Sminteala vremurilor în care trăim: a apărut aşa-zisa Religie transgenderistă


 
Un subiect puternic controversat la nivel mondial privind sexualitatea este transgenderismul, definit, mai mult sau mai puţin, pe înţelesul tuturor, ca o presupusă identitate sexuală a persoanelor care biologic s-au născut bărbaţi dar se socotesc femei şi cer să fie trataţi ca femei. Ori persoane care s-au născut femei dar se socotesc bărbaţi şi cer să fie tratate ca bărbaţi. Aceste persoane fac diferență între sex (sexul biologic) şi gen (sexul adoptat ori presupus).

A aparţine sexului masculin, afirmă aceste persoane, înseamnă că în copilărie băieţii au fost determinați să gândească că sunt băieţi, să se îmbrace ca băieţii, şi să se comporte ca băieţii. La fel fetele, pretind că au fost forţate să aparţină sexului feminin tot prin impunerea asupra lor a unor norme de conduită şi stil de îmbrăcăminte care corespund fetelor, de exemplu, rochie în loc de pantaloni, părul lung în loc de păr scurt, iar pentru joacă păpuşi în loc de camioanele ori pistoalele cu care se joacă băieţii. Aceste persoane îşi cer drepturile, inclusiv emanciparea de sub presupusele standarde de socializare sexuală impuse, zic ele, de societate. Se declară nonconformiste din punct de vedere al identităţii sexuale şi cer societăţii să le accepte şi să le afirme gândirea, comportamentul, şi stilul de viaţă.

Multe dintre aceste persoane îşi schimbă sexul biologic. Iau hormoni. Femeile iau hormoni care le cresc nivelul testosteronului în organism. În timp îşi pierd atribuţiile feminine şi adoptă în întregime o înfăţişare masculină. Intervenţiile chirurgicale le transformă complet în bărbaţi prin eliminarea sânilor şi a vaginului. La fel bărbaţii. Iau estrogen şi în timp îşi schimbă aparența în una feminină. Prin intervenţii chirurgicale organele sexuale le sunt eliminate şi le sunt înlocuite cu organe sexuale feminine.

Există, însă, şi o altă categorie – persoanele hibride, adică în parte bărbaţi şi în parte femei. Un exemplu sunt femeile care îşi păstrează organele sexuale feminine şi sânii, dar îşi modifică aparenţa prin ingestia testosteronului care le da înfăţişare masculină. La fel şi unii bărbaţi care îşi păstrează organele sexuale masculine, dar prin estrogen adoptă înfăţişare de femei şi le cresc sâni.

Grotesc, fără îndoială… Din nefericire acesta este stadiul prezent al involuţiei gândirii omului occidental postmodern. Presa şi media occidentală se delectează în publicarea unui număr vast de ştiri şi comentarii privind subiectul. Ciudăţeniile atrag cititori, fără a considera cât de grotești şi repulsive sunt aceste comportamente.

Ceva se petrece. Titlurile comentariilor reflectă că ne aflăm astăzi în aceeaşi situaţie în care ne aflam când homosexualii cereau dezincriminarea şi normalizarea sodomiei. Titlurile articolelor şi comentariilor sunt alarmante, de tipul „the cult of transgenderism” („cultul transgenderismului”), „transgenderism a contagious disease” („transgenderismul, o boală contagioasă”), „transgenderism – the next sexual revolution” („transgenderismul – viitoarea revoluţie sexuală”) şi aşa mai departe.

Cumulativ, aceste comentarii denotă că transgenderismul a infectat judecata occidentalilor, şi că ne confruntăm cu nişte convingeri atât de puternic cimentate în gândirea lor, mai ales a tinerilor, încât este chiar posibil să vorbim despre transgenderism ca de o veritabilă religie seculară. Secularismul el însuşi e, de fapt, o religie. O religie seculară cu o teologie aparte şi cu doctrine în care cei care cred în secularism îşi pun credinţa, sexualitatea anormală fiind una dintre ele.

