Templul satanic scoate la loterie avorturi gratis și recunoaște că avortul copiilor nenăscuţi este un ritual satanic

 

Templul satanic (TST) a anunțat că scoate la loterie avorturi gratuite pentru a promova ritualul religios al organizației, în timp ce încearcă să demonstreze că drepturile religioase ale membrilor lor nu pot fi îngrădite de orice legi ale statului sau de orice ordin care ar putea opri accesul la avorturi în timpul primului trimestru al sarcinii. Potrivit TST, avortul gratuit poate fi medical sau chirurgical şi se poate practica la cerere.

Având sediul central în Salem, Massachusetts, TST descrie noul ritual satanic al avortului drept „o experiență spirituală(!) destinată să insufle siguranță și respect de sine, potrivit convingerilor religioase ale TST”. Organizația susține că aceia care practică ritualul satanic al avortului sunt scutiți de a fi supuși perioadelor de așteptare, consilierii obligatorii, vizualizării forțate a ecografiilor și lecturării materialelor despre subiect, cum este cerut în multe state.

„TST își bazează afirmațiile cu privire la scutirile de la respectarea legilor despre avort pe asigurările acordate de State Religious Freedom Restoration Acts sau RFRA, care, în general, interzice guvernului să interfereze substanțial cu exercitarea liberă a religiei unei persoane”, a relatat TST într-un comunicat de presă.

Templul satanic susține că ritualul avortului practicat de membrii săi este scutit de reglementările existente în materie de avort, pe baza libertății religioase. Ei atrag atenția asupra ordonanței din 2014 a Curții Supreme că Hobby Lobby, ca afacere, avea dreptul să nu acopere prevenirea sarcinii, inclusiv medicamentele abortive, ca parte a programului lor de sănătate pentru propriii angajați, din cauza convingerilor sale religioase care considerau o astfel de practică drept imorală.

TST spune că toate avorturile făcute de membrii lor sunt acte religioase de satanism și sunt protejate sub acea ordonanță.

De asemenea, organizația a pus la dispoziția tuturor membrilor săi o scrisoare șablon pentru a solicita o scutire religioasă de la restricțiile de avort.

Citiţi şi:

Satanism şi terorism promovat cu insolenţă şi asumat, în şocanta indiferenţă a «opiniei publice»

Părinţi, salvaţi-vă copiii de Halloween!


 

yogaesoteric
5 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More