Sunteți de acord să vă trimiteți copilul la școală băiat sau fată, iar acasă să vă treziți că vi s-a întors fata-băiat, iar băiatul-fată sau orice altceva, conform „fluidității genului”?

Av. Marina-Ioana Alexandru a acordat un scurt interviu pentru România TV, ca urmare a scandalului iscat în spațiul civic de circulara dată de Inspectoratul Școlar Județean Iași referitor la utilizarea de către cadrele didactice la orele de consiliere, orientare și dezvoltare personală a copiilor, a manualului „Egalitatea de gen. Predarea și integrarea în învățământul preuniversitar”. Redăm mai jos ideile pe care le-a exprimat cu acea ocazie.

La prima vedere, manualul lasă impresia ca ar fi vorba despre egalitatea dintre femei și bărbați, însă oricine îl citește, constată că în realitate este vorba despre cu totul altceva.

Astfel, copiii noștri ar urma să primească informații sau modele de conduită care neagă genul ca dat biologic, care deformează ori neagă distincția naturală dintre tată și mamă, bărbat și femeie, băiat și fată.

Din acest manual, la pagina 124, aflăm că identitatea de gen este definită drept „genul cu care o persoană se identifică”, adică acela pe care și-l alege.

Apoi, la pagina 54 se menționează următoarele: „Este important de notat că – într-o accepțiune mai largă a conceptului – egalitatea de gen include și persoanele cu o identitate de gen minoritară, persoanele transgender [24] și persoanele non-binare, [25] dar și alte persoane din rândul comunității LGBTQ.

Explicații la subsolul paginii: „[24] O persoană transgender (sau transgen) este o persoană care are o identitate de gen diferită / care își exprimă identitatea de gen în mod diferit față de sexul atribuit la naștere. De exemplu, o femeie trans este o persoană cu caracteristici sexuale biologice masculine (sex), dar care se identifică drept femeie (gen). Termenul include persoane care au început sau nu procesul de tranziție medicală (terapie hormonală, operație de schimbare de sex etc.).

[25] Non-binaritatea cuprinde acele identități care se situează în afara celor tipic masculine sau feminine. De exemplu, o persoană non-binară poate simți că nu este nici femeie, nici bărbat sau că este ambele într-o mai mică sau mare măsură.

Concluzia: Români, mame și tați, ce părere aveți despre aceasta?

Ce aveți de spus? Sunteți de acord să vă trimiteți copilul la școală băiat sau fată, iar acasă să vă treziți că vi s-a întors fata-băiat, iar băiatul-fată sau orice altceva, conform „fluidității genului”???

Dacă vă pasă de sănătatea psihică, biologică și sufletească a copiilor voștri, EXPRIMAȚI-VĂ pașnic, cu înțelepciune și fermitate, ca așa ceva să nu se petreacă.

Aveți tot dreptul, autoritatea și puterea, conform dispozițiilor imperative din Constituția României, art. 29 alin. (1), (2) și (6), art. 30, art. 48 alin. (1), art. 49 alin. (1) și (3); din Codul civil, art.487 și art. 488 alin.(1); din Legea nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului, art. 1 alin. (2), art. 5 alin. (2), art. 6 lit. d), art. 27 alin. (3), art. 37 lit. c) și d), art. 51 alin. (2), art. 94 alin. (1) și (2); din Legea nr. 1/2011, art. 7 alin. (1) și din Regulamentul-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, art. 168 alin. (1) și (2).

Doamne, ajută-ne!!!

Citiți și:
Creșterea și educarea copiilor în vederea pregătirii lor pentru acceptarea genului fluid și îmbrățișarea satanismului sunt acum temele principale al celor de la Disney
„Cu mici excepții, cele două propuneri legislative ale Ministerului Educației sunt niște aberații. Un genocid educațional”
Dr. Galina Răduleanu, fost deținut politic: Trăim în amoralitate. În școli este nevoie de educarea caracterului, nu de educație sexuală

 

yogaesoteric
3 februarie 2023

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More