Rod Dreher

Rod Dreher este unul dintre cei mai bine cotaţi şi citiţi comentatori conservatori americani. Creştin Ortodox, în mai 2016, Dreher a postat un comentariu, Alarmism and Transgendered Kids („Alarmism şi copiii transgender”), care poate fi citit aici. Reacţia publicului american, atât secular cât şi creştin, conservator ori de stânga, la acest articol a fost de dezaprobare și ecourile au continuat multă vreme.

Marea majoritate a părinţilor sunt alarmaţi de dimensiunile extreme ale epidemiei transgenderiste la copiii lor. Copiii insistă să fie duşi la doctor şi să li se prescrie hormoni pentru a face tranziţia de la un sex biologic la altul.

În august 2016, Dreher a publicat încă un comentariu care, la fel, a declanşat numeroase reacții, intitulat The Cult of Transgender („Cultul transgender”), pe care îl puteţi citi aici.

Părinţii sunt îngroziţi de o presupusă conspiraţie a pedagogilor, experţilor, medicilor şi psihologilor care încurajează transgenderismul la copii şi adolescenţi, numindu-l normal. Transgenderismului aduce câştig pentru ei toţi. Copiii şi cei care suferă de maladia transgenderismului au nevoie de medici, psihologi şi experţi să-şi schimbe sexul, iar apoi de terapie, tot din partea lor, ca să poată face față problemelor psihologice cauzate de schimbarea sexului. Cercul acesta vicios este unul în care adulţii îi împing pe copii.

Din acest spectacol câştigă tot ei. Dreher discuta comentariile cititorilor blogului lui, în vasta lor majoritate părinţi îngrijoraţi, ale căror copiii se întreabă unul pe altul, la şcoală, în ce fază se află cu schimbarea sexului? Transgenderismul, după cum se vede, e o modă, un comportament care se extinde la şcolari ca un foc de mirişte.

Dreher şi-a continuat seria comentariilor despre transgenderismul cu postarea How to Fight the Trans Cult („Cum să lupţi împotriva cultului transgender”), pe care o puteţi citi aici.

Comentariul a fost prilejuit de o conferinţă la care Dreher a participat. Din discuţiile purtate acolo a înţeles că pedagogii sunt prea puţin interesaţi de haosul cauzat de transgenderismul copiilor. Ce îi interesează este să aibă linişte în şcoli şi să evite hărțuirea copiilor care se consideră de sex opus.

Cultul transgenderist se extinde şi în închisorile Occidentului. Bărbaţi încarceraţi în închisorile britanice cer să fie închişi în penitenciarele pentru femei. Iar în SUA, în Texas, numărul întemniţaţilor care se identifică ca fiind transgender a explodat. Conform unui articol din Dallas Morning News din septembrie 2016, în anul 2014 doar 67 dintre întemnițații texani se identificau ca fiind transgender. În anul 2016 numărul lor era de 333. Iar în California un judecător federal a emis o decizie care impune Statului California să finanţeze din bugetul de stat tranziţia întemniţaţilor din bărbaţi în femei şi invers. [Detalii aici]

David French

David French este şi el unul dintre cei mai apreciaţi şi citiţi comentatori americani. Evanghelic ca religie, el scrie pentru National Review. Solidar cu poziţia lui Dreher, în 18 august 2016, French a publicat un articol cu un titlu similar care denotă că pentru mulţi americani credinţa în validitatea transgenderismului a devenit o religie seculară. Întitulat The Tragic Transgender Contagion („Tragica molipsire transgender”), articolul poate fi citit aici

French arată că părinţii americani sunt extrem de îngrijoraţi de un fenomen care pare să se fi declanşat în şcoli recent – grupuri de şcolari fac tranziţia de la un sex la altul împreună, adică în grup, pentru a se susţine reciproc pe perioada tranziţiei. Se susţin în grupurile de chat, canalele de socializare, şi prin grupurile de sprijin din şcoală. French se lansează cu agresivitate împotriva elitei intelectuale americane, cât şi împotriva lui Obama, preşedintele american de la acea vreme, care a promovat transgenderismul ca fiind o manifestare normală a sexualităţii umane.

Vocea raţiunii nu mai este auzită în haosul şi isteria transgenderismului. Nimic şi nimeni nu poate convinge elita intelectuală ori politicienii că transgenderismul este o boală şi că este necesar ca elevii să fie protejaţi de el. French dă exemplul unei tinere care şi-a schimbat sexul de mai multe ori fiind mereu nefericită. Şi-a tăiat sânii, şi-a schimbat numele din unul feminin în unul masculin, a luat hormoni, şi a devenit bărbat. În final a regretat, dar, din nefericire, ea nu va mai fi niciodată ce a fost înainte de a-şi mutila trupul.

French descrie coşmarurile părinţilor ai căror copiii sunt chinuiți de transgenderismul învăţat în şcoli. Copiii cer părinţilor să le schimbe sexul ori vor hormoni. Medicii nu pot face nimic. Lor li se cere să fie de acord cu gândirea deformată a copiilor, nu să o analizeze. Un „cult al transgenderismului” se extinde în America, şi un număr foarte mare de oamenii îşi schimbă sexul, arată French.

Opinia publică devine ostilă faţă de părinţii care interzic copiilor lor să-şi schimbe sexul. La fel ca şi în deceniile trecute când se împotriveau sodomiei, aceşti părinţi sunt numiţi bigoţi, ori acuzaţi că nu au la inimă interesele supreme şi bunăstarea copiilor lor. În final, adaugă French, ne confruntăm cu o epidemie nu atât de mult a transgenderismului, cât cu o „orbire de ordin moral” („moral blindness”).

Religia transgenderistă în şcolile Australiei

Religia transgenderistă a făcut înconjurul pământului. E în plină desfăşurare şi în Australia. În 19 septembrie 2016, Michael Cook, editor al prestigioasei publicaţii conservatoare australiene MercatorNet, a publicat un editorial cu titlul The New Religion of Transgenderism în Australian Schools („Noua religie a transgenderismului în şcolile australiene”). Îl puteţi citi aici.

Adepții australieni ai „Revoluției sexuale” au creat cursuri de educaţie sexuală care au fost adoptate de sute de scoli din Australia, în special cele publice. Cursurile promovează o ideologie sexuală radicală, inclusiv fluiditatea sexuală, ideologia de gen şi normalitatea homosexualităţii şi a transsexualităţii. Părinţii s-au revoltat şi, ca rezultat, majoritatea şcolilor au abandonat acest gen de cursuri.

Religia transgenderistă în Suedia

Epidemia transgenderistă în Suedia este atât de acută încât chiar şi oamenii de ştiinţă şi psihologii sunt şocaţi. Aceasta este concluzia articolului Boy or Girl? More Young Swedes Unsure of Their Gender („Băiat ori fată? Tot mai mulţi tineri suedezi nu sunt siguri de sexul lor”). Îl puteţi citi aici.

Conform articolului, publicat în 14 septembrie 2016 în Sputnik Internaţional, spitalul pentru copii Astrid Lindgren se confruntă cu un număr record de cazuri de criză de identitate sexuală la copii. În 2012 au existat doar patru astfel de cazuri. În 2015 numărul copiilor spitalizaţi pentru confuzie de gen a fost de 116.

Medicii sunt de părere că aceşti copii au nevoie de terapie pentru a-i face să se simtă bine, firesc în trupul cu care s-au născut, nu să ceară schimbări drastice ale trupului lor fără să știe cum se vor simți în urma acestor intervenţii.

Îngrijorarea medicilor suedezi este similară cu cea a colegilor lor din alte ţări. Schimbarea sexului nu este neapărat o manifestare a unei malformaţii biologice, cât e o modă care are de a face cu dezvoltarea personalităţii. Tot mai multe persoane îşi explorează identitatea de gen ca parte din dezvoltarea propriei personalităţi.

