Studiu: Fetele nevaccinate îi înving pe băieții vaccinați în competiții. După inocularea ARN mesager niciun sportiv nu a mai revenit la performanța anterioară!

Un studiu retrospectiv asupra performanțelor sportive ale unor atleți din licee și colegii după vaccinarea cu un vaccin anticovid-mRNA a arătat că:
– niciunul dintre subiecții vaccinați nu a reușit să atingă nivelul de performanță de dinaintea vaccinării;
– timpul de recuperare după exerciții fizice a fost mai lung la subiecții vaccinați decât înainte de vaccinare, de asemenea, a fost mai lung decât la subiecții nevaccinați;
– Aceste efecte sunt observate la toți sportivii vaccinați, până la câteva luni de la prima vaccinare.

Acest studiu retrospectiv a supus observației performanțele sportive a zeci de tineri elevi atleți din licee și colegii după vaccinarea cu un vaccin anticovid pe bază de ARN mesager. Jumătate dintre elevi au fost vaccinați, iar cealaltă jumătate nu a fost vaccinată (decizie luată în prealabil de către părinți). Activitățile sportive ale ambelor grupuri au fost aceleași. Autorii au comparat, de asemenea, performanța subiecților vaccinați cu rezultatele obținute înainte de vaccinare. Se va vedea că modificările observate după vaccinare sunt utile pentru a ilustra modificările cardiovasculare care apar odată cu vaccinarea.

Dovezile privind corelația dintre vaccinurile cu ARN mesager și efectele secundare apărute, inclusiv decesul, se acumulează și există sute de studii clinice cu privire la aceasta. Mai mult de 1.500 de tipuri de evenimente adverse, dintre care multe sunt cunoscute ca având ca rezultat invaliditate permanentă, cu un total de peste 158.000 de cazuri, au fost raportate după utilizarea vaccinului anticovid de la Pfizer. Acest document al Pfizer nu a fost făcut public de către FDA, care a dorit să îl păstreze secretizat timp de 75 de ani, însă a fost declasificat în decembrie 2021 prin ordin judecătoresc.

Medicii și oamenii de știință din întreaga lume au fost alarmați de riscul de deces ca urmare a acestui vaccin. Rezultatele autopsiilor arată mai multe anomalii în sistemul cardiovascular decât în orice alt organ. Markerii de inflamație crescuți sunt corelați cu vaccinurile anticovid. Și se crede că decesele subite observate în rândul sportivilor în 2021, după utilizarea vaccinurilor anticovid, se datorează în principal bolilor cardiace sau cardiovasculare grave.

În cadrul acestui studiu, a fost respectat anonimatul strict al sportivilor, al părinților și al antrenorilor lor pentru a evita aspectul emoțional al propagandei pentru vaccinare din partea liderilor politici. Alegerea părinților de a-și vaccina sau nu copilul nu a fost cunoscută nici de antrenori, nici de autorii studiului până la finalizarea acestuia. În cele ce urmează redăm raportul antrenorilor, obținut retrospectiv în urma observării subiecților vaccinați:

1. Niciunul dintre subiecții vaccinați nu a reușit să atingă nivelul de performanță de dinaintea vaccinării. Toți au fost sub nivelul lor din 2020, conform evaluărilor celor doi antrenori.

2. Niciunul dintre subiecții vaccinați nu a putut susține același exercițiu pe durata pe care o tolerau înainte de vaccinare.

3. Timpul de recuperare după exerciții fizice a fost mai lung la subiecții vaccinați decât înainte de vaccinare; de asemenea, a fost mai lung decât la subiecții nevaccinați.

4. După injectarea vaccinului, majoritatea, dacă nu toți cei vaccinați s-au plâns de una sau mai multe dintre următoarele reacții după vaccinare: dureri în piept; senzație de amețeală; senzație aproape de leșin; dificultăți de respirație. Tinerii sportivi au vorbit cu antrenorii lor în mod spontan și liber despre aceste simptome.

5. Fetele nevaccinate erau acum capabile să îi învingă pe băieții vaccinați în competiție. Acest aspect este neașteptat și considerat neobișnuit de către antrenori. 1), 2), 3) și 5) sunt încă observate la toți sportivii vaccinați până la câteva luni după vaccinare.

În schimb, sportivii nevaccinați nu au prezentat niciunul dintre simptomele sau deficitele de performanță atletică sau de rezistență observate de cei doi antrenori și au continuat să își îmbunătățească performanța și rezistența, așa cum se așteptau antrenorii. Sportivii este de așteptat să aibă un flux sanguin mai eficient în timpul exercițiilor fizice decât persoanele sedentare. Această creștere a circulației este menită să suplinească nevoia crescută de oxigen a organismului și activitatea metabolică sporită pe care o necesită exercițiile fizice.

Creșterea fluxului sanguin necesită o creștere a debitului cardiac și o vasodilatație arterială. Vasodilatația coronariană este controlată de mecanismele autoregulatoare, precum și de inervația neurologică vasculară mediată de sistemul nervos autonom, iar hormonii servesc la reglarea vasodilatației și vasoconstricției, dacă activitatea fizică o cere.

Vaccinurile anticovid mRNA își inițiază activitatea prin producerea proteinei spike în tot trupul. Efectele acestei proteine spike asupra receptorilor ACE2 din endoteliul vascular sunt de vasoconstricție. Rezultatul poate fi împiedicarea creșterii fluxului sanguin și a oxigenului în momentul celei mai mari solicitări în timpul exercițiilor fizice. Factorii imunitari și inflamatori asociați cu proteina spike pot afecta, de asemenea, celulele perivasculare și periarteriale, ducând la infiltrarea limfocitelor T-CD8 și NK. Toate acestea pot reduce vasodilatația coronariană.

În plus, distribuția și efectele proteinei spike complică problema alimentării cu sânge a țesuturilor coronariene și periferice. Exsudate de pe suprafața endotelială, proteinele spike sunt fixate pe receptorii ACE2. Se suspectează că acestea afectează mai degrabă fluxul sanguin turbulent decât cel laminar. Atunci când sângele stagnant se acumulează, cascada reacțiilor de coagulare se declanșează la nivelul întregului organism. Astfel de micro cheaguri îngroașă și încetinesc fluxul sanguin, ceea ce va împiedica și mai mult livrarea de sânge și oxigen către paturile capilare ale inimii și la nivel periferic.

Astfel, fluxul sanguin coronarian poate fi afectat în mod nefast de vâscozitatea ridicată, care este cauzată și de agregarea globulelor roșii, provocată de proteina spike prin aderența intermediată de molecula CD 147. Ca urmare, inima se străduiește să împingă un fluid mai vâscos decât sângele normal prin arteriolele și capilarele trupului.

Un astfel de mecanism creează un obstacol în calea fluxului sanguin optim, care îi va afecta în mod necesar toți cei care au primit vaccinuri anticovid generatoare de proteine spike. Prin urmare, este necesar să recomandăm ca utilizarea oricărui vaccin anticovid să fie evitată pentru toți copiii sau adulții tineri care planifică sau sunt implicați în exerciții fizice.

Citiți și:
Avertisment: „62% din vaccinații anticovid fac cheaguri de sânge. Ce este mai rău de-abia urmează!”
De ce victimele vaccinurilor au datoria să vorbească. Vaccinații mor sau se îmbolnăvesc grav pe capete. Realitatea este deja în sicriu, cu capacul dat la o parte

 

yogaesoteric
19 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More