inventat conceptul de „cabină de masturbat”. Pentru a verifica oportunitatea acestei investiții, cei de la Hot Octopuss au produs o primă cabină, GuyFi, pe care au plasat-o pe strada 5th Avenue din New York. Cabina se aseamănă izbitor cu o cea telefonică, singura diferență exterioară dintre cele două fiind faptul că „invenția” celor de la Hot Octopuss este în totalitate acoperită, pentru intimitate. GuyFi este dotată cu un scaun comod, pe care bărbații stresați pot sta relaxați, precum și cu un laptop conectat la internet unde aceștia își pot găsi fanteziile.

Partea interesantă a acestui proiect este că în prima zi în care cabina a fost deschisă pentru publicul larg, nu mai puțin de 100 de bărbați au folosit acest nou instrument de „destresare” pus la dispoziție de firma britanică. Succesul a fost atât de mare încât firma de jucării sexuale este ferm convinsă că această cabină va reprezenta o afacere profitabilă și este hotărâtă să instaleze și alte astfel de cabine în mai multe locații din Manhattan.

Nu știm exact ce probleme de stres au bărbații americani dar această nouă invenție, care pare a avea succes, arată că mare este grădina lui Dumnezeu și toată lumea încape în ea. Inclusiv diversele afaceri care au drept scop să-i facă pe bărbații americani să se oprească pentru o scurtă masturbare, pe stradă, în scopul „terapeutic” de evitare a stresului de zi cu zi.


Citiți și:

Cele patru chei ale plăcerii care pot duce la fericire pe calea tantrică

20 de motive pentru a face dragoste ore şi ore în şir numai cu continenţă

Zece sfaturi înţelepte şi totodată pline de bun-simţ pentru a evita confruntarea cu stresul şi cu tensiunile de tot felul
 

 

yogaesoteric
26 februarie 2016


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More