Tehnici de control pentru bărbaţi

În mod obişnuit, bărbaţii tind să se cramponeze în mod inutil de firava plăcere pe care o resimt în momentul orgasmului însoţit de ejaculare, dar preferă să urmeze această cale instinctuală din lene, comoditate sau pur şi simplu din lipsa mobilizării lăuntrice care să-l scoată din acest marasm, chiar dacă el a înţeles, măcar la nivel intelectual, necesitatea continenţei sexuale.

Pentru a-şi justifica într-un anumit fel tendinţa sa inferioară, el va căuta diferite pretexte exterioare sieşi, dar, de fapt, este vorba despre propria tendinţă animalică ce îşi are sediul în subconştient. De aceea, este necesar, în cazul celor care se mai confruntă încă cu astfel de tendinţe inferioare, un antrenament sever, o disciplină interioară adecvată.

În acest sens, practica YOGA poate oferi condiţiile necesare şi suficiente în abordarea cu succes a continenţei sexuale.

yogaesoteric

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More