Stiluri de penetrare sexuală

De multe ori se afirmă că nu dimensiunea organului viril este importantă, ci mai ales tehnica pe care bărbatul o foloseşte. Indiferent din ce categorie de bărbaţi faci parte, mai mult sau mai dăruit de soartă, tehnicile de penetrare bine stăpânite o vor încânta întotdeauna pe iubita ta. De aceea, vom prezenta în cadrul acestei secţiuni modalităţi multiple de penetrare menite să inducă o plăcere intensă şi un control perfect al energiei sexuale.

Taoiştii s-au ocupat surprinzător de mult de modalităţile de penetrare, de profunzimea acestora, şi acest lucru nu numai pentru a provoca o plăcere cât mai mare, ci pentru că, realizând incorect sau insuficient de profund aceste penetraţii, se consideră că o mare parte din binefacerile armoniei energetice dintre Yin şi Yang se pierd. Pentru ei, actul sexual seamănă întrucâtva cu operaţia de a produce electricitate. Dacă această operaţie este incorect făcută, forţa subtilă gigantică psihică, mentală şi spirituală nu apare. Sperăm ca acest lucru să fie înţeles şi de sexologii contemporani.

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More