Statuie veche de 200.000 de ani găsită pe Lună?

 

Un geolog american care lucrează pentru NASA, dr. Charles Morris, a descoperit într-o rocă lunară adusă de astronauţii misiunii Apollo 11, o statuetă veche de 200.000 de ani! Statueta, cu o înălţime de 25 de centimetri, din metal, reprezintă o femeie – humanoid, cu aripi şi păr lung.

Geologul a dezvăluit că NASA deţine această statuie încă din anul 1969, când a fost găsită într-o rocă adusă pe Pământ de către astronauţii misiunii Apollo 11.

Pe baza analizei chimice, geologii au estimat vechimea sculpturii la aproximativ 200.000 de ani.

Dr. Charles a lucrat pentru NASA timp de 23 de ani, până în 1987, dar menţine legături strânse cu mulţi dintre foştii lui colegi.

„Implicaţiile acestei figurine sunt absolut uluitoare. Acest lucru înseamnă că, odată demult, Luna a avut o atmosferă care să conducă la viaţă. Şi, mai mult, a fost casa unei sofisticate rase de oameni, cu un simţ foarte rafinat al frumuseţii”, a declarat el, citat de un site dedicat apariţiilor OZN.

Mulţi se întreabă de ce a rămas totul secret atât de mult timp. „Artefactul a fost o informaţie comună pentru membrii NASA, dar funcţionarii superiori au păstrat-o ascunsă de frica unui efect de panică la nivel mondial. Am obţinut-o pe căi secrete de la persoane care, din motive evidente, doresc să rămână anonime”, a mai afirmat dr. Charles.

Referindu-se la misteriosul obiect, dr. Miles Fredericks (de la New York University) face o trimitere la sumerieni, la relatările lor despre Anunnaki – zeităţi înaripate, care au modelat statuia după propria imagine.

NASA neagă oficial afirmaţiile dr. Charles. Statuia a fost prezentată fotografilor şi presei, iar acum este la o locaţie secretă, pentru analize suplimentare.

Poate aceste „analize suplimentare” vor fi făcute comparativ cu statui şi desene asemănătoare găsite pe Pământ, tot în perioada sumerienilor. Asemenea statui se află în marile muzee ale lumii noastre, detalii despre ele putând fi citite în lucrările lui Zecharia Sitchin. Acestea îi înfăţişează pe zei cu aripi, care nu erau părţi ale trupului lor, ci accesorii ale costumului de zbor, apărând astfel ca nişte vulturi. Câteva exemple: o imagine descoperită în nordul Israelului înfăţişează un cap sculptat al unui zeu cu un coif şi un fel de ochelari de protecţie; statueta descoperită la Mari în 1934; stela sumeriană aflată acum la Muzeul Luvru, despre care Z. Sitchin afirmă: „Mai mult o sculptură în zid decât un basorelief, o înfăţişează pe zeiţă purtând un coif plat cu nişte căşti alungite de parcă ar avea antene şi purtând o pereche de ochelari de protecţie care erau ataşaţi de coif”.


Citiți și:

Descoperirile arheologice recente pun sub semnul întrebării teoriile oficiale asupra originii şi evoluţiei omului

OZN – Ipocrizia puterii

 

yogaesoteric
19 noiembrie 2015

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More