SPYGATE: Domnia psihopaților a luat sfârșit

 

De ce așa-zișii „Iluminați” câştigă toate războaiele? De ce pare că întotdeauna globaliştii îi scot din joc pe patrioţi? Cum reuşeşte Statul Profund să ţină tot timpul în defensivă Pălăriile albe („băieții buni”)? Bune întrebări.

Există mai multe motive pentru care terenul global de luptă este în mod considerabil mai favorabil „băieţilor răi”. Dar unul dintre acestea primează în mod absolut şi este întotdeauna controlat de așa-zișii „Iluminați”. După cum urmează:

Un psihopat va face orice, oricând, oriunde pentru a câştiga cu orice preț. Ei nu au deloc scrupule şi de aceea nu au constrângeri în comportamentul lor odios. Deoarece sunt complet lipsiţi de empatie, nu le pasă de durerea şi suferinţa extremă pe care o cauzează altora. Ei nu au capacitatea de a lua în considerare sau de a fi receptivi la consecinţele teribile ale acţiunilor lor. De aceea, se simt perfect liberi de a comite orice rău, orice crimă, sau orice atrocitate şocantă cu scopul de a-şi atinge obiectivele. Pentru ei, conform principiului machiavelic care le definește intențiile, finalul sau scopul întotdeauna justifică mijloacele… indiferent de cât de barbare sau respingătoare sunt acţiunile lor.

Pe de altă parte, oamenii care au conștiință sunt în mod semnificativ selectivi cu ce ar putea face pentru a-și atinge scopurile. Ei nu vor săvârși în mod deliberat fapte rele. Opus psihopaţilor, ei nu se dedau la orice fel de acţiuni pentru a câştiga; mai curând acţionează cu justețe, având în vedere binele tuturor.

Dată fiind această prăpastie care îi separă pe oamenii cu simț moral de psihopați, aceștia din urmă au o gamă mult mai largă de posibilităţi prin care să îşi desfăşoare agenda nefastă. De exemplu, ei în mod obișnuit orchestrează atacuri de tip „steag falsˮ asupra oamenilor inocenți şi conduc operaţiuni negre (black ops) asupra unor ţări care nu bănuiesc nimic. Oamenii onești pot doar să privească cu neîncredere şi să caute să se adune și să readucă ordinea după fiecare asalt foarte calculat asupra umanităţii. Aici se află marea diferenţă dintre forţele luminii şi cele ale întunericului: modul în care un psihopat controlează lumea lui/ei şi modul în care cel drept, cu repere morale, deseori se conformează (este obligat să o facă) acestei lumi strâmbe. Dacă ar fi să găsim un termen care ar putea descrie această relaţie puternic disfuncţională, acesta ar putea fi, global, sindromul Stockholm.

Acesta este motivul pentru care perverșii par a avea toate atuurile. Un psihopat știe că cea mai bună apărare este un atac extrem de agresiv și total surprinzător. Ei folosesc această tactică pentru a-i ţine în priză tot timpul pe cei naivi şi neavizaţi. În acest fel ei par să îi păcălească şi să le distragă atenția băieților buni. Acesta este motivul pentru care ei par că întotdeauna ies basma curată în timp ce oamenii morali și decenți sunt cei care suportă consecințele.

Concluzia: Un psihopat va face și va spune orice pentru a obţine ceea ce vrea fără să țină seama de consecințe. În schimb, oamenii integri şi verticali în mod obișnuit respectă regulile morale. Astfel, o cabală de psihopaţi recurge la un număr nelimitat de şiretlicuri şi comploturi prin care îşi exercită puterea şi dobândesc un ascendent ulterior în domeniul de interes. Dată fiind această prăpastie între tiparele lor comportamentale și codul moral al majorității oamenilor, ne mai mirăm că psihopaţii aflați în punctele cheie de putere conduc lumea?

Caracteristicile psihopaţilor:

