SUA – Studiu pe 5 milioane de oameni: Majoritatea celor care refuză vaccinarea sunt americani cu studii superioare

Cu toate că propaganda urmărește să acrediteze ideea că cei care sunt suspicioși cu privire la vaccinarea anticovid și o refuză sunt în majoritate oameni proști, fără studii superioare, fără educație, oameni cu idei conspiraționiste în cap, un studiu american realizat pe CINCI MILIOANE de persoane arată exact contrariul.

Așadar, ceea ce nu se face la noi, dar se realizează în SUA, sunt studii de anvergură. Iar unul dintre acestea, realizat în acest an, cu un efort considerabil (gândiți-vă ce înseamnă să intervievezi 5 milioane de oameni!!!) ne spune următoarele, conform Libertatea:

Cercetătorii americani de la Universitatea Carnegie Mellon și de la Universitatea din Pittsburgh și-au unit eforturile în primăvară și au demarat un studiu care să arate care este profilul persoanelor reticente la vaccinare.

Specialiștii au lansat un sondaj adresat unui număr de 5.121.436 de milioane de cetățeni americani adulți, care să fie chestionați în legătură cu intenția lor de a se vaccina.

Dacă toți cei reticenți la vaccinare ar fi împărțiți în două categorii, în cei fără studii superioare și cei cu studii superioare, primii reprezintă doar 39,1% din total, în timp ce ceilalți sunt majoritari, cu 60,9%.”

Ce-i determină să nu se vaccineze? Din totalul de ezitanților, 50% au motivat refuzul de a se vaccina cu teama de efectele secundare și lipsa de încredere în vaccinul anticovid, 33% nu au încredere în Guvern, iar restul au spus că așteaptă să vadă dacă sunt în siguranță cei care s-au vaccinat deja.

Sondajul, care s-a întins pe o durată de 4 luni, a mai relevat faptul că o parte dintre cei cu un nivel mai scăzut de educație s-au răzgândit ulterior și s-au vaccinat, în timp ce supereducații, foarte greu. „Cei mai sceptici în legătură cu vaccinarea sunt și cei mai învățați dintre noi și cel mai greu de convins în această privință”, au concluzionat cercetătorii americani.

Concluzia: Dacă vom ajunge din nou într-o dictatură, una medicală, aceasta se va petrece din vina naivului majoritar, speriat de propagandă și dispus să accepte orice restricții, orice pierdere de libertăți, crezând că doar așa își va putea salva viața!

Citiți și:
Primele trei motive pentru care românii refuză vaccinarea: nu a fost testat suficient, numeroase efecte secundare, nu cred în eficiența vaccinului
Sute de medici și asistente din Milano au ales demisia sau demiterea în fața obligației de a se vaccina. 3000 de cadre medicale din Italia refuză vaccinarea cu seruri experimentale covid

 

yogaesoteric
23 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More