Incidenţa crizei de identitate sexuală la fete e mai ridicată ca la băieţi. În 2015, 94 de fete şi 22 de băieţi au demarat proceduri de schimbare a sexului. Nu este de mirare. Suedia a pregătit calea spre confuzia sexuală cu care se confruntă tineretul ei încă din 1944 când a dezincriminat sodomia. În 1972, Suedia a devenit prima ţară din lume care a permis schimbarea sexului prin proceduri chirurgicale. În 1979, a eliminat homosexualitatea din categoria bolilor psihice. În 1995, a legalizat parteneriatele civile între persoane de acelaşi sex, şi apoi în 2009 și căsătoriile homosexuale. Din 2003, homosexualii suedezi pot adopta copii, iar din 2005 lesbienelor li se acordă asistenţă gratuită din partea statului pentru inseminare artificială.

Exemplul Suediei ar fi necesar să îngrijoreze România. Suedia a deschis cutia Pandorei în 1944 cu dezincriminarea sodomiei. De atunci panta alunecoasă a devenit şi mai alunecoasă şi fără punct de oprire. După 75 de ani, mulţi suedezi nu mai sunt capabili să-şi identifice genul. România a deschis cutia Pandorei în 2002, când a dezincriminat homosexualitatea. Nu dorim o deschidere şi mai mare a cutiei. Din ea vor ieşi toate manifestările perverse, putrede şi vătămătoare care au deformat minţile tinerilor occidentali.

Bărbaţii care nasc copii

Dacă încă nu aţi ştiut, aflaţi azi – există bărbaţi care nasc copii. Dacă la zidirea lumii Dumnezeu a rânduit ca femeia să nască copii, lumea postmodernă a rânduit ca şi bărbaţii să poată naşte copii. Este vorba de femei care se transformă în bărbaţi, fără, însă, a-şi elimina sânii ori organele sexuale. Hormonii şi testosteronul îi transforma în bărbaţi, arata ca bărbaţii, dar biologic îşi păstrează organele sexuale feminine, inclusiv uterul, ceea ce le permite să rămână însărcinate. Astfel pot fi însărcinate, pot naşte, şi pot alăpta copii. Imaginile acestor fiinţe hibride, parte bărbaţi şi parte femeie, sunt grotești şi respingătoare. Mass-media caută cu aviditate aceste rarităţi ciudate şi le promovează pe primele pagini ale revistelor pentru consumatorii avizi de noutăţi bizare.

Asta a făcut revista Time Magazine din SUA, când în 12 septembrie 2016 a publicat articolul My Brother’s Pregnancy and the Making of a New American Family („Sarcina fratelui meu şi formarea unei noi familii americane”). Autorul scrie despre sora lui care s-a transformat în hibrid bărbat-femeie, şi-a păstrat sânii şi uterul, a rămas însărcinată şi a născut un băiat. Trăia cu o femeie, dar a fost inseminată artificial la un preţ de peste $12.000. A dorit să devină bărbat încă de la 16 ani. A luat hormoni, iar după mulţi ani, la 35 de ani arata ca un bărbat adevărat, cu barbă, dar cu sâni şi uter. Poza din Time Magazine o/îl arată alăptându-şi copilul născut la 35 de ani. Cu toate că acest caz şi altele similare sunt atât de ciudate, bizare şi împotriva firii, autorul articolului critică aspru medicii care refuză să ajute oamenii să treacă de la un sex la altul.

Mondializarea transgenderismului este deja o realitate. Pe 23 septembrie 2016, BBC a publicat un material despre un cuplu din Ecuador unde bărbatul-femeie a născut un copil. Primul caz de acest fel din lume a fost înregistrat în Arizona în 2008. Bărbatul-femeie din Arizona are acum 3 copii.


Citiți și:

Transsexualismul aplicat copiilor este fără îndoială un abuz – opinie a Colegiului Pediatrilor Americani. «Ideologia gender le face rău copiilor»

Transgender este o boală mintală și ar fi necesar să fie tratată ca atare

Renumit psihiatru american: Bărbații transgender nu devin femei, ei devin bărbați feminizați, interpreții unui rol

 

yogaesoteric
31 octombrie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More