Știri de pe mapamond

  • Lumea „a 3-a” dă lecții de demnitate „țărilor civilizate”: Nigeria și Kenya au ajuns la concluzia că cel mai util este să accepte virusul așa cum e, fără a injecta populația. Au înțeles că este un virus gripal ca oricare altul și vor trăi cu el fără a impune vreo restricție. Viața merge mai departe.
  • Dr. Robert Malone, inventatorul vaccinului cu ARN mesager (pe care-l utiliza doar în cazul animalelor bolnave, NICIODATĂ pe OM!!!), cunoscut și ca luptător împotriva administrării serurilor criminale, a primit telefoane de amenințare de la apelanți cu număr ascuns.
  • Dr. Robert Malone

    Adolescenții și tinerii din întreaga lume se simt bătrâni, inutili și depresivi din cauza stresului provocat de plandemonie. Nu mai vor să trăiască într-o lume fără viitor, fără vise și plină de restricții aberante. Vor să râdă, să comunice cu oamenii, să se îmbrățișeze, să călătorească, să iubească, să-și petreacă timpul în normalitatea cunoscută până în martie 2020.

  • Sute de haitieni au mărșăluit pe străzile capitalei Port-au-Prince în onoarea președintelui Jovanel Moise, asasinat pentru curajul de a se opune injectării populației.
  • CDC a admis tacit că testul RT-PCR este o uriașă fraudă menită doar să inducă frica în populație! Din 31 decembrie 2021 va fi înlocuit cu un alt test capabil să distingă între persoanele afectate de gripe sezoniere sau de SARS-cov2.

Știința condusă de politică și interese financiare s-a preschimbat într-un cult religios.

  • Rezidenților din New Hampshire nu li se poate pretinde un vaccin anti-covid-19 pentru a „accesa orice instituție publică, orice beneficiu public sau orice serviciu public”, conform unei noi legi semnate de guvernatorul republican Chris Sununu.

Citiți și:
Inventatorul vaccinurilor ARN mesager: „Este cel mai cumplit coșmar al vaccinologilor. Opriți vaccinarea!”
Dr. Vladimir Zelenko avertizează împotriva unui genocid planetar

yogaesoteric
8 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More