TAPAS pentru ARDEREA KARMA-EI (etapa a II-a)

 

TAPAS 21 DE ZILE DE POST, ÎN 7 ETAPE A CÂTE 3 ZILE DE POST PENTRU ARDEREA KARMA-EI LA NIVELUL CENTRULUI DE FORŢĂ AJNA CHAKRAETAPA A II-A A TAPASULUI DE POST CU APĂ

21 – 24 decembrie 2015A DOUA ETAPĂ A TAPASULUI pentru ARDEREA KARMA-ei prin metoda milenară a POSTULUI CU APĂ
, TAPAS susţinut în mod subtil telepatic de către Grieg, va fi integrată în perioada 21-24 decembrie 2015. Pe timpul postului se recomandă să se realizeze cât mai mult timp meditaţii Laya Yoga cu bija mantra AUM, urmărindu-se și în restul timpului, pe cât posibil, menţinerea stării de comuniune cu această sferă de forță.

Acest TAPAS este optional și se adresează cursanților yoga.

Perioada pregătitoare a postului cu apă de 3 zile: În perioada 19-21 decembrie 2015 este recomandat să se facă dimineaţa, zilnic, tehnica de purificare VAMANA DHAUTI. În 21 decembrie se face, pe cât posibil, tehnica BASTI KRIYA sau clismă.

Perioada postului cu apă de 3 zile (21-24 decembrie 2015): Postul începe luni 21 decembrie 2015, la ora 08:00. Între orele 08:00-08:10 se va face consacrarea către DUMNEZEU TATĂL, dăruindu-i în mod total şi necondiţionat toate fructele acestui post de trei zile cu apă,  în care se va urmări ARDEREA KARMA-EI LA NIVELUL CENTRULUI DE FORȚĂ AJNA CHAKRA. În intervalul orar 08:10-08:20 se va realiza la unison o meditaţie de raportare la Ghidul nostru spiritual, Grieg.

Recomandări suplimentare: Dimineaţa, zilnic, se realizează binecuvântarea apei de băut. Se vor bea minim doi litri de apă pe zi.
Dacă aveţi o senzaţie de amețeală sau greață puteți face PRANAYAMA cu direcționarea energiei în AJNA CHAKRA, într-un loc bine aerisit. La interval de două zile se poate face o clismă cu macerat de salvie frunze, volbură partea aeriană, brusture frunze sau rădăcină, păpădie frunze.
Reamintiţi-vă să realizaţi pe toată perioada postului de 3 zile cât mai mult timp meditaţie Laya Yoga cu mantra AUM. Eventual în timpul altor activități puteți face Japa (repetarea mentală a mantrei).


Atenţie! Această perioadă de 3 zile de post cu apă nu trebuie să se suprapună cu o altă consacrare pentru post cu apă
.

Meditaţia cu ocazia momentului SOLSTIȚIU DE IARNĂ este marți, 22 decembrie 2015, între orele 6:30 – 7:15;momentul de maxim: la ora 6:48.

Terminarea celei de-a doua etape de post cu apă este joi 24 decembrie 2015, la ora 7:00. Între orele 7:00-7:10 se va realiza meditaţie de recunoştinţă faţă de DUMNEZEU TATĂL.

La terminarea postului cu apă, în dimineața de 24 decembrie, se pot consuma sucuri naturale de fructe proaspete sau macerat din plante medicinale. Dupa ora 13:00 se pot consuma supe sau mâncăruri uşoare, semi-lichide (se recomandă să fie 70% lichide). În 25 decembrie se pot consuma mâncăruri mai consistente, dar fără nuci, alune, seminţe, ouă, caşcaval (să fie 50% lichide). Din 26 decembrie se poate mânca normal. Această perioadă de revenire din postul cu apă este orientativă, dar ea poate să fie mai lungă în funcţie de constituţia personală.

Adresă de contact pentru întrebări sau relatări:

aurelivana@yahoo.com

 
 
 

yogaesoteric

30 noiembrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More