Tehnocraţii sexului fără iubire dau năvală în RomâniaCâteva ONG-uri pun presiune pe Ministerul Educaţiei pentru introducerea educației sexuale încă de la grădinițe! Departamentul de Stat al SUA critică lipsa „educației sexuale comprehensive” din curriculum. Ce presupune oare conceptul? Citiţi şi vă cruciţi!
ProTV: Lecţiile despre sexualitate ar putea fi introduse încă de la grădiniţă. Ce vor învăţa copiii la „Educaţia pentru sănătate”

La acest curs, spun voluntarii, copiii trebuie să afle din timp despre contracepţie şi boli cu transmitere sexuală. Doar aşa poate fi redus numărul minorelor care devin mame.

Educaţia pentru sănătate e un curs opţional, care poate fi introdus în programă dacă vor şcolile. ONG-urile spun însă că lecţiile despre sexualitate ar trebui introduse încă de la grădiniţă, aşa cum se întâmplă în ţările occidentale.

Carmen Suraianu, director executiv SECS: „Ar trebui să înveţe denumirea ştiinţifică a organelor genitale, despre igienă, despre diferenţele de gen.”

În prezent, mai puţin de 10% dintre copii învaţă la şcoală despre aceste lucruri. Şi nu au nici manuale autorizate. La momentul actual, pe piaţă sunt cel puţin 16 manuale de educaţie pentru sănătate, însă niciunul nu este avizat de Ministerul Educaţiei. Reprezentanţii ONG-urilor care susţin educaţia pentru sănătate spun că informaţiile din ele sunt greşite sau incomplete.

Gabriel Brumariu, coordonator manuale: „La clasele mici nu sunt prezentate organele sexuale, nu se discută despre ele şi despre igiena lor. La clasele mai mari sunt câteva capitole despre sexualitate, dar sunt părtinitoare.”

Şi Ministerul Sănătăţii susţine cererea ONG-urilor.
Oana Grigore, purtător de cuvânt: „Este foarte important ca în şcoli să se discute despre măsuri de igienă, despre bolile transmisibile, chiar şi despre modul de reproducere.”

În ultimii 6 ani, peste 50.000 de minore au devenit mame, iar unele dintre fete aveau doar 10 ani.

Consiliul Tinerilor din România vrea să dea în judecată Ministerul Educaţiei, pentru că nu a introdus de la bun început materia ca una obligatorie.
ActiveNews: Au venit și în România: ONG-uri presează Ministerul Educației să introducă educația sexuală încă de la grădiniță. ONG-iștii sunt nemulțumiți că micuților NU li se arată și nu se discută despre organele sexuale

 

Mai multe ONG-uri vor să dea Ministerul Educației în judecată pentru a introduce în școli, ca materie obligatorie, „educația pentru sănătate”, care reprezintă, de fapt, ora de „educație sexuală”, dar pusă sub o altă denumire, anunță Știrileprotv, care au promovat și în trecut aceste cazuri.

Acestea susțin că la acest curs copiii trebuie să afle din timp despre contracepție și boli cu transmitere sexuală deoarece doar în acest mod ar putea fi redus numărul minorelor care devin mame.

Mai mult, ONG-urile insistă că lecțiile despre sexualitate ar trebui introduse încă de la grădiniță, dând exemplu țările occidentale. […] Reprezentanții ONG-urilor care susțin educația pentru sănătate sunt nemulțumiți de faptul că micuților nu li se arată organele sexuale încă din clasele mici. […]

Ministerul Sănătății pare să țină partea acestor ONG-uri, deși zeci de organizații de părinți s-au pronunțat și se pronunță împotriva acestor idei. […]

Ȋnsă ONG-urile militează de zor pentru doar pentru ceea ce ar trebui să învețe copiii la școală, nu și pentru dreptul fiecărui copil de a merge la școală.
Mai mult, aceiași avocați ai introducerii educației sexuale în școli susțin și că „în conformitate cu definiția OMS, educația sexuală trebuie să promoveze posibilitatea identificării și semnalizării de către copii și tineri a abuzurilor sexuale comise asupra lor, în special de către alți membri ai familiei sau de către colegi de școală. Copiii și tinerii abuzați sexual vor ști că ceea ce li se întâmplă este un lucru rău și este momentul să ceară ajutor.”

Copii acceptă să devină victime ale pedofililor în schimbul unor recompense materiale, pentru că sărăcia în care ei trăiesc îi vulnerabilizează. Sărăcia, nu lipsa educației sexuale.

Nu profesorii de sex, ci doar psihologii criminaliști știu dacă și cum pot fi prevenite astfel de infracțiuni. Mihaela Brooks este profiler și geografic profiler I, analist de investigații criminale (FBI Profiling Methodology), director al Departamentului Forensic Psychology – Intellpsy Group București. Locuiește în Canada și a absolvit cursuri de specializare la American Military University, RTI & US National of Justice, Toronto Police & CGPATC (Orlando Sheriff). Este membră a American Investigative Society of Cold Cases și USA Anti-Terrorism Accreditation Board.

