Știrioficiale.ro, sursa ‘corectă politic’ de informații a guvernului

 

Dar haideţi să ne uităm la sursele oficiale despre care tot auzim că sunt de încredere și sunt monopolul absolut de adevăr.
Conform https://stirioficiale.ro/informatii, ȘtiriOficiale a fost realizat de 2020 Code for Romania – Organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic și apolitică.

Code for Romania – Ministerul AdevăruluiNeafiliată politic și apolitică? Hmmm…

Proiectul digital știrioficiale.ro face parte dintr-un ecosistem de mai multe soluții digitale dezvoltate de voluntarii Code for Romania, menit să lupte cu efectele COVID-19 și va funcționa ca punct central de informare despre situația din România.

eja vedem că nu sunt apolitici, ci literalmente propaganda domnului Arafat. Din CV-ul acestuia http://www.dsu.mai.gov.ro/wp-content/uploads/2018/06/CV-Raed-Romana-2018-Iunie-3.pdf
– aflăm că în perioada 2007-2008 a fost Consultant OMS, Biroul Regional pentru Europa, unde el se ocupa cu evaluarea sistemului medical de urgenţă din Tajikistan. În perioada 1999-2001 a fost Expert tehnic în Ministerul Sănătăţii și se ocupa cu programul Băncii Mondiale pentru implementarea şi integrarea serviciilor medicale de urgenţă bazate pe modelul din Târgu Mureş.

Apoi avem Autoritatea pentru Digitalizarea României https://www.adr.gov.ro/conducere/ care este condusă de Ioan-Sabin Sărmaș, unde aflăm că este membru de partid PNL https://primariaclujnapoca.ro/consiliu-local/consilier-local/sarmas-ioan-sabin/.

Apoi avem vice-președinte pe Octavian Oprea, care este președinte al Tineretului Naţional Liberal la sectorul 6, și o avem pe madam Rodica Maria Picu, care potrivit jurnalul.antena3.ro: „Pe lângă aceste calități profesionale, noul secretar general al Autorității pentru Digitalizarea României pare a avea și o alta, de natură personală. Rodica Maria Picu este nimeni alta decât soția lui Daniel Picu, acesta din urmă ocupând funcția de secretar general al Consiliului Concurenței, instituție condusă de un apropiat al lui Ludovic Orban și al PNL, Bogdan Chirițoiu.”

Apoi vedem că proiectul este finanțat de către ING, o bancă ce a beneficiat direct de „arestul la domiciliu” în această stare de „pandemie” forțată.

Vedem că este finanțat și de https://www.rafonline.org/ care, potrivit informaţiilor de aici https://www.rafonline.org/programe/ashoka-innovators-for-the-public/, observăm că aceștia împing propaganda de „egalitate” între rase și integrarea forțată a persoanelor necalificate în forța de muncă. Se pare că ești privilegiat de rasă, etnie, sex, „gen” atâta vreme cât ești diferit de populația nativă. Și conform proiectului https://www.rafonline.org/programe/teaching-media-literacy/, noi românii suntem niște proști ce necesită instruire în gândire.

Aparent: „Studiile sociologice arată că tinerii români sunt mai degrabă intoleranți și insensibili la diversitate. Studiile, realizate de Fundația Soros în 2011, au evidențiat o creștere a atitudinilor rasiste și xenofobe în rândul adolescenților comparativ cu restul populației. Tendințele sunt îngrijorătoare, deoarece studii realizate de GfK au arătat că în 2010 tinerii români erau mai egocentrici, mai radicali și mai intoleranți decât în 2005. Competențele media sunt un element de bază pentru abordarea chestiunilor fundamentale ale societății. Este unul dintre instrumentele care ajută în lupta împotriva radicalizării prin combaterea discursului instigator la ură on-line și promovarea drepturilor fundamentale. Competențele media sunt, de asemenea, un instrument care permite cetățenilor să identifice și să se apere de propagandă.”

