Șocant, sinistru dar adevarat! Una dintre conferințele prezentate la TED Talk susține că pedofilia este «o orientare sexuală perfect normală»!

 
Cei de la TED Talk, deveniți celebri în întreaga lume prin subiectele pe care vorbitorii le prezintă sub sloganul „Idei care merită să fie răspândite”, au publicat o conferinţă despre pedofilie, în care autoarea susține că aceasta ar fi o orientare sexuală normală. Respectiva persoană mai vorbește și despre cum ar trebui să îi acceptăm pe cei care se nasc cu această preferinţă sexuală. 

După felul extrem de ciudat în care vorbeşte cea care susţine conferinţa, cel mai probabil ea este acel Jonas la care face referire. 

La fel de straniu este și faptul că mulțimea prezentă în sală aplaudă la final elucubrantul discurs.

Nu este prima oară când pedofilii sunt puşi într-o lumină atât de bună. Căutați pe google: „virtuous pedophile” şi veți avea multe și șocante surprize. 

Pedofilia nu este nicidecum o orientare sexuală normală, este o boală psihică foarte gravă care distruge vieţi şi care nu este deloc cazul să fie acceptată ca avându-și locul în societate, alături de homosexualitate, transgenderism, zoofilie, oameni câine și alte astfel de ciudățenii. 

Ideea că nimeni nu îşi poarte schimba orientarea sexuală, că nu este vina acestor oameni că s-au născut pedofili, este pur și simplu o păcăleală sinistră. În ziua de astăzi sunt atât de mulți cei care își schimbă preferințele sexuale de pe o zi pe alta – trec de la heterosexuali la homosexuali, bisexuali și apoi înapoi și iarăşi înapoi… Acești sărmani pedofili de ce nu ar putea să ajungă să adopte o altă orientare, normală, și să renunțe la atracția sexuală grotescă și vătămătoare pentru copii? 

Cei care plâng cu lacrimi de crocodil pt „săracii” și neînțeleșii pedofili, să îi primească la ei acasă și să îi lase să se joace cu copii lor, dacă tot vor să îi trateze ca pe niște oameni normali. 

Pedofilia este o boală psihică foarte gravă, în niciun caz ceva care să fie legalizat, ci ceva care este necesar să fie tratat fără întârziere!

Citiți și:

Pedofilia, legalizată. Un tribunal din Finlanda nu a considerat drept viol actul de a întreține relații sexuale cu o fetiță de 10 ani

O femeie vândută în copilărie unui cerc criminal de pedofili belgieni, membri ai caselor regale şi politicieni mărturiseşte ororile prin care a trecut

Ce fel de lume și de reţele de putere ascund acuzaţiile de pedofilie și hărțuire sexuală aduse unor actori celebri și producători influenţi?

yogaesoteric

29 mai 2019 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More