– agresivi, împietriți sufletește și vicleni;
– absenţa completă a empatiei şi lipsa oricăror scrupule (nu au conştiinţă);
– adepţi fervenţi ai manipulării celorlalţi, în special emoţionale;
– consimt la a se implica în conduită imorală, criminală;
– manifestă înclinația de a lua ce vor şi de a face ce le place, fără să le pese de cine este rănit sau înşelat;
– abilitatea înșelătoare de a părea persoane binevoitoare și înțelegătoare;
– abilitatea înşelătoare de a se purta fermecător, în timp ce ascund motive extrem de egoiste;
– nu se dau în lături de la a utiliza intimidarea, forța şi violenţa pentru a-i controla pe alţii, cu scopul de a-şi satisface propriile nevoi egoiste;
– înclinația de a viola în mod intenţionat drepturile inerente, de bază ale altor fiinţe umane;
– completa absenţă a oricărui sentiment de vinovăţie sau remuşcare pentru răul pe care acţiunile lor l-au provocat altora;
– aduc justificări și explicaţii aparent raţionale pentru comportamentul lor imoral;
– încearcă să dea vina pe altcineva pentru propriul lor comportament;
– negarea – întotdeauna neagă vehement ceea ce au făcut rău în mod vizibil;
– dispreţ total faţă de sentimentele şi dorinţele semenilor;
– minciuni patologice – vor spune orice, oricând, fără pic de respect faţă de adevăr, cu scopul de a-şi promova intențiile și agenda ascunsă;
– abilitatea exersată de a mima empatie şi emoţii normale umane;
– autoevaluare sever distorsionată a consecinţelor propriilor acţiuni;
– eşec total de a accepta orice responsabilitate pentru propriile comportamente sociale iresponsabile angrenate;
– credinţa puternică că ei nu vor fi aduşi niciodată în faţa justiţiei pentru a răspunde ca urmare a comportamentului și acțiunilor lor criminale.

Cabala de psihopaţi

Aici – pe planeta Pământ – ne confruntăm cu o cabală criminală şi incorigibilă de psihopaţi cu acte în regulă. Aceştia sunt cei care cu adevărat, la modul real, conduc lumea. Ei, de asemenea, deţin sub control şi operează pe fiecare metru pătrat de pe planetă. Doar cu această înţelegere faptică se poate ajunge aproape de înţelegerea corectă a adevăratei naturi a războiului neștiut aflat în plină desfăşurare, care a fost declanşat împotriva umanităţii și este activ 24/7.

„Există un singur mod în care poți să faci față unui psihopat criminal nebun – să nu interacţionezi deloc cu el!ˮ

Ce face ca afirmaţia precedentă să fie foarte înţeleaptă, importantă şi adevărată?
Psihopaţii nu pot fi învinşi în jocul lor. Ei sunt mincinoşi înveterați, gangsteri şi escroci. Au perfecţionat arta criminală prin care își depășesc și anihilează competitorii şi sunt asasini fără scrupule. Sunt atât de accentuat și patologic mincinoşi, încât mint despre tot, tot timpul; deși este dificil să crezi că cineva poate să mintă atât de mult, ei chiar o fac. Neavând conştiinţă şi fiind total lipsiţi de principii etice și morale, psihopaţii trăiesc într-o lume a purei fărădelegi. Dacă vreo lege reprezintă un obstacol în calea acţiunilor lor criminale, ei o încalcă pur şi simplu. Cât despre perfidie, ei sunt în permanenţă în căutare de victime pentru a abuza de ele sau a le trăda. Toată lumea este o potențială pradă în lumea și câmpul de acțiune ale unui psihopat… până când acesta se confruntă cu un psihopat și mai mare decât el. Acesta este momentul în care ei vor dori să comploteze cu alţi psihopaţi similari pentru a face un plan și mai avantajos pentru ei.

Acestea sunt doar câteva motive pentru care ar fi prudent ca niciodată să nu ai de a face cu un psihopat recunoscut. După ce au luat totul de la tine, îţi vor smulge braţele şi te vor bate peste cap cu ele pretinzând că este un act legitim de autoapărare. Ar vrea cineva să aibe de-a face cu aceşti mizerabili siniştri? Nu îi poţi învinge, aşa că de ce să te expui perfidiei lor?

Grupările de psihopaţi îşi întăresc mutual nebunia într-un asemenea mod încât se duc unii pe alţii în jos într-o spirală de intenţii malefice şi tendinţe odioase. Nu există nimic ce nu ar face pentru a-şi susţine unii altora răutatea. NIMIC!
Un exemplu elocvent în acest sens este modul în care mafia siciliană a devenit atât de periculoasă. Mafiotul şef ajunge în fruntea clanului ca urmare a cruzimii şi criminalităţii sale extreme, pe care nimeni altcineva nu are curajul să le înfrunte. Frica devine mecanismul primar de control al lui capo di tutti capi al Cosa Nostra. În acest fel, toţi subordonaţii şi lacheii lui urmează strict ordinele sale sau riscă o soartă mai rea decât moartea.

Care este ideea?

Punct cheie: SUA este în prezent sub dominația mafiei khazare care este mult mai sinistră decât Cosa Nostra.

