Tehnici de control al energiei sexuale

Orgasmul obişnuit, atât la bărbat, cât şi la femeie, nu durează, de cele mai multe ori, decât câteva secunde, indiferent de gradul de intensitate pe care îl atinge. A putea să prelungim starea de orgasm este o dorinţă legitimă. Potrivit străvechilor tratate taoiste, acest lucru poate deveni o realitate minunată în viaţa oricui prin angrenarea continenţei sexuale.

Pentru aplicarea cu succes a continenţei sexuale este absolut necesar un control desăvârşit asupra simţurilor şi instinctelor inferioare, care pe mulţi îi determină – datorită voinţei slabe şi lipsei lor de înţelegere profundă – să cadă pradă tentaţiilor şi, astfel, să se irosească fără rost în practica unei sexualităţi primitive.

De aceea, practica unor tehnici speciale, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, este extrem de utilă. Vă prezentăm în continuare o serie de tehnici accesibile şi uşor de realizat, care pot reprezenta un pas important în practica continenţei sexuale.

yogaesoteric

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More