Swastica este un simbol furat

La origini, swastica a fost un simbol universal şi profund spiritual, ce reprezenta norocul și belșugul. Vechi de peste 12.000 de ani, el a fost descoperit în aproape toate civiliaţiile de pe glob: pe continentul american, în Peru, în Orient (zona pe care acum se află Israelul), în Scandinavia, în Tibet, în India, în Grecia şi chiar pe continentul african, în Ghana.

Swastica a căpătat o altă conotaţie pentru civilizaţia modernă în anul 1917, odată cu venirea la putere în Rusia a regimului bolşevic. Incredibil pentru nişte oameni care ideologic afirmau că sunt atei: până în 1920, uniformele Armatei Roşii, cu toate crimele şi genocidurile ei, purtau însemnul swasticii.

Mai târziu, regimul bolşevic şi-a schimbat numele în Partidul Comunist şi a format Uniunea Sovietică. În anul 1921, simbolul a fost preluat de Partidul Nazist, sau Partidul Muncitoresc Naţional-Socialist German, aşa cum era numit în primii ani de la înfiinţare, într-o încercare superficială de a corela ideea de putere şi puritate a simbolului cu „rasa ariană”.

Citiţi şi:

Societatea secretă THULE l-a antrenat pe Hitler, prin ritualuri satanice, să devină Antichristul

Crucifixul, crucea răsturnată şi unele semnale satanice transmise de Papalitate în ultima vreme ne confirmă avertismentele profetice

yogaesoteric

9 august 2015 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More