Suntem programaţi: cinci moduri în care gândurile ne sunt conduse împotriva propriilor aspiraţii şi necesităţi

 

Există o mulțime de metode în istoria controlului conștiinței care sunt folosite pentru a influența mase de oameni să se supună voinței celor care dețin controlul. În zilele noastre, controlul conștiinței s-a extins dincolo de aspectul pur psihologic pentru a încorpora tehnologia. Vestea bună este că, fiind conștienți de aceste metode, le putem evita, sau putem măcar să reducem efectele lor într-un anumit grad.

Propaganda și publicitatea

Pe măsură ce influența nefastă a mijloacelor de informare în masă continuă să se consolideze, linia subțire care delimitează elita malefică ce deține controlul planetei și structura corporativă a mass-media se estompează din ce în ce mai mult. Știrile, emisiunile TV, filmele, ziarele și revistele colaborează pentru a transmite mesaje care par a fi adevărate numai pentru că atât de multe surse prezintă aceeași informație. Cu vieți din ce în ce mai aglomerate, oamenii nu își acordă timp pentru a face efortul de a se documenta suficient pentru a putea discerne apoi ce este adevărat și ce este manipulare din toate informațiile cu care suntem constant bombardați. Astfel, ei acceptă pur și simplu ceea ce li se spune despre subiecte precum vaccinurile, chemtrails-urile și pesticidele cu care în realitate suntem otrăviți în masă. În plus, clica satanică ce controlează planeta transmite și subliminal mesajele ce determină populația să accepte planurile lor sinistre, prin mass media și prin industria de divertisment.

Apa, aerul și mâncarea

O altă metodă modernă de programare a conștiinței este utilizarea aditivilor otrăvitori în alimentele noastre care schimbă chimia creierului oamenilor pentru a îi face mai docili. De exemplu, monoglutamatul de sodiu și aspartamul ucid celulele creierului, suprastimulându-le. Aceste otrăvuri cumplite sunt atât de larg distribuite încât vedem că populația planetei devine tot mai nemotivată și distrasă. În același timp s-a dovedit că fluorul, care este introdus în apa potabilă a oamenilor precum și în produse sanitare de larg consum, scade capacitatea intelectuală a ființelor umane. Chiar și cei care sunt mai conștienți de aceste aspecte și evită alimentele procesate și produsele încărcate cu chimicale sunt totuși vulnerabili la pesticidele extrem de dăunătoare care sunt pulverizate asupra hranei așa-zis sănătoase.

Educaţia

Din ce în ce mai mulți oameni observă că tinerii din vremurile noastre sunt mult mai puțin inteligenți decât erau în tinerețe generațiile mai în vârstă, iar aceasta nu s-a produs accidental. La urma urmei, tâmpirea populaţiei face mult mai ușoară impunerea voinței elitei sanatice asupra noastră. Putem observa de asemenea că cei care doresc să fie educaţi acasă, pentru a evita astfel îndoctrinarea şi îndobitocirea de la şcoală, se confruntă adesea cu multă opoziție din partea autorităţilor – v-ați întrebat vreodată care este motivul real?

Medicamentele

Medicamentele sunt o modalitate foarte profitabilă pentru clica malefică de a controla fiinţele umane și, de multe ori, oamenii înșiși solicită tratamente medicamentoase distructive pentru trupul şi conştiinţa lor, după ce au fost convinși că ceva ar fi în neregulă cu ei. Psihiatria este în mod special folosită de unii dintre cei mai puternici agenţi ai controlului conștiinței moderne, deoarece încearcă astfel să definească fiecare fiinţă umană pe baza anumitor tulburări. De fapt, cei care îndrăznesc să pună la îndoială autoritatea, de multe ori sunt etichetați ca având o problemă mentală și, prin urmare, sunt îndopaţi cu medicamente care pot amorți conştiinţa. Având în vedere că mai mult de un sfert dintre copiii americani iau acum medicamente psihiatrice, acesta pare să devină un mod normal de viață pentru următoarea generație.

Testare militară

Este deja dovedit că personalul militar este de mult timp supus controlului conștiinței și experimentelor medicale. Aceasta în ciuda faptului că cei din armată în general răspund la structură și ascultare, fiind antrenaţi să respecte comenzile superiorilor fără a opune nici cea mai mică rezistență. Dincolo de aceasta, anumite arme sunt folosite sistematic împotriva civililor, chiar în masă, cum ar fi armele psihotronice.

Există o mulțime de alte metode de control al conștiinței, pe care le vedem folosite zilnic peste tot, de la religie și politică, la sport și calculatoare și chiar la spectrul electromagnetic. Vedem chiar dezvoltarea inteligenței artificiale care ne poate citi la propriu conștiința, decodificând semnalele creierului nostru. Câți dintre noi se întreabă oare încotro duc toate acestea? Este timpul să ne trezim și să deschidem ochii față de ceea ce se petrece cu adevărat în jurul nostru, dacă dorim să avem cea mai mică șansă de a ne salva liberul arbitru.

Citiţi şi:

Zece metode subversive, secrete prin care fiinţele umane de pe această planetă sunt cel mai adesea manipulate fără să-şi dea seama… (I)

Cum poţi lua în stăpânire o ţară? Ce faci cu poporul care o locuieşte?

Presa – Instrumentul mafiei internaţionale de îndobitocire insidioasă a creştinilor. Extrase din Protocoalele Înţelepţilor Sionului 

 

yogaesoteric
14 martie 2020


 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More