Tabăra de revelare a Sinelui divin (ATMAN) – Brașov, 2015-2016

Tabăra de revelare a Sinelui divin (ATMAN) se va desfășura în perioada 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016, la Brașov, la Centrul de evenimente „Lux Divina”.
 
În cadrul acestei tabere va fi revelată și exemplificată pentru prima oară în România o excepțională modalitate secretă de revelare a Sinelui divin (ATMAN) prin intermediul experienței estetice sublime ce este declanșată de arta inițiatică sau divin inspirată! Vor fi oferite, de asemenea, și alte aspecte practice și inițiatice deosebit de importante, pe lângă aprofundarea celor prezentate în cadrul taberelor precedente.
 
„Ansamblul unic de informații și procedee inițiatice secrete, oferit în cadrul acestei tabere spirituale, este menit să constituie fundamentul ezoteric al accederii directe, pe o cale extraordinar de rapidă și de eficientă (dar totodată perfect accesibilă) la realitatea esențială a Sinelui suprem și nemuritor, ATMAN. Astfel, așa cum vă veți putea convinge participând la această manifestare spirituală de excepție, revelarea Sinelui, deși este privită în general ca fiind un obiectiv spiritual foarte greu de atins și rezervat doar yoghinilor foarte avansați, este pe deplin accesibilă pe baza unei ghidări, a unei pregătiri și a unei impulsionări adecvate.

Într-adevăr, revelarea Sinelui divin nu este, așa cum sublinia marele înțelept și eliberat Ramana Maharishi, ceva foarte departe de noi, ceva aproape intangibil pentru nivelul nostru actual de conștiință. Dimpotrivă, Sinele divin și nemuritor (ATMAN) este însăși esența ființei și conștiinței noastre, de aceea el ne este în realitate întotdeauna accesibil. Numai o anumită formă de ignoranță ne împiedică să realizăm chiar acum acest adevăr inițiatic fundamental. De aceea, atunci când, datorită unei practici adecvate și competent ghidate și asistate, această ignoranță este îndepărtată (chiar și pentru o foarte scurtă perioadă de timp), ne vom descoperi într-un mod extatic această esență ultimă a ființei, care este chiar Inima noastră divină, eternă și imuabilă. Atunci, menționează toți marii yoghini și realizați spiritual ai acestei planete, practicile yoghine obișnuite, cum ar fi posturile corporale (asana), tehnicile de modulare a suflului subtil respirator (PRANAYAMA), sau chiar diferitele procedee de concentrare mentală ori de meditație (DHARANA, DHYANA) devin ceva secundar, în comparație cu realizarea permanentă a Sinelui.

Inițierea în ansamblul unic de aspecte și modalități ezoterice ce vor fi revelate în cadrul acestei tabere spirituale vă va oferi tuturor anumite căi deosebit de simple, de accesibile și de o extraordinară eficiență pentru accederea – dincolo de orice explicații, descrieri sau înțelegeri intelectuale ori intuitive – la realitatea divină fundamentală a Sinelui etern și absolut, ATMAN, precum și la permanentizarea gradată a acestei realizări în cadrul vieții noastre de zi cu zi.”

Nicolae Catrina, coordonatorul Taberei de revelare a Sinelui

 

yogaesoteric
7 octombrie 2015


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More