„Profesorii și psihologii din școli trebuie să cunoască semnele unui comportament deviant, pentru ca să se ia măsuri. Atunci poți să ai o discuție cu copilul. Pentru că, dacă îi spui unui copil de toate acestea, curiozitatea o să îl introducă în ceea ce nici măcar mulți dintre adulți nu știu că există. Copiii sunt curioși pe o anumită categorie de vârstă. Cu educația sexuală, le vei stârni curiozitatea și mai mult, de la o vârstă foarte fragedă, determinându-i să își lase unele inhibiții la o parte, lucru care nu e deloc indicat. Cuvântul «plăcere», pentru o anumită categorie de vârstă, devine riscant. Un exemplu concret: mulți pedofili care vor să aibă o victimă – copil pentru mai multă vreme, vor «seduce» acea victimă. Ȋi vor arăta și filme porno, inclusiv cu copii. Și apoi, copilul care a învățat până și la școală despre asta, ce credeți că o să facă? O să i se pară normală relația cu pedofilul, pe principul «o fac și alții, mi s-a spus și la școală»…”, a spus pentru ActiveNews Mihaela Brooks, director al Departamentului Forensic Psychology – Intellpsy Group București.
Active News: Departamentului de Stat al SUA se plânge: în România „programele de educație sexuală lipsesc din curricula școlară”

Ambasada SUA din România a dat publicității Raportul Departamentului de Stat privind situația respectării drepturilor omului în ‎România în 2015. „Discriminarea socială față de lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali și persoane intersex (LGBTI), dar și față de persoanele cu HIV/SIDA, în special copii, a rămas o problemă”, se spune în preambulul acestui raport.

Respectarea drepturilor comunității LGBTI ocupă un capitol întreg din raport: „Acte de violență, discriminare și alte abuzuri bazate pe orientarea sexuală și identitatea de gen”. „Legea interzice discriminarea pe motive de orientare sexuală. Cu toate acestea, nu există legi care să abordeze problemele și nevoile persoanelor transgender și intersex”, se spune în raportul Departamentului de Stat al SUA. „ONG-urile (n.r. – e unul singur) au raportat că abuzul poliției și discriminarea socială a persoanelor LGBTI sunt frecvente și că doar ostilitatea afișată a împiedicat semnalarea unor cazuri de hărțuire și discriminare.

ACCEPT, un ONG care promovează drepturile LGBTI, a primit în cursul anului 2015 mai multe rapoarte despre agresarea și abuzarea unor persoane LGBTI, inclusiv un caz petrecut în aprilie/mai, în județul Bistrița-Năsăud, asupra unui copil de 17 ani care a suferit repetate abuzuri fizice din partea membrilor familiei, din cauza orientării sale sexuale. Până la jumătatea lunii septembrie, ACCEPT a primit trei rapoarte despre poliția care nu a reușit să intervină sau să rezolve plângerile depuse de persoanele LGBTI care se confruntă cu violență și abuz; două cazuri sunt din București și unul din Iași. În toate cazurile, autorii abuzurilor erau membri ai familiei sau parteneri.

La 2 martie, o judecătorie a dat o decizie prin care confirma clasarea dosarului în care polițiști din București erau cercetați pentru abuz în serviciu și incapacitatea de a proteja persoanele LGBTI în timpul unui eveniment din 2013 care marca luna LGBT și care a fost întrerupt de un grup de protestatari ce cântau sloganuri homofobe.

Intimidarea rămâne o problemă recurentă în licee, în absența discuțiilor privind diversitatea, egalitatea, orientarea sexuală și identitatea de gen.
Programele complete de educație sexuală au fost absente din curriculum școlar.

Pe parcursul anului 2015, membrii comunității LGBTI au continuat să își exprime îngrijorarea cu privire la discriminarea în sistemul public de educație și de sănătate. Victimele nu au raportat cazuri specifice de hărțuire și discriminare, din cauza ostilității fățișe a societății. Numărul de plângeri primite de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pe motive de orientare sexuală este de obicei scăzut, din cauza sub-raportării.

Ȋmpotriva persoanelor LGBTI a existat și discriminare în privința ocupării forței de muncă. ACCEPT a primit rapoarte despre opt cazuri, ghidând apoi reclamantul într-o posibilă direcție de acțiune. Un caz a fost rezolvat, după ce reclamantul a depus o plângere internă; alte trei persoane au refuzat să facă apel la CNCD sau la instanțe, din cauza îngrijorării că hărțuirea va continua, preferând să ajungă la înțelegeri cu angajatorii.

La 20 aprilie, un preot din Brașov care preda religia ortodoxă a distribuit la clasele dintr-un liceu broșuri anti-LGBTI publicate la mijlocul anilor 1990 de către Biserica Ortodoxă. Broșurile încurajau discriminarea împotriva persoanelor LGBTI. Ca răspuns, autoritățile bisericești i-au tăiat preotului salariul pe câteva luni.

Înainte de 23 mai 2015, când parada gay din București s-a desfășurat fără incidente, aproximativ 50 de persoane au luat parte la un «marș al normalității», sprijinit de un ONG de extremă – dreaptă, Noua Dreaptă, pentru a protesta împotriva homosexualității.

Legea care reglementează capacitatea persoanelor transgender de a-și schimba identitatea este vagă și incompletă, având ca rezultat incoerența în practica judiciară în ceea ce privește recunoașterea legală a identității de gen. Autoritățile au refuzat recunoașterea modificării identității, cu excepția unui caz în care a avut loc o intervenție pentru schimbarea sexului. Din cauza procedurii legale dificile pentru recunoașterea de gen, persoanelor transgender le este adesea imposibil să obțină documentele care reflectă identitatea de gen, ceea ce duce la dificultăți în accesarea serviciilor unde sunt necesare documentele de identitate (instituții sanitare, transport, servicii bancare). Au existat rapoarte conform cărora persoanele transgender se confruntă cu dificultăți deosebite în accesarea serviciilor medicale, deoarece medicii au cunoștințe extrem de limitate despre problematica transgender și, în consecință, nu știu cum să trateze pacienții transgender. Aproape că nu există medicii care să aibă cunoștințele sau dorința de a efectua o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului. Accesul la servicii psihologice adecvate a fost, de asemenea, limitat, deoarece au existat puțini specialiști cu cunoștințele și expertiza necesare pentru a rezolva problemele transgender, în timp ce alții au refuzat să accepte pacienții transgender.

Pe parcursul anului 2015, ACCEPT a oferit consiliere cu privire la aspectele juridice ale recunoașterii de gen pentru cinci persoane.

A existat o lipsă de pregătire a personalului medical care lucrează cu comunitatea LGBTI în ceea ce privește abilitățile de comunicare, heteronormalitatea (n.r. – «doar un bărbat și o femeie se pot îndrăgosti»), preocupările legate de confidențialitate și atitudinile discriminatorii. Educația în școlile de medicină și în facultățile de psihologie cu privire la homosexualitate și mai ales transsexualitate este limitată, homosexualitatea fiind prezentată drept un comportament deviant și o boală.”

Rezumăm: într-un an de zile, ACCEPT a primit trei rapoarte de la persoane LGBTI agresate/abuzate de către membri ai familiei sau de către parteneri de viață. Alte opt persoane LGBTI au fost discriminate la locul de muncă. Un preot a împărțit broșuri anti-gay găsite prin podul casei, iar polițiștii care n-au rupt bastoanele de cauciuc în 2013 pe cei care au scandat împotriva homosexualității au scăpat nepedepsiți. 50 de oameni au făcut un marș al normalității, așa cum și alte câteva zeci au organizat o paradă gay. Transsexualii nu-și pot face operații de schimbare de sex în spitalele românești unde bebelușii mor fără să mai aflăm de ce, iar victimele din Colectiv – din cauza bacteriilor. Personalul medical din România e praf, pentru că încă mai crede în heteronormalitate, iar facultățile de medicină sunt pulbere, pentru că nu predau diversiunea de gen. Prin urmare, conchide Departamentul de Stat al SUA, în România persoanele LGBTI sunt discriminate. N-avem cazuri ca să și argumentăm asta, pentru că ele n-au curaj să reclame, din cauza „ostilității fățișe”, dar noi suntem absolut siguri că există abuzuri și discriminare, susține Departamentul de Stat al SUA. Care strecoară subtil, la cauze, și faptul că în România „lipsesc din curricula școlară programele de educație sexuală”. Really? Really?!Active News: Ala bala Borbala, sau distanța de la SECS la copiii noștri

Vi se pare că persoana din imagine are vreo legătură cu sexul? Ei bine, chiar are. Legături instituționale. Borbala Koo (nu e nume de scenă, chiar așa o cheamă) este Director Executiv și membră fondatoare a ONG-ului SECS, filiala din România a Planned Parenthood, cel mai puternic organism susținut de stat din SUA, care acționează în impunerea avortului și a contracepției nu numai în țară, dar și în statele din subordine, având finanțări de aproximativ 500 de milioane USD pe an.

În mod cu totul straniu, această individă se ocupă de viitorul copiilor noștri, făcând lobby pentru educația sexuală de la vârste fragede și introducerea acestei ore în școli și grădinițe. Și o face din poziție oficială! Nu mică a fost mirarea celor care au fost prezenți la întâlnirile de la Ministerul Sănătății ca să o vadă pe distinsă doamna de la SECS prezentându-se ca fiind un fel de purtătoare de cuvânt a ministerului, făcând oficiile de gazdă și conducând dezbaterile.

Această tehnocrată a secsului (sic!), la întrebarea „Ce caută acolo?”, s-a prezentat ca fiind reprezentanta… UNICEF pe România (ce a ajuns și organizația asta, o speluncă a Soros?!) care este în parteneriat cu Ministerul Sănătății, ajutând ca specialistă la implementarea reformelor din sănătate în societatea românească! Mai e puțin și va fi pusă responsabilă din partea UNICEF – MS și de alimentația sănătoasă a copiilor!

