Terapia cu sucuri naturale de legume şi fructe

Terapia cu sucuri utilizează sucuri proaspete neprelucrate din fructe şi legume pentru a hrăni şi întări organismul. Folosită ca adaos supliment nutriţional în perioadele de stres şi boală, terapia cu sucuri poate face parte  dintr-un program complex pentru menţinerea sănătăţii.
De secole, sucurile şi extrasele din plante au fost utilizate pentru proprietăţile lor de vindecare şi medicinale. Cuvântul chimical vine din grecescul chemia, care înseamnă “sucul unei plante”.
Terapia cu sucuri oferă o modalitate echilibrată pentru suplimentarea dietei, după cum afirmă Steven Bailey, de la Northwestern Naturopathic Clinic din Portland, Oregon. “Una din cele mai ieftine terapii disponibile este utilizarea sucurilor neprelucrate din fructe şi legume pentru suplimentarea dietei normale. Sucul poate fi folosit de asemenea în tratamentul unui pacient pentru stimularea sistemului imunitar, reducerea presiunii sanguine, detoxificