Studiu: Decesele de covid-19 sunt mai numeroase în statele care au implementat tehnologia 5G

Pentru NECONSPIRAȚIONIȘTI!

Iată un studiu serios publicat pe site-ul Societății Europene de Medicină (în 12 aprilie 2021), care arată că îmbolnăvirile și decesele atribuite covid-19 sunt statistic mai multe în statele SUA unde există telecomunicații 5G:
Covid-19 Attributed Cases and Deaths are Statistically Higher in States and Counties with 5th Generation Millimeter Wave Wireless Telecommunications in the United States”.

Rezumatul studiului:

„Numărul de cazuri și rata de decese atribuite covid-19 până în luna mai 2020 în SUA au fost analizate în trei moduri – pentru toate cele 50 de state, pentru cele mai mari comitate din țară și pentru cele mai mari comitate din California – și s-a constatat că sunt semnificativ mai mari din punct de vedere statistic pentru statele și comitatele cu tehnologie 5G cu unde milimetrice (mmW) în comparație cu cele fără tehnologie 5G cu unde milimetrice (mmW).

Indicele 5G mmW a fost un factor semnificativ din punct de vedere statistic pentru incidența și ratele de mortalitate mai ridicate în toate cele trei analize, în timp ce densitatea populației, calitatea aerului și latitudinea au fost semnificative doar pentru una sau două dintre analize.

Pentru mediile de stat, cazurile per milion au fost cu 79% mai mari (p = 0,012), decesele per milion au fost cu 94% mai mari (p = 0,049), cazurile per test au fost cu 68% mai mari (p = 0,003) și decesele per test au fost cu 81% mai mari (p = 0,025) pentru statele cu 5G față de cele fără 5G. Pentru mediile pe comitate, cazurile per milion au fost cu 87% mai mari (p = 0,005) și decesele per milion au fost cu 165% mai mari (p = 0,012) pentru comitatele cu vs. fără 5G.

În timp ce densitatea mai mare a populației a contribuit la ratele medii mai mari ale numărului de cazuri și de decese în statele și comitatele cu 5G, expunerea la 5G a avut aproximativ același impact ca densitatea mai mare în statele cu 5G asupra ratelor medii ale incidenței și mortalității și un impact de aproximativ trei ori mai mare ca densitatea mai mare pentru comitatele cu 5G asupra ratelor medii de incidență și mortalitate.

Pe baza regresiei liniare multiple, dacă nu ar exista expunere la unde milimetrice (mmW), ratele de incidență și de mortalitate ar fi cu 18-30% mai mici pentru statele cu 5G mmW și cu 39-57% mai mici pentru comitatele cu 5G mmW.

Această evaluare arată în mod clar că expunerea la tehnologia 5G mmW este asociată în mod semnificativ din punct de vedere statistic cu rate mai mari de incidență și mortalitate covid-19 în SUA. Mecanismul – în cazul în care ar fi vorba de o relație cauzală – poate fi legat de modificări ale chimiei sângelui, de stresul oxidativ, de un răspuns imunitar afectat, de un răspuns cardiovascular și/sau neurologic modificat.”
Alte articole interesante despre nocivitatea radiațiilor GSM-xG-Wifi:
How Susceptible Are Genes to Mobile Phone Radiation
Health and ElectroMagnetic Fields
Moartea coloizilor organici

Citiți și:
Câteva observații pertinente, elementare care arată că de fapt ne confruntăm nu cu o pandemie, ci cu o sinistră pLandemie, ce este un război viclean al globaliștilor sadici, satanici, şi care este în mod evident dezlănțuit împotriva populației acestei lumi
Un experiment uluitor – Experimentul Montagnier

 

yogaesoteric
24 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More