Inventatorul vaccinurilor ARN mesager: „Este cel mai cumplit coșmar al vaccinologilor. Opriți vaccinarea!”

Dr. Robert Malone a avertizat că vaccinurile anticovid fac virusul mai periculos, iar „amplificarea dependentă de anticorpi” la persoanele vaccinate este „cel mai cumplit coșmar al vaccinologilor”.

Robert Malone este inventatorul tehnologiei ARN mesager și al altor metode medicale revoluționare bazate pe ADN și ARN, în anii 1980, când a lucrat la Salk Institute. Malone este și medic licențiat și a studiat la facultățile de medicină de la Northwestern University și Harvard, precum și la University of California, Davis.

Atât vaccinul anticovid de la Pfizer cât și cel de la Moderna se bazează pe tehnologia ARN mesager.

Într-un interviu acordat lui Steve Bannon în data de 28 iulie, la postul de radio Real America’s Voice, dr. Robert Malone s-a referit la răsucirea cu 180 de grade a Centrului american pentru Combaterea și Prevenirea Bolilor (CDC), pe care a calificat-o „tot mai disperată și abruptă”. Cu câteva zile mai înainte, CDC își modificase indicațiile, susținând că americanii vaccinați nu doar că au obligația să poarte măști, dar este necesar să se și testeze.

Observăm o tot mai disperată și abruptă schimbare de informații, începând cu Pfizer, care anunța că este nevoie de un al treilea vaccin la șase luni după prima vaccinare, continuând cu Fauci, care a dezavuat declarația, apoi cu guvernul, care s-a sucit și a spus că va fi necesar un al treilea vaccin la persoanele vârstnice și cu imunitatea scăzută, și sfârșind cu bomba care a fost lansată recent …”, a spus Malone.

„Și mă tem că este exact aspectul de care eram cel mai îngrijorat.”

Malone a citat un articol al NBC News care afirma că schimbarea CDC în privința măștilor este o urmare a informațiilor care arată că persoanele vaccinate „ar putea fi purtătoare de încărcături virale mai ridicate decât se credea anterior” și că îi pot infecta și pe alții, potrivit „mai multor surse” apropiate administrației Biden.

Între timp, articolul NBC News a suferit modificări substanțiale.

Pe baza informațiilor conținute în articolul inițial, Malone a dedus că încărcătura virală ar putea fi mai mare la persoanele vaccinate decât la cele nevaccinate și că acest aspect nu a fost clarificat.

Un articol dat publicității de CDC în 30 iulie, afirma că încărcătura virală la vaccinați și nevaccinați este probabil „similară”, deși „este nevoie de studii microbiologice pentru a confirma aceste rezultate.”

Este exact ce am vedea dacă s-ar produce amplificarea dependentă de anticorpi (antibody-dependent enhancement – ADE)”, a declarat Malone despre încărcătura virală mai mare la vaccinați.

Ce este amplificarea dependentă de anticorpi? Pe scurt, înseamnă că vaccinul face virusul mai infecțios decât în absența vaccinării, face ca virusul să se înmulțească la niveluri mai înalte decât în lipsa infecției.

Este cel mai cumplit coșmar al vaccinologilor. Așa s-a petrecut cu virusul sincițial respirator, în anii 1960, care a provocat mai multe decese la copiii vaccinați decât la cei nevaccinați. S-a petrecut la fel cu vaccinul împotriva febrei Dengue”, a adăugat Malone.

Și așa s-a petrecut practic cu orice program de vaccinare împotriva unui coronavirus la oameni, și este ceea ce vaccinologi ca mine am avertizat de la început: riscul amplificării dependente de anticorpi.”

Malone a mai afirmat că amplificarea dependentă de anticorpi pare mai mare la cei vaccinați cu Pfizer.

Acum știm că protecția Pfizer dispare după șase luni. Și informațiile par să indice că cei vaccinați cu Pfizer – care este probabil cel mai puțin imunogenic din cele trei (vaccinuri din SUA: Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson) din punct de vedere al duratei de protecție – și care se află în faza de dispariție a efectului de imunitate, se infectează.

Și Malone a adăugat: „Observați că ei continuă să vorbească despre Pfizer și nu despre celelalte două. Aceasta sugerează exact ceea ce era de așteptat, că fereastra de sensibilitate cea mai mare la amplificarea dependentă de anticorpi se situează în această lungă fază de scădere a reacției vaccinale.