Și în final avem https://fundatia-vodafone.ro/. Dacă aveaţi impresia că cei care trăiesc în mediul rural au o șansă mai bună de a se dezvolta departe de programele de „denazificare” moderne, fundația Vodafone dorește să nu îi priveze pe cei de la țară de beneficiile diversității de cenzură. https://fundatia-vodafone.ro/programul-scoala-din-valiza-se-extinde-la-nivel-national-in-alte-35-de-unitati-scolare/

Apoi avem https://fundatia-vodafone.ro/telemedicina-si-copilul-insulinodependent-big-data-si-machine-learning-sprijinul-imbunatatirii-calitatii-vietii-si-sanatatii-copiilor-cu-diabet-tip-1-insulino-dependent/ – mai întâi îi vor monitoriza pe cei cu „dizabilități”, apoi toată populația prin inteligența artificială sau Big Brother cum îi plăcea lui Orwell să spună. Să nu uităm și de crearea de noi dependenți de tehnologia lor https://fundatia-vodafone.ro/connecting-for-good/.

Acum că am văzut sursa de știri oficiale a „pandemiei”, haideţi să ne uităm la cei care au produs datele „oficiale”, adică https://code4.ro/ro/. În porțiunea https://code4.ro/ro/codul-de-conduita/ aflăm mai multe despre ei și anume că sunt adepți ai teoriei de gen, anti-rasiști (urăsc pe cei de rasă albă) și progresiști.

Parteneri otrăvitori

La parteneri https://code4.ro/ro/parteneri/, aflăm că sunt susținuți de:
https://www.vice.com/ro – raiul progresismului de stânga;
https://www.adr.gov.ro menționat mai sus;
https://punctart.ro/criza-economica-va-distruge-iremediabil-sectorul-neguvernamental/ – „artă” modernă care are ca scop producerea de artă subversivă și are conexiuni cu ONG-urile lui Soros;
https://resursecivice.ro/despre-noi/ – un ONG care are ca scop integrarea invadatorilor și secătuirea resurselor statului;
https://vaurma.ro/despre – un ONG finanțat de investitori străini care vor să paraziteze și mai mult țara;

https://younitedcultures.eu/ – Se pare că burka este o poveste de succes: „Younited Cultures is a movement to re-brand migration by promoting im/migrant role models through fashion. Our goal is to raise awareness towards the positive effects of migration by telling its success stories and transforming them into beautiful, elegant, high quality socks and scarves.” („Younited Cultures este o mișcare pentru a re-brand-ui migrația prin promovarea modelelor im / migranţilor prin modă. Scopul nostru este de a crește gradul de conștientizare cu privire la efectele benefice ale migrației, spunând poveștile sale de succes și transformându-le în șosete și eșarfe frumoase, elegante, de înaltă calitate.”)

http://mkbt.ro/?page_id=255&lang=en – sunt o organizație care vor să îți folosească banii din taxe pentru a face case pentru țiganii care trăiesc în grajduri cu calul. Care evident http://mkbt.ro/?portfolio=no-mans-land-locuire-informala-in-comunitatile-rome&lang=en e finanțat de sorosişti.

https://funky.ong/proiecte/factual-ro/ – o organizație care dorește să gândești corect politic. Factual a beneficiat de sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică (un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation şi Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe) pentru proiectul „Protecția Consumatorului de Politică”. În toamna lui 2016 proiectul livrează fact-check-uri și pentru „Votez Pentru Sănătate.”

https://expertforum.ro/expert-forum/ – Avem apoi un grup de tehnocrați care de asemenea gândesc și pentru tine pentru că ei s-au auto-proclamat experți și tu nu ai făcut asta. Dacă ne uităm la finanțatori, nu cred că veți fi surprinși.

https://expertforum.ro/expert-forum/finantatori/ – Din nou regăsim altă organizație ce promovează democrația și diversitatea, printre parteneri găsim și asistații sociali de la Institutul pentru Studierea Problemelor Minorităților Naționale.

Cred că aceste exemple sunt suficiente pentru a elabora concluzia finală.

Concluzia Finală

Se pare că sursa oficială de știri a guvernului este influențată de diferite persoane care vor să prăduiască în continuare poporul român. Așadar, nu fi speriat de pandemia covid pentru că ea se află doar în conştiinţele bolnave care au fost inoculate cu virusul diversității de cenzură. Cu cât vei combate narativa oficială, care e paralelă cu realitatea, cu atât aceștia își vor adânci nebunia.

Citiţi şi:
Adevărata amenințare Covid-19 
OMS și presa s-au schimbat în organizații teroriste pe timp de pandemie

 

yogaesoteric
12 octombrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More