Stânga germană susține o revizuire „woke” a legii electorale

Pe baza unui nou act de reformă electorală promovat de social-democrații de stânga (SPD) din Germania, cele mai mari două partide de opoziție din Germania, Uniunea Creștin Democrată (CDU) și Alternativa pentru Germania (AfD), ar putea fi descalificate chiar înainte de începerea campaniei electorale.

Președintele Bundestag-ului Germaniei cere un act radical de reformă electorală „woke”, care impune ca 50% dintre candidații de pe listele de partid să fie femei. Partide precum CDU/CSU – a cărui listă include în prezent 141 de bărbați și 46 de femei – și AfD – care are pe listă 72 de bărbați și 11 femei – potrivit proiectului de lege, n-ar mai fi înscrise în viitoarele alegeri.

Noua reformă ar fi o lovitură majoră împotriva conservatorilor, care tind să trimită mai mulți candidați bărbați. Reforma ar putea, de asemenea, remodela în mod dramatic alegerile, pur și simplu împiedicând partidele conservatoare chiar și să candideze. De asemenea, noua lege electorală prevede scăderea vârstei de votare la 16 ani.

Progresiștii sunt diabolici. Simt pericolul creșterii în sondaje a partidelor conservatoare și vor face tot posibilul pentru a preîntâmpina pierderea alegerilor, cum s-a petrecut recent în Olanda.

Citiți și:
Ideologia woke conduce spre un sistem totalitar și formează un nou tip de gulag, spune scriitorul Rod Dreher
Viktor Orbán: Secolul 21 va fi secolul Asiei În America, neomarxismul numit „woke” preia conducerea instituţiilor care formează ideile şi gândirea, în timp ce în Europa are loc în prezent un flux demografic, politic şi economic musulman

 

yogaesoteric
19 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More