Problema reală cu care se confruntă în prezent SUA este aceea că guvernul federal a fost deturnat de o bandă de psihopaţi criminali nebuni. Această situaţie gravă s-a tradus într-o problemă majoră pentru restul lumii, deoarece SUA se presupunea că este auto-proclamatul jandarm planetar. Chiar FBI şi Departamentul Justiţiei au deraiat aproape complet (aspect care de fapt s-a petrecut cu multe decenii în urmă) şi au devenit „muşchiul” acestui sindicat al crimei internaţionale – mafia khazară. Ca o consecinţă teribilă, naţiunea americană a devenit un paria planetar. Singura ţară care spune că îi place de SUA este Israelul. Vorbim despre doi prieteni nedespărțiți. TelAviv îi spune Washingtonului unde să invadeze, iar armata SUA apare exact la timp… fără întrebări.
Apoi este Marea Britanie care foloseşte fostele colonii pentru a duce alte războaie, multe dintre acestea fiind purtate tot în Orientul Mijlociu.

Politicieni psihopaţi populează de asemenea cele mai înalte niveluri ale guvernelor Franţei, Germaniei, Canadei, Australiei, Spaniei, Japoniei, Arabiei Saudite, Belgiei precum şi ale multor altor ţări.
 
Domnia legii

Deşi foarte puţini sunt cu adevărat conştienţi de această situaţie gravă, la ora actuală în lume domnia legii s-a metamorfozat în legea junglei. Dar conducerea psihopată omniprezentă este foarte eficientă în a ascunde această realitate sinistră.
Astfel că, cei mai răi dintre cei răi sunt capabili să îşi desfăşoare nestingheriți tirania oriunde şi oricând aleg să facă aceasta. Monarhiile despotice precum cea din Arabia Saudită sunt destul de evidente, la fel cum este statul modern tip apartheid al Israelului. Ţări precum Statele Unite şi Marea Britanie sunt mult mai bine deghizate în false democraţii și fac tot ce e posibil pentru a etala așa-zisa domnie a legii… dar care este de fapt legea junglei.

Acesta este motivul pentru care guvernul SUA este în prezent scufundat într-o criză constituţională monstruoasă şi fără precedent.
Mlaştina establishmentului este asanată foarte încet pe măsură ce creaturile mlaştinii sunt forţate să-şi arate capetele hidoase. Dar cum s-a ajuns la această situație în „tărâmul celor liberi şi patria celor curajoşiˮ?
Răspunsul este: PONERIZAREA insidioasă a guvernului american.

(Notă: Ponerizare este un termen derivat din grecescul poneros, care înseamnă „rău”, „de o natură sau condiție rea”.)

Cea mai bună modalitate de a înţelege cauza declinului acestei naţiuni odată măreţe este înţelegea ponerizării deliberate, constante, lente a guvernului SUA, Americii Corporatiste şi a societăţii civile. Următoarea expunere ilustrează clar modul în care acest proces profund conspirativ a avut loc de-a lungul mai multor decenii.

Cum au devenit Statele Unite ale Americii o psihopatocrație

Există la ora actuală o decriptare detaliată a evenimentelor istorice cheie şi a cronologiei exacte care conturează modul în care psihopatocraţia americană a fost în mod intenţionat instaurată. Doar înţelegând trecutul prin prisma acestor evenimente istorice decisive ar putea fi posibil un viitor liber de psihopaţi pentru America. (O istorie prescurtată a psihopatocraţiei americane)

SPYGATE

Nu există un exemplu mai elocvent în ceea ce privește nebunii care conduc „azilul” decât SPYGATE. Este vorba de cei mai nebuni psihopaţi din psihopatocraţia americană care vroiau să facă orice pentru ca, mai întâi, să aranjeze alegerile prezidenţiale în favoarea lui Hillary Clinton şi, apoi, să execute o lovitură de stat „soft” (uşoară, blândă) împotriva administraţiei Trump.

Aceiaşi psihopaţi sunt încă în libertate, acolo afară, urmărind să pună la cale o lovitură de stat violentă împotriva preşedintelui Trump, deşi sunt mult mai grijulii cu punerea în practică a planurilor lor de răzvrătire. Aceasta nu s-a mai petrecut niciodată până acum, cel puţin nu în plină lumină a zilei. Da, generalul Smedley Butler a expus în 1933 existența unui plan de lovitură de stat, care a fost imediat după aceea dejucat.

De fapt, indivizii fără scrupule din Comunitatea Serviciilor Secrete americane, şi sunt mulți, au lucrat triplu pentru a-l răsturna pe Trump. Oficiali pensionaţi ai serviciilor secrete şi alţi spioni au fost agresivi în mod special în acţiunile lor de încurajare a unei revolte în Aripa de Vest (West Wing) de la Casa Albă. Trădători precum John Brennan, James Clapper, Michael Hayden şi Michael Morrell au acţionat cu aparentă impunitate, promovând schimbarea regimului de la Washington. (Vezi: Fost director CIA incită o revoltă împotriva lui Trump)

Bineînţeles, dosarul SPYGATE este despre aceste mașinațiuni. Şefii FBI, Departamentul de Justiţie (DOJ) şi CIA au conspirat să aranjeze alegerile din 2016, apoi au folosit media principală pentru a sabota tranziţia preşedintelui ales, Trump, iar după aceea au încercat să îl conteste prin false acuzaţii invocate de către consilierul special Robert Mueller și alții. Chiar inspectorul general al DOJ, Michael Horowitz, a ascuns cu abilitate schemele în desfăşurare ale acestei cabale trădătoare.

