Jocuri murdare: Umanitatea e controlată prin războaie

 
 

Vă oferim spre a urmări un scurt film numit Jocuri murdare: Umanitatea e controlată prin războaie. Europa e destinată conflictelor!

Filmul este format din secvențe din conferința de presă susținută de George Friedman, la 4 februarie 2015, la Chicago, în Statele Unite ale Americii.

Despre acest film, cârcotașii au spus că este contrafăcut, că sunetul e adăugat peste imagine, că de fapt în înregistrarea originală se discuta cu totul altceva. Nici cei mai înfocați susținători ai strategiei americane nu au putut crede că ceea ce se dezvăluie în acest film este cu adevărat modul în care acționează S.U.A.

Cei care vor să verifice autenticitatea acestei înregistrări pot accesa link-ul către versiunea integrală prezentată pe canalul oficial al Chicago Council on Global Affairs (Consiliul de Afaceri Globale de la Chicago).

George Friedman, fondatorul și președintele companiei de analiză strategică Strategic Forecasting (Stratfor), a prezentat la Consiliul de Afaceri Globale de la Chicago strategia geopolitică globală și față de Europa a Statelor Unite ale Americii.

Declarațiile șocante ale lui Friedman ne fac să ne întrebăm care este oare, pentru americani, înțelesul cuvântului „umanitate”? Acesta este folosit de ei într-un sens distorsionat, care presupune ca fiind normal ca populația globului să treacă prin războaie.

Și oare ce înțeleg americanii prin democrație? Cu siguranță, cu totul altceva decât definiția originală a acestui cuvânt.

Friedman renunță să mai ascundă acțiunile S.U.A. în spatele așa-zisei lupte contra terorismului și expune cu cinism adevăratele interese ale americanilor. De fapt, întregul discurs spune pe șleau umanității că Statele Unite instigă și sprijină (politic, financiar, cu armament etc.) diferite conflicte, iar apoi intervine în mod direct, doar în scopul de a-și păstra supremația economică și militară.

Secvențele selectate în acest film vorbesc de la sine și puteți trage singuri concluziile.

Civilizația umană este împiedicată să înflorească prin aceste planuri diabolice. O civilizație veritabilă nu poate acționa în termenii războiului, nu se poate structura având la bază acest concept. Tocmai de aceea, jocurile murdare desfășurate la nivel global de America și expuse cu cinism și aroganță de Friedman nu fac deloc cinste speciei umane.

În absența acestor manevre diabolice, am fi putut să ne bucurăm de o lume a abundenței pentru fiecare, a armoniei și a iubirii necondiționate. În schimb, avem o lume a terorii, a jafului, a sabotajului și violențelor, iar noi suntem orbi și de multe ori chiar aplaudăm năuci aceste practici.

Este evident faptul că în zilele noastre umanitatea e condusă de interese malefice! Se cheltuiesc sume imense pentru industria războiului și infime pentru a eradica foametea, se distruge tot ce se mai poate pe această frumoasă planetă, doar pentru ambițiile bolnave a câtorva indivizi.

Aceștia distrug țări, distrug destine, distrug vieți, nimic nu stă în calea acțiunilor lor, nimic nu e mai presus de țelul lor de supremație, dominare și control. Întreaga populație a lumii e doar carne de tun în jocurile lor murdare.

Discursul lui Friedman este unul zeflemitor și sfidător la adresa tuturor statelor lumii, adesea presărat cu zâmbete sarcastice atunci când prezintă acțiuni total imorale. Un discurs în care se vede clar că populațiile zonelor de conflict sunt doar cifre într-un recensământ. Se spune pe șleau că S.U.A. provoacă teribile distrugeri prin atacuri (spoiling attacks) asupra tuturor celor care încearcă să-și dezvolte capacități industriale.

Ni se arată clar, fără menajamente, că Statele Unite controlează tot prin strategia „Dezbină și cucerește”, datorită legitimității pe care o primesc acțiunile lor criminale de la populațiile naive și oarbe, care se lasă manipulate și încă mai cred în bunele intenții americane.

Cu această ocazie, cei care încă mai sunt fascinați de „strălucirea visului american” vor înțelege ce se ascunde de fapt în spatele așa numitei lupte antiteroriste.

Mulți spun că suntem o adevărată civilizație, că suntem o rasă evoluată din acest univers, dar din păcate se dovedește că gândim în termenii războiului. Adică suntem încă, din nefericie, foarte primitivi.

Cei care s-au întrebat dacă astă vară caravana militară care a traversat România a fost o caravană NATO sau una militară americană, vor afla răspunsul în acest film.
Și foarte posibil ca România să fie iar marele perdant din toate aceste combinații și alianțe…

 

Citiți și:

SUA ne ameninţă: «Ori gaze de şist şi Roşia Montană, ori vă izolăm şi vă paşte războiul»

Analiza şocantă a americanului George Friedman

 

yogaesoteric
19 noiembrie 2015

 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More