Inventatorul vaccinurilor ARN mesager l-a criticat și pe dr. Anthony Fauci, care declarase cu prilejul unei apariții la MSNBC că încărcătura virală din nasul celor vaccinați care contractează covid-19 „este exact aceeași cu încărcătura virală a unei persoane nevaccinate care este infectată”.

Cred că dr. Fauci este foarte necinstit”, a spus dr. Malone. „Sunt acuzat că acum sunt un anti-vaccinist și că promovez dezinformarea. Însă eu consider că guvernul este cel care ascunde ce se petrece.

Nu vreau să sune alarmist, însă ceea ce se petrece acum pare să fie scenariul cel mai grav, în care vaccinurile în faza de dispariție (a reacției imune) fac ca virusul să se înmulțească mai eficient decât ar fi făcut-o (fără vaccin) – ceea noi numim amplificarea dependentă de anticorpi. Și au existat oameni care au avertizat despre acest aspect de la începutul acestei campanii de vaccinare pripite.

Malone l-a criticat pe Fauci, care a dat vina pe cei nevaccinați pentru apariția noilor tulpini, pentru un „ansamblu de declarații mincinoase” despre mutații.

Malone a afirmat că „mutanții care scapă presiunii selective a vaccinurilor se dezvoltă cel mai probabil în interiorul persoanelor vaccinate, nu al celor nevaccinate”.

Așa că este vorba de încă o minciună convenabilă”, a spus el, adăugând că „amplificarea dependentă de anticorpi poate fi influențată de mutanții scăpați”.

Dacă datele confirmă (amplificarea dependentă de anticorpi), este necesar să oprim această campanie de vaccinare”, a conchis Malone.

Să ne orientăm spre intensificarea pe cât posibil a tratamentelor medicale care au fost în cea mai mare parte blocate și eliminate de către FDA (Administrația americană a medicamentului), în special către medicamente existente, folosite în alte scopuri.”

Comentând acțiunile tot mai agresive ale administrației Biden de a impune obligativitatea vaccinării la toți funcționarii federali, Malone a declarat:

Cred că toți mizează pe logica potrivit căreia avem nevoie de vaccinare universală pentru a deschide economia. Nu avem. Ei cred că vaccinurile sunt metoda pentru a dobândi imunitatea de turmă. Nu sunt. Și mai cred ei că vaccinurile sunt perfect sigure. Nu doar că nu sunt perfect sigure, dar dacă ceea ce relatează NBC este adevărat iar nivelurile virale sunt mai mari la vaccinați decât la nevaccinați, aceasta înseamnă că avem evenimentul cel mai nedorit care îi sperie pe vaccinologi, pe toți vaccinologii, și care este amplificarea dependentă de anticorpi.”

Și Malone a adăugat: „Sunt cu toții băgați în asta și sunt incapabili să evalueze noile informații, iar acest fapt pare să provoace o disonanță colectivă și să facă aceste persoane tot mai evident frenetice în mesajul haotic pe care îl transmit.

La emisiunea lui Steve Bannon, dr. Robert Malone a avertizat în privința riscurilor de complicații prezentate de vaccinurilor anticovid, subliniind „dovezile destul de clare că proteina spike din vaccinuri provoacă toxicitate la o parte dintre cei vaccinați.

Întrebarea este: cât de mare este această parte și cât de grave și ample sunt aceste toxicități? Răspunsul cinstit este că nu știm și că există indicii că multe informații ne sunt ascunse.

Malone a declarat că mai multe surse l-au informat că CDC „a făcut raportări mult sub realitate” în privința unor reacții adverse precum cardio-toxicitatea.

Colegii mei din conducerea FDA știu că așa se petrece de multe luni și sunt foarte frustrați. Avem nenumărate exemple că CDC pare să ascundă informații pentru a-și promova «nobila minciună».

Un expert de talia cardiologului Peter McCullough a estimat că numărul deceselor din Statele Unite care pot fi atribuite vaccinurilor anticovid depășea 50.000 în luna iulie a anului curent.

Citiți și:
Inventatorul tehnologiei ARNm, Robert Malone: Imunitatea naturală este de 20 de ori mai puternică decât imunitatea prin vaccinare
Răul ascuns la vedere. „A amesteca politica, medicina și cenzura este ceva extrem de periculos” – Dr. Mark Sircus
Inventatorul tehnologiei ARNm: Vaccinul provoacă acumularea de nanoparticule lipidice – care transportă ARN-ul mesager – în „concentrații ridicate” în ovare

 

yogaesoteric
26 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More