„Inutile, ineficiente, periculoase și nesigure” – Astfel califică vaccinurile împotriva covid medici din întreaga lume

S-a demarat vaccinarea anti-covid a copiilor, în ciuda faptului că studiile abia au început și riscul de a face o formă de boală gravă este aproape nul.

Băieții cu vârste cuprinse între 0 și 19 ani, chiar și cu una sau mai multe boli subiacente, au o rată de supraviețuire de 99,9603%, potrivit unui studiu al Universității din Stockholm. Fetele din această grupă de vârstă au șanse de supraviețuire de 99,9639%.

Covid Physicians for Ethics, un grup de medici din toată Europa și America de Nord, a subliniat că, din moment ce producătorii sunt scutiți de răspunderea legală în cazul în care cineva suferă daune provocate de vaccin, nici măcar nu este cazul ca acestea să fie folosite pentru persoane vulnerabile.

Potrivit guvernului britanic, peste 1000 de decese au fost înregistrate în sistemul oficial de notificare a efectelor adverse ale vaccinurilor şi peste 700.000 de reacții adverse. Se consideră că aceste cifre sunt mult mai mari, deoarece mulți nu știu de existenţa sistemului pentru raportarea efectelor secundare.

Într-o declarație publică, Covid Physicians for Ethics afirmă:

„Persoanele imunocompetente sunt protejate împotriva SARS-CoV-2 prin imunitate mediată celular. Prin urmare, nu este necesară vaccinarea grupurilor cu risc scăzut. Pentru persoanele imunocompromise care se îmbolnăvesc de covid-19, există o serie de tratamente medicale care s-au dovedit a fi sigure și eficiente. Prin urmare, vaccinarea persoanelor vulnerabile este la fel de inutilă.

Vaccinurilor anti covid-19 le lipsește un mecanism viabil de acțiune împotriva infecției tractului respirator cu SARS-CoV-2. Inducerea de anticorpi nu poate preveni infecția cu un agent precum SARS-CoV-2 care invadează căile respiratorii. În plus, niciunul dintre studiile privind vaccinurile nu a furnizat dovezi că vaccinarea previne transmiterea infecției de către persoanele vaccinate; prin urmare, îndemnul la vaccinare pentru «a-i proteja pe ceilalți» nu are nicio bază.

Vaccinurile sunt, de asemenea, periculoase atât pentru persoanele sănătoase, cât și pentru cele cu boli cronice preexistente, din următoarele motive: risc de tulburări letale și non-letale de coagulare a sângelui, inclusiv tulburări de sângerare, tromboză cerebrală, accident vascular cerebral și atac de cord; reacții autoimune și alergice; potențarea bolilor dependente de anticorpi; și impurități ale vaccinurilor din cauza fabricării pripite și a standardelor de producție nereglementate.

Prin urmare, raportul risc-beneficiu este clar: vaccinurile experimentale sunt inutile, ineficiente și periculoase. Cei responsabili de autorizarea, constrângerea sau administrarea vaccinurilor experimentale covid-19 expun populația și pacienții la riscuri medicale grave, inutile și nejustificate.

Grupul explică faptul că alarmismul cu privire la noile variante ale covid a fost, de asemenea, exagerat, deoarece «mai multe linii de cercetare» au constatat că persoanele cu un sistem imun competent prezintă o imunitate „robustă” și de lungă durată, dată de limfocitele T, împotriva virusurilor SARS-CoV, incluzând SARS-CoV-2 și variantele sale.”

În declarație se mai spune: „Protecția mediată de limfocitele T nu provine doar din expunerea la SARS-CoV-2 în sine, ci și din imunitatea dobândită prin reacții încrucișate în urma expunerii anterioare la coronavirusurile răcelii comune și la coronavirusul SARS.

În majoritatea țărilor, majoritatea oamenilor au acum imunitate la SARS-CoV-2. În funcție de gradul de imunitate încrucișată dobândită anterior, nu vor avea niciun simptom, vor avea simptome ușoare și necaracteristice sau simptome mai severe, inclusiv anosmie (pierderea simțului olfactiv) sau alte simptome caracteristice bolii covid-19. Indiferent de gravitatea bolii, ei vor avea acum suficientă imunitate pentru a fi protejați împotriva unei forme grave de boală în caz de reexpunere. Această majoritate a populației nu va beneficia deloc de vaccinare.”

Grupul de medici a ţinut să sublinieze mesajul său principal: „Aceste vaccinuri sunt periculoase”.

Declarația continuă: „Rata de supraviețuire în caz de covid-19 depășește 99,8% la nivel mondial. În țările care au fost puternic afectate timp de mai multe luni, mai puțin de 0,2% din populație a murit, iar decesul acestor persoane a fost clasificat ca fiind «cu covid-19».

De asemenea, covid-19 este, de obicei, o boală ușoară până la moderat severă. Prin urmare, marea majoritate a persoanelor nu sunt expuse unui risc datorită covid-19 și nu au nevoie de vaccinare pentru propria protecție.

Vaccinurile sunt experimentale prin definiție. Acestea vor rămâne în faza 3 de testare până în 2023. Beneficiarii sunt subiecți umani care au dreptul la un consimțământ liber exprimat și în cunoștință de cauză, în conformitate cu codul de la Nürnberg și cu alte norme de protecție, inclusiv Rezoluția 2361 a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și termenii autorizației de utilizare de urgență a FDA.

Experiența inițială ar putea sugera că vaccinurile derivate din adenovirus (AstraZeneca / Johnson & Johnson) provoacă efecte adverse mai grave decât vaccinurile cu ARNm (Pfizer / Moderna). Cu toate acestea, după injecții repetate, primul tip va induce în curând anticorpi împotriva proteinelor vectorului adenoviral. Acești anticorpi vor neutraliza majoritatea particulelor de virus vaccinal și le vor elimina înainte de a putea infecta celulele, limitând astfel intensitatea infecției.

În schimb, în cazul vaccinurilor cu ARNm, nu există un antigen proteic pe care anticorpii să-l recunoască. Prin urmare, indiferent de gradul de imunitate existent, ARN-ul mesager al vaccinului va ajunge la ținta sa: celulele organismului. Aceste celule vor exprima apoi proteina spike și, ulterior, vor fi supuse atacului complet al sistemului imunitar.

În cazul vaccinurilor cu ARNm, riscul de efecte adverse grave este practic garantat că va creşte cu fiecare injecție succesivă. Prin urmare, pe termen lung, acestea sunt chiar mai periculoase decât vaccinurile vectoriale. Preferința față de aceste vaccinuri cu ARNm este extrem de îngrijorătoare; aceste vaccinuri nu sunt sigure.”

Citiţi şi:
Peste 500 de medici germani acuză escrocii covid. „Avem o mulțime de dovezi că este vorba de o poveste falsă în întreaga lume”
O mare bombă. Lucrarea ştiinţifică a Institutului Salk dezvăluie că de fapt proteina covid spike cauzează cheaguri de sânge mortale şi se află în toate vaccinurile covid cu premeditare

 

yogaesoteric
29 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More