Tabăra Internațională de Șivaism, Brașov, 29 ianuarie – 3 februarie 2016

 

Prima Tabără Internaţională de Șivaism se va desfăşura în perioada 29 ianuarie – 3 februarie 2016 la Braşov, la centrul de evenimente „Lux Divina”. Tabăra este coordonată de Nicoale Catrina, fondatorul singurului curs de Șivaism cașmirian din Europa.

Pentru cursanții din România, înscrierile se vor realiza în perioada luni, 7 decembrie – luni, 21 decembrie 2015, la Bibliotecă-Fișe, după următorul program: luni 12:00 – 17:50; marți – joi 12:00 – 20:00; vineri 12:00 – 17:00.

Pentru înscriere sunt necesare:
– două fotografii tip tabără, făcute după data de 10 septembrie 2015;
– analize HIV și VDRL, făcute după 1 august 2015 (la înscriere se va preda o copie);
– taxa de participare în tabără (instructorii de șivaism au gratuitate la taxa de participare);
– taxa pentru cazare și masă pentru cei care doresc să beneficieze de aceste facilități la centrul „Lux Divina”.

În mod excepțional, la această tabără spirituală vor putea participa chiar și persoane care nu au frecventat niciodată cursul de Șivaism, dar care sunt înscrise la cursurile Școlii de yoga MISA.

„Unanim considerată de către cunoscători ca fiind cea mai elevată, mai rafinată și mai pură formă de Tantra, tradiția Șivaismului cașmirian, deși rezervată doar celor cu adevărat pregătiți, oferă atât o metafizică deosebit de complexă, cât și unele dintre cele mai directe, rapide, complete și extraordinare modalități de realizare spirituală.

Cadrul teoretic și practic al acestei tabere spirituale – cadru cu totul unic prin abordarea în primul rând supramentală a tradiției Șivaismului din Cașmir – va oferi tuturor participanților posibilitatea translației pe niveluri net superioare de conștiință, precum și accesul la autentice stări de iluminare spirituală.

În cadrul acestei prime tabere spirituale dedicate aprofundării și integrării practice a tradiției Șivaismului vor fi oferite în premieră tuturor participanților anumite tehnici inițiatice inedite foarte importante ce sunt revelate în tradiția Șivaismului din Cașmir.
Această tabără constituie un răspuns firesc la aspirația intensă a membrilor cursurilor de Șivaism din cadrul Școlii noastre de Yoga MISA și al Federației ATMAN de a aprofunda inițierile și procedeele spirituale excepționale ce sunt oferite în cadrul cursurilor noastre.

În prima zi a acestei manifestări spirituale inedite va fi oferită o amplă introducere teoretică și practică în ezoterismul tradiției Șivaismului cașmirian, astfel încât chiar și cei care vor intra pentru prima oară în contact cu tradiția Șivaismului vor putea apoi aplica într-un mod foarte eficient tehnicile și procedeele de trezire spirituală accelerată ce vor fi oferite în cadrul taberei.” – transmite Nicolae Catrina, coordonatorul taberei.


Informaţii suplimentare la telefon 021.4242369 sau e-mail: tabarashivaism@yahoo.com

 

yogaesoteric
23 noiembrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More