Teorie şocantă a unui fizician din Iași: «Cutremurele din România sunt induse artificial»

 

Cutremurele de suprafaţă din Vrancea şi trecerile bruşte, de la o zi la alta, de la 15 grade la plus 10 grade Celsius nu sunt fenomene naturale, ci efecte ale războiului geofizic pe care ruşii l-au declanşat împotriva României. Este teoria fizicianului Constantin Antohi, susţinută şi de specialişti în domeniul armelor care distrug mediul înconjurător de la distanţă, scrie agorapress.ro.

„Am simţit unul din cutremure şi repede am vrut să o sun pe nevastă-mea. Când am dat să sun… nimic! Telefonul era mort! De obicei, când reţelele sunt ocupate, ţi se spune că abonatul nu poate fi contactat sau ceva de genul acesta. Mie nu mi-a apărut nimic pe telefon şi nici nu am auzit vreun mesaj”, a povestit Constantin Antohi pentru săptămânalul 7Est.

Această ciudăţenie l-a pus pe gânduri pe profesor şi i-a venit ideea că ar fi putut avea loc o inducţie electromagnetică.
„Am discutat şi cu colegii şi mi-am dat seama că s-a produs un câmp electromagnetic. Imediat m-am gândit la fenomenul HAARP, bazat pe invenţiile lui Nikola Tesla. Unele state deţin această tehnologie, de emisie de microunde spre ionosferă, şi, de acolo, acestea sunt reflectate spre anumite puncte de pe Pământ, pentru a crea cutremure. Cred că cineva din Est provocă seisme în zona Vrancei. Eu cred că cineva nu ne vrea în NATO!”, a spus profesorul Constantin Antohi, îngrijorat nu doar de numărul mare de cutremure din Vrancea, ci și de seismele de suprafață, care nu sunt specifice acestei zone.

Potrivit unei statistici a Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, în România, în zona Vrancei, din 2009 încoace s-au produs din ce în ce mai multe cutremure cu magnitudine mai mare de 4,5:
2009 – 3 cutremure, maxim 5,4 grade;
2010 – 2 cutremure, maxim 4,7 grade;
2011 – 2 cutremure, maxim 4,9 grade;
2012 – 1 cutremur;
2013 – 3 cutremure, maxim 5,3 grade;
2014 – 8 cutremure peste 4,5 grade, maxim 5,6 grade;
2015 – 6 cutremure, trei de 4,3 grade.

Fizicianul Constantin Antohi, profesor asociat la Facultatea de Hidrotehnică, Cadastru şi Ingineria Mediului, din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, consideră că aceste cutremure atipice pentru zona Vrancei nu sunt rezultatul unei activităţi tectonice naturale, ci sunt provocate prin folosirea unor instalații de tip HAARP (High-frequency Active Auroral Research Project) de către ruşi, în scopuri militare.

În susţinerea teoriei sale, Antohi spune că acest „fenomen HAARP” poate provoca şi schimbări ale climei, lucru petrecut şi la noi în ultimul timp. Este vorba despre salturile de temperatură înregistrate în decurs de doar câteva ore.

„Fenomenul HAARP poate produce aceste oscilaţii! La un moment dat se poate produce o întrerupere a circuitului de curenţi atmosferici, de undă lungă, ce se propagă cu viteză de la est, către vest. Întrerupându-se, se creează o depresiune, ce atrage curentul de aer cald dinspre Sahara”, precizează fizicianul.


Citiţi şi:

Cutremure provocate de tehnologia HAARP în România?

Generalul Emil Străinu dezvăluie: «Peste România a căzut zăpadă a cărei structură a fost modificată electronic!»
 

yogaesoteric
13 decembrie 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More