„Faptul că raportul final al inspectorului general a fost de fapt o completă şi totală muşamalizare instrumentată de Michael Horowitz, agentul Statului Ascuns (Deep State), controlat de serviciile secrete și organizații oculte, arată doar cât de periculoasă este această saga politică pentru elita aflată la putere. Establishmentul ştie că scandalul SPYGATE are potenţialul de a dezvălui toate dedesubturile Agențiilor de Servicii ce activează în domeniul Securităţii Naţionale (National Security State). În schimb, acest dosar va revela poporului american că cele 17 agenţii de spionaj care formează Comunitatea Serviciilor Secrete există doar pentru a proteja elitele, și nu cetăţenii SUA.” – Sursa: SPYGATE GOES NUCLEAR 

Iar SPYGATE este doar unul dintre cele mai recente exemple despre cum legea junglei a înlocuit domnia legii în America. Când FBI, Departamentul de Justiţie şi CIA sunt toate implicate într-o conspiraţie criminală de proporţii epice urmată de o muşamalizare masivă, de monolit în mass-media, cel puțin înțelegi că întregul SISTEM este defect. Aceasta este ceea ce se petrece în mod inevitabil atunci când conducerea guvernamentală şi a societăţii este complet ponerizată. Din acest motiv omenirea experimentează în prezent Crepusculul Psihopaţilor.

Punct cheie: Când chiar mass-media principală de ştiri publică articole cu titlul Washington D.C.: Capitala psihopată a Americii, ştii că noi, oamenii, am fost atât de copleșiți de diferite aspecte colaterale și griji mărunte încât scăpăm din vedere esențialul. Nu este nicio coincidenţă că sistemul a fost numit Mlaştina; Washington D.C. a fost construit de fapt pe un teren mlăştinos.

Concluzie

Pentru cei care poate că au uitat, reamintim un sfat înţelept: „Există un singur mod în care poți să faci față unui psihopat criminal nebun – să nu interacţionezi deloc cu el!
Dar dacă trebuie să ai de-a face cu astfel de indivizi, atunci este necesar să fie zdrobiţi complet, astfel încât să nu mai poată vreodată să își scoată la iveală capetele hidoase.ˮ

Dată fiind această realitate dezolantă, este necesar să fie foarte bine înțeles că există un singur mod de a merge înainte pentru poporul american. De asemenea, există un singur mod de a restabili republica americană. Întregul corp politic este necesar să se adune și să se mobilizeze în jurul acestui imperativ existenţial din prezent. Pentru ca aceasta să se petreacă, un număr suficient de patrioţi este necesar să ia înapoi ţara din ghearele celor care au furat-o în mod mizerabil.

Cum se va putea face aceasta?
Statul Profund este necesar să fie demascat în întregime şi eliminat din afacerile și funcțiile strategice ale ţării. Aceasta nu se poate realiza fără o anumită masă critică de cetăţeni americani care „să-şi aprindă torţele” şi „să ia furcile în mâini”. Psihopaţii nu vor pleca pur și simplu, fără luptă.
Aşa cum torţele luminează calea, la fel adevărul se răspândeşte pe internet prin informații necenzurate. În mod similar, furcile bătrânilor au fost transformate în pagini de Facebook, conturi Twitter şi postări pe Youtube.

Să îi înlăturăm pe psihopați, înainte ca ei să pună stăpânire pe SUA în întregime!

Cheie de luat la purtător: Dată fiind adevărata natură a cabalei de psihopaţi, ei detestă să fie demascați. Întotdeauna conspiră şi acţionează pe ascuns, dintr-un plan secundar, oriunde şi oricând pot. De aceea, psihopaţii detestă orice sau pe oricine dezvăluie detalii ale agendei lor malefice. De aceea, ei fac tot ce le stă în putință pentru a distruge mass-media alternativă. Aşa cum „lumina soarelui este cel mai bun dezinfectantˮ, lumina adevărului este cea mai eficientă armă în această bătălie finală între forţele luminii şi cele ale întunericului. Deci haideţi să o folosim înainte de a pierde oportunitatea de a o face.

Citiți și:

Etapele terifiante şi insidioase ale instaurării sinistrei Noi Ordini Mondiale

«Prin haos la ordine» (prima parte)

Prof. dr. Aurel Romila: «90% din oamenii cu care intru în contact sunt profund nefericiţi. Şi-au pierdut valorile de bine, frumos, adevăr şi dreptate»

 

yogaesoteric
18 ianuarie 2019

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More