Tabăra de muzică ezoterică şi muzicoterapie – Braşov 2017

Tabăra de muzică ezoterică şi muzicoterapie va avea loc la Braşov, în perioada 13-15 ianuarie 2017 (și nu în perioada 20-22 ianuarie, cum fusese anunțat inițial), la Centrul de evenimente „Lux Divina”.

Tabăra se adresează celor care aspiră să se transforme rapid în sens benefic și să cunoască anumite taine spirituale care le pot transforma viaţa.

Tema abordată în acest an este: „Relaţiile interumane şi rezolvarea lor prin metode vibraţional sonore”. Vor fi prezentate anumite metode şi tehnici de identificare şi de rezolvare a problemelor ce pot apare în relaţiile interumane, printr-o abordare ezoterică inedită.

Vor fi oferite anumite inițieri inedite prin intermediul cărora pot fi identificate cauzele unor probleme grave cu care mulți oameni se confruntă – de ce practica mea spirituală nu este eficientă?, de ce sunt încă nefericit și sufăr?, de ce nu am succes în planul relațional?, – și care totodată oferă soluții vibrațional sonore pentru rezolvarea acestor probleme.

De asemenea, vor fi prezentate anumite aspecte ezoterice despre rezonanţă, vibraţie, muzică şi sunete şi legătura nebănuită dintre ele.

Programul taberei mai include:
– procedee practice de reechilibrare energetică pe toate nivelurile ființei;
– prezentarea unor metode speciale secrete prin care poate fi accesată cu uşurinţă inspiraţia Divină, fie ea muzicală sau în orice alt domeniu, pentru a găsi cele mai eficiente soluţii, inclusiv la încercările cu care vă puteți confrunta;
– spectacole de muzică sacră;
– diagnosticări astrologice personalizate, prin tragere la sorţi.

Pentru a avea acces la inițieri, este necesar să fiți prezenți încă de la începutul taberei – vineri, 13 ianuarie 2017, de la ora 10.00. (Cei care vin mai târziu nu vor mai putea participa la inițieri.)

Termenul limită de înscriere: 22 decembrie 2016.

Este necesar să vă aduceţi o pătură (sau izopren), și să aveţi un trening sau haine comode pentru partea practică.

Mai multe informaţii la telefon 0744 458 509 și e-mail tabarademuzicaezoterica@yahoo.com.

yogaesoteric
11 noiembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More