E grotesc! Dar arată halul în care statul este penetrat de elementele cele mai reacționare, de extremă stângă, responsabilii pentru Revoluția Sexuală în colonie. Și vor călca în picioare orice om politic, vor șantaja tot ce se poate, inclusiv pe președinte, că să-și pună planurile globaliste în aplicare. Că doar „guvernul meu”, cocoțat pe cadavre, are o misie „sfântă”.
Opriți acest viol instituțional al guvernului!
Nu suntem perverși cu toţii, totuși… şi nici tâmpiţi.


Cultura vieţii: Cum va arăta „educația sexuală” pregătită la ministerul Sănătății: „Dreptul” copiilor la „plăcere sexuală”, eludarea autorității parentale și obligația statului de le a facilita copiilor exercitarea unor „drepturi” care nu există

Materialul de mai jos este bazat pe fact sheet-ul „Federația Internațională a Planificării Familiale și «dreptul» copiilor la relații sexuale” („Internaţional Planned Parenthood Federation & Children’s «Right» to Sex”), autori United Families Internaţional (organizație pro-familie din SUA) și reflectă viziunea despre educație a Planned Parenthood, cel mai mare furnizor de servicii de avort din lume și unul dintre principalii promotori ai „educației sexuale” în învățământul de pe mapamond. În urma scandalului în care au fost implicați în vara trecută privind vânzarea de organe de la copiii avortați, am publicat despre Planned Parenthood un întreg serial, pe care vă invităm să îl revedeți aici

Ca să înțelegeți de ce ne oprim asupra acestor informații din SUA și care este relevanța lor pentru România, precizăm că 2 din cele 3 dezbateri organizate, în perioada 20 martie – 1 aprilie, la ministerul Sănătății, pe tema implementării „Planului naţional multianual integrat de promovare a sănătăţii şi educaţiei pentru sănătate” au avut ca „moderator” pe… șefa afiliatei Planned Parenthood în România, „Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală”, cetățeanca Borbala Koo. Aceasta s-a prezentat ca vorbind „din partea UNICEF” (și mai grav, dacă e așa)! În condițiile în care subiectul central al celor 3 întâlniri a fost, evident, „educația sexuală”, prezența acestei persoane ca moderator a fost similară cu asumarea, de către ministerul Sănătății, a viziunii despre educație a Planned Parenthood.

La a treia dezbatere, de pe 1 aprilie, Koo a fost trimisă la plimbare în urma protestelor reprezentanților organizațiilor de părinți prezente și înlocuită cu un funcționar ministerial. Dar răul era deja făcut.

Vă invităm să citiți rândurile de mai jos asigurându-vă că aceleași principii, metode și acțiuni sunt vizate a fi utilizate și în România. Experiența altor țări (ex. Croația) demonstrează că lobby-ul sexualist, homosexualist, avortist și secularist are o agendă comună în toată lumea și lucrează concertat și organizat.

Deci, asta îi așteaptă pe copiii noștri, dacă mai continuăm să ne uităm în altă parte și să ne prefacem că totul este bine. Guvernele vin și pleacă, inclusiv tehnocrații „de dreapta”, ONG-urile lui Soroș rămân, ocupă instituții și iau decizii în locul momâilor care ne țin loc de guvernanți.
TREZIȚI-VĂ, părinți, sau veți da socoteală!

Planned Parenthood folosește bani publici cu scopul de a sexualiza copiii pentru profitul său. Zece modalități prin care copiii sunt îndemnați la relații sexuale

Deși este cunoscut faptul că Planned Parenthood (în continuare PP) este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de avort, responsabil pentru moartea a milioane de copii nenăscuți numai în SUA încă din 19701, un lucru mai puțin cunoscut este faptul că aceștia sunt și cei mai însemnați furnizori2 de programe de „educație sexuală comprehensivă.”3

De fapt, majoritatea plătitorilor de taxe și a politicienilor nu cunosc faptul că PP folosește milioane de dolari din taxele federale și statale4 pentru a sexualiza copiii în școlile de pretutindeni prin intermediul „programelor de educație sexuală”5 grafice, erotice6 și deseori pornografice. Aceste activități necesită de asemenea investigații din partea Congresului.

De fapt, sexualizarea copiilor face parte din planul de marketing eficient și profitabil7 al Federației de Planificare a Familiei. Prin intermediul școlilor publice și al clinicilor organizației, copiii sunt expuși la materialele extrem de erotice și la o ideologie sexuală extrem de libertină, cu scopul de a încuraja copiii să devină activi sexual și în cele din urmă să aibă nevoie de serviciile oferite de rețeaua PP.

Aceasta este o situație de conflict de interese deoarece, odată ce copiii devin dependenți de multitudinea de servicii oferite de PP (incluzând, printre altele, „consiliere sexuală”, prezervative, contracepție, avorturi și teste pentru bolile cu transmitere sexuală, tratament și îngrijire chiar și pentru HIV/SIDA), acești copii vor deveni clienții lor pe viață, creând astfel venituri continue și stabile pentru clinicile PP.

Mai jos sunt enumerate zece exemple de metode (dintre multele existente) prin care PP încurajează copiii la depravare sexuală și, astfel, îi conduce spre serviciile oferite de clinicile sale:
1. Programele de educație sexuală ale PP învață copiii și adolescenții că sunt „ființe sexuale” care au „dreptul” la plăcere sexuală8 și că experimentarea și exprimarea sexuală ale copilului sunt sănătoase pentru ei.9
2. PP începe sexualizarea copiilor încă de la vârsta de 5 ani, recomandând învățarea copiilor de grădiniță despre cum pot simți plăcerea sexuală prin atingerea părților copului (masturbare).10
3. PP promovează și susține în programele sale pentru adolescenți o varietate de acte sexuale periculoase, inclusiv sexul oral și anal11 și comportamente sexuale periculoase de tip sado-masochist, bondage, joc sexual ce implică acte violente și dominarea unui partener, biciuire, sufocare, înecare etc.12
4. PP susține abolirea legilor ce prevăd acordul părinților, afirmând că tinerii au dreptul la „intimitate” și „confidențialitate” în ceea ce privește viața lor sexuală, consiliere și acces la servicii fără știința sau acordul părinților. PP ajută copiii să acceseze fonduri publice pentru a plăti pentru serviciile „confidențiale” la care apelează (inclusiv consiliere sexuală, sterilizare și așa-zisele „contraceptive de urgență” care au de fapt efect avortiv – „pilula de a doua zi” de exemplu), lucru ce constituie în fapt violarea drepturilor parentale.13
5. Organizația tutelară a PP, Federația Internațională de Planificare a Familiei (IPPF) învață copiii infectați cu HIV că legile prin care li se cere să-și recunoască statutul de HIV-pozitiv partenerilor sexuali violează așa-numitele „drepturi sexuale”14 care ar fi „recunoscute la nivel internațional” (nu există astfel de drepturi recunoscute internațional) iar apoi profită de pe urma serviciilor costisitoare oferite copiilor și tinerilor prin testele de depistare HIV, tratamentul și îngrijirea pentru bolnavii de SIDA. În mod normal pentru astfel de idei PP nu numai că ar trebui să piardă finanțarea de la stat, dar ar trebui să le fie interzisă predarea și oferirea de orice fel de educație sexuală, programe de prevenție a sarcinii în rândul adolescenților sau programe de prevenire pentru HIV în școlile din SUA.
6. PP încurajează copiii să frecventeze site-urile pornografice și magazinele pentru adulți și promovează vizionarea pornografiei ca fiind normală în rândul adolescenților.15
7. PP antrenează tinerii să devină „sexperți” („sexperts”) și să susțină „drepturile sexuale”, drepturi controversate și inventate, incluzând așa-zisul „drept la plăcere sexuală” și de a întreține orice fel de relație sexuală fără a fi judecat, indiferent de vârstă, câtă vreme actul sexual este consensual.
8. PP încearcă să discrediteze și să împiedice finanțarea programelor de educație care au la bază abstinența, direcționând fondurile guvernamentale către programele proprii. În vederea acestui fapt, aceștia fac referință la studii greșite sau înșelătoare cu scopul de a demonstra că programele lor ar întârzia debutul sexual, ar preveni sarcina în rândul adolescentelor și îmbolnăvirile cu BTS, în timp ce programele de abstinență nu ar reuși acest lucru.16
9. PP și asociații acesteia obțin milioane de dolari din surse federale și guvernamentale pentru a-și finanța programele sub diferite slogane, incluzându-l pe cel pentru „educația sexuală comprehensivă” pentru a primi finanțare pentru prevenirea sarcinii în rândul adolescentelor17, planificare familială, prevenirea îmbolnăvirilor cu BTS, prevenirea violului și a abuzului sexual, prevenirea îmbolnăvirii cu HIV și, evident, avorturi – principala preocupare și sursă de venit a clinicilor și filialelor PP.18
10. Milioanele de dolari pe care PP îi primește de la diverse agenții guvernamentale contribuie la atragerea viitorilor clienți ai serviciilor lor de avort, o afacere importantă pentru ei19. În plus, aceștia ar putea să profite și de pe urma vânzării de părți ale corpului de la copii nenăscuți proveniți de la aceleași persoane care au apelat la serviciile lor pentru avort prin intermediul celorlalte programe familiale subvenționate de stat.

NOTE:

[1] Conform cercetărilor întreprinse de Jim Sedlack de la American Life League, PP realizează circa o treime din avorturile din Statele Unite. Peste 6 milioane de copii și-au găsit sfârșitul aici din 1970. În același timp a primit peste 6 miliarde de dolari din taxe. Vezi articolul LifeNews.com, Planned Parenthood Has Killed More Than Six Million Babies în Abortion de Steven Ertelt (13 dec. 2013).

[2] Conform site-ului PP, acesta este cel mai mare furnizor de educație sexuală comprehensivă din SUA. Afiliații PP ajung la peste 1,5 milioane de tineri și părinți anual, prin intermediul programelor derulate de „educatori de profesie și educatori pentru tineret”. (în orig. „Planned Parenthood is the largest provider of comprehensive sex education in our communities. Each year, Planned Parenthood affiliates reach 1.5 million young people and parents with effective sex education and outreach în programs run by professional educators and youth peer educators.”)

[3] Comprehensivă, adică completă. Vezi www.ComprehensiveSexualityEducation.org – oferă o prezentare generală a programei de educație sexuală marca PP.

[4] Conform LifeNews.com, numai în timpul anului fiscal 2013-2014 PP a primit mai mult de 528 de milioane de dolari din taxe, respectiv, 1,4 milioane de dolari pe zi sub formă de subvenții, contracte și rambursări. 41% din veniturile totale ale PP provin de la bugetul federal sau statal.

[5] Vezi www.stopp.org pentru a viziona Atrăgându-i pe copii la sex (Hooking Kids on Sex II), un scurt videoclip creat de American Life League ce dezvăluie câteva dintre materialele erotice și pornografice create, folosite sau susținute de PP cu scopul de a promova sexualizarea copiilor. Materialele sunt nepotrivite chiar și pentru un adult, ce să mai spunem pentru copii.

[6] Un serial de desene animate al PP intitulat The G Spot and Show (disponibil pe YouTube.com) este găzduit de două personaje: un penis și un vagin. În episodul Cum are loc sarcina (How Pregnancy Happens), penisul și vaginul folosesc un limbaj vulgar pentru a explica actul sexual și concepția, iar caracterul interpretat de penis se excită în repetate rânduri în timp ce caracterul interpretat de vagin descrie actul sexual. O copie a acestui videoclip poate fi vizionată la www.CSEFacts.org în secțiunea CSE Programs Exposed. Episodul se încheie când penisul invită personajul interpretat de vagin „la el acasă”.

[7] Pentru anul fiscal 2013-2014, PP a declarat un venit mai mare de 127 de milioane de dolari din câștiguri suplimentare, având mai mult de 1,4 miliarde în active nete. Președintele secțiunii americane a PP, Cecile Richards, are un salariu de peste 500.000 USD/an. Datele sunt chiar pe site-urile oficiale ale PP.

[8] În publicația Exclamă! (Exclaim!), Federația Internațională a Planificării Familiei (IPPF), organizația tutelară a cărei filială americană este PP, afirmă că „tinerii… au dreptul la plăcere sexuală și experimentarea a diferite forme de plăcere sexuală este importantă pentru sănătatea și bunăstarea lor” și învață copiii cum să participe în „siguranță” la acte sexuale plăcute. Exemple, în textul original: „young people… are entitled to sexual pleasure and how to experience different forms of sexual pleasure is important for their health.” / „There is a common misconception that young people are not, or should not be sexual beings with the exception of… married young people or young people above a certain age. Sexuality is a central aspect of being human during all phases of each person’s life.” / „Sexuality and sexual pleasure are important parts of being human for everyone-no matter what age” / „Any limitation on sexual rights must be non-discriminatory, including on the grounds of age.” / „Parental involvement laws that prevent young people from seeking sexual and reproductive health services should be removed.”

[9] Materialul intitulat Reducerea sarcinilor în rândul adolescenților (Reducing Teenage Pregnancy), susține că trebuie să aibă loc „o reevaluare a atitudinilor și a comportamentului în ceea ce privește sexualitatea adolescentină din SUA. În prezent, împiedicarea comportamentului sexual în rândul adolescenților este un obiectiv nerealist și mult prea uzat, astfel trecându-se cu vederea faptul că acest comportament sexual în rândul adolescenților este o componentă esențială în dezvoltarea indivizilor de toate vârstele. Majoritatea persoanelor sunt conștiente de acest fapt – 63% dintre americani consideră că explorarea sexuală în rândul tinerilor face parte din procesul natural al maturizării.”

[10] PP a susținut redactarea lucrării Este perfect normal: Schimbările corpului, Creșterea, Sexul și Sănătatea sexuală (It’s Perfectly Normal: Changing Bodies, Growing Up, Sex, and Sexual Health), o carte de copii ilustrată, în care homosexualitatea este considerată normală și în care sunt portretizați copii, atât fete cât și băieți, care se masturbează. Masturbarea este încurajată ca fiind ceva complet normal și chiar un comportament de dorit. Cartea conține ilustrații cu bărbați și femei, dezbrăcați, angajați în relații sexuale și într-o varietate de situații. În plus, videoclipul PP Ai grijă acolo jos (Take Care Down There), pe lângă faptul că înfățișează adolescenți ce-și arată unii altora organele genitale, arată și o adolescentă ce vorbește despre preferința ei pentru masturbare (Let me do me.)

[11] Conform paginii web a PP, „Oamenii definesc noțiunea de «sex» în diferite feluri. Poate include sexul vaginal, oral și anal și multe alte activități… Sexul anal presupune relații sexuale de tipul penis-în-anus. Multor persoane le place sexul anal și, în aceeași măsură, multor persoane nu le place deloc. Oricum ar fi, este perfect în regulă.” În ceea ce privește sexul oral, pe aceeași pagină web sexul oral este descris ca „«Going down on someone. Eating someone out. Giving someone a blow job.» Toate acestea sunt expresii prin care oamenii fac referire la sexul oral – folosirea gurii pentru a stimula organele genitale ale altei persoane. Unora le place sexul oral, altora nu. Unora le place să ofere sex oral, dar nu să primească iar altora le place să primească, dar nu să și ofere. Toate aceste lucruri sunt complet normale iar decizia este a ta.” Teenhealthsource.com, susținut de filiala PP din Toronto, Canada, întreabă „Este joaca anală normală?” iar mai apoi afirmă „Da, este sănătoasă și normală. Mulți dintre noi au fost învățați că joaca anală este ceva greșit și că anusul tău nu a fost creat pentru activități sexuale. Totuși, sunt sute de terminații nervoase înăuntru, cât și în afara anusului ce pot transmite plăcere.”

[12] Seria „A naked notion” a filialei PP Northern new England promovează cele mai sinistre perversiuni sexuale în rândul tinerilor. Videoclipurile sunt accesibile oricui deși în prezentare se subliniază că sunt „18+”. Vezi pentru detalii Sexed: Dangerous Sex Advice for Kids (Episoadele 1-4) pe www.LiveAction.org. Aceste videoclipuri realizate sub acoperire au surprins momente în care consilierii în „educație sexuală” ai PP afirmă că actele sexuale perverse, violente și periculoase ce implică biciuri și alte lucruri sado-masochiste sunt perfect acceptabile și îi spun unei fete că, atât timp cât actele sexuale sunt consensuale, este în regulă ca prietenul ei să o rănească sau să-i cauzeze durere în timpul jocului sexual. Acest lucru ar trebui nu doar să descalifice de la sine PP de la a primi bani federali, dar și pentru a interzice activitatea PP în toate școlile din SUA.

[13] O publicație PP intitulată Reducerea numărului de sarcini în rândul adolescentelor (Reducing Teenage Pregnancy), afirmă că „accesul confidențial la servicii de contracepție este esențial pentru a preveni sarcina în rândul adolescentelor” și face referire la diverse cauze judecate de Curtea Supremă și la programe de sănătate de stat precum „Medicaid” pentru a pretinde că copiii au „dreptul constituțional” la confidențialitatea serviciilor oferite, incluzând dreptul de a obține contraceptive sau servicii de „planificare familială”. În orig.: „Confidential access to contraceptive services is crucial to preventing teenage pregnancy… In Carey v. Population Services International, the U.S. Supreme Court ruled that minors have a constitutional right to privacy that includes the right to obtain contraceptives (Carey). Title X and Medicaid require that family planning services be provided to adolescents and that minors’ confidentiality be protected.” „This program provides coverage for family planning-related health care including: Most FDA approved birth control methods, devices, and supplies including birth control pills, condoms, the patch, Nuvaring, IUDs and the new method, Nexplanon, Emergency contraception and follow-up care – known by its brand name „Plan B,” male and female sterilization, preconception counseling, preventive screening and family planning options before pregnancy. The following services are also free when they are part of a family planning clinic visit … Pregnancy testing and counseling, reproductive health information, education and counseling services related to pregnancy, sexually transmitted infection risk and family planning options, screening, treatment, and medications for sexually transmitted and genito-urinary infections, screening for cervical cancer (Pap smears) and if needed, repeat Pap smears and colposcopies, Screening, diagnostic, lab testing, and referrals to primary care providers for health conditions such as high blood pressure or diabetes that affect contraceptive choice, HIV counseling and testing… Is it confidential? Yes, Planned Parenthood services and your participation in the Family Planning Benefit Program is 100% confidential. You can request that any mailings be sent to a different address than your home. If you (or your parents) have health insurance for family planning services but choose not to use it due to confidentiality reasons, your health insurance company will NOT be contacted.”

[14] Fericit, Sănătos și Sexi: Ghidul tinerilor pentru drepturi, sexualitate și viața cu HIV (Happy, Healthy and Hot: A young people’s guide to rights, sexuality and living with HIV; Londra, IPPF,2010) disponibil online, are ca public țintă tinerii cu HIV, susținând că „tinerii care trăiesc cu HIV au dreptul să decidă dacă, când și cum să-și facă cunoscut statutul de HIV-pozitiv” (p.3). Mai apoi condamnă faptul că „anumite țări au legi prin care persoanele infectate cu HIV sunt obligate să-și înștiințeze partenerul sexual/ partenerii despre condiția lor înainte de a face sex”, afirmând că „aceste legi violează drepturile persoanelor infectate cu HIV” (p.6). Broșura susține că „tinerii infectați cu HIV au dreptul la plăcere sexuală” (p.7) și sugerează modalități prin care tinerii să o obțină. Broșura încurajează masturbarea și îndeamnă la „explorarea corpului partenerului folosind mâinile și gura.” (p.8) Mai mult, afirmă că, „pentru multe persoane, faptul că ești HIV pozitiv sau negativ nu contează” (p.4). Mesajul predominant al documentului este faptul că persoanele care sunt HIV pozitive au dreptul la plăcere sexuală, chiar și dacă acest lucru ar însemna expunerea altora la un risc fatal.

[15] Fosta pagină web deținută de PP, Teen Wire afirma faptul că „multor persoane le place să folosească pornografia ca parte a jocului lor sexual – singuri sau cu un partener” iar „între folosirea pornografiei și notele proaste de la școală nu există nicio legătură… multe persoane se bucură de pornografie singure sau cu partenerul ca parte a jocului lor sexual. Oamenii au opinii diferite în ceea ce privește lucrurile care îi excită, așadar, sunt multe feluri de pornografie care sunt pe placul deferitelor interese… multe cupluri pot citi sau viziona diferite povești excitante împreună” afirmă articolul. „Pot, de asemenea, să-și pună în scenă fanteziile sexuale. Oamenii o fac fie în persoană, fie la telefon, pe internet sau pe mesageria instant.”

[16] Lucrarea Contextul educației bazate pe abstinență: istorie, dovezi, și comparația cu educația sexuală comprehensivă (Abstinence education în context: history, evidence, premises, and comparison to comprehensive sexuality education) autori dr. Stan E. Weed și dr. Thomas Lickona de la Universitatea de Stat din New York în Cortland oferă o analiză comparativă a diferitelor abordări asupra educației sexuale în SUA, dezvăluind greșelile din studiile ce au ca scop fie discreditarea programelor ce au la bază abstinența, fie reafirmarea eficienței programelor de educație sexuală comprehensivă.

[17] Ca parte a inițiativei președintelui Obama pentru prevenirea sarcinii în rândul adolescentelor, Biroul pentru Sănătatea Tinerilor din Departamentului Sănătății (ministerul Sănătății din SUA) a premiat, doar în 2014, 15 dintre afiliații PP cu aprox. 19 milioane de dolari. Cea mai consistentă astfel de bursă a fost de 4 milioane de dolari. În 2015, alte 5 milioane de dolari din surse guvernamentale au fost alocați diferiților afiliați ai PP prin intermediul unui program similar pe 5 ani.

[18] Un organism de control al administrației centrale (Government Accountability Office) a emis în martie 2015 un raport conform căruia PP primește finanțare de la agenția USAID, ministerele Sănătății, Agriculturii, Apărării, Dezvoltării urbane și Justiției.

[19] Conform LifeNews, 2014: În timp ce PP „rămâne cel mai mare business de avort din SUA, organizația înregistrată ca «non-profit» a continuat să facă profit – 305,4 milioane de dolari anul trecut și 305,3 milioane de dolari anul acesta. PP a continuat să primească peste jumătate de milion de dolari din taxe, primind 540 de milioane de dolari în 2012 și 528 de milioane de dolari în 2013. În 2013, avorturile au constituit 94% din serviciile legate de sarcină ale PP, iar pentru fiecare referire spre adopție, PP a făcut 174 de avorturi.”


Gabriel BintiaDe câteva luni aud un nou termen: politica de identitate. Nu, nu e de la naționalişti, ci de la stânga.
Conform acestei politici, orice este minoritar, fie că e vorba de etnii, rase, grupuri religioase sau doar de tot felul de indivizi scelerați care se grupează considerându-se a fi o minoritate, trebuie avantajat prin politici de stat.

În schimb, majoritarul trebuie să învețe să se ruşineze de naționalitatea sa, de trecutul său, de istoria sa, de religia sa, de obiceiurile şi tradițiile sale şi să accepte şi să împrumute orice este străin.

Politica de identitate are şi o puternică componentă de presiune socială: eşti adaptat vremurilor noi, modern, cool, emancipat, câtă vreme urmezi şabloanele acestei ideologii. Dimpotrivă, eşti bigot, habotnic, şovin, rasist, primitiv, troglodit, de evitat şi de ignorat dacă urmezi o linie conservatoare.
Doctrina aceasta bizară îşi are originea în mişcarea gay, în feminism, queer şi în marxism.


Citiți și:

Scopurile ONU pentru omenire vizează copiii ca «agenţi ai schimbării» 
Râsuʼ- plânsuʼ: Cum se face sex corect în Europa 
Dezvăluiri cutremurătoare despre interesele criminale şi tehnicile de programare mentală din spatele companiei şi producţiilor Disney 

 


yogaesoteric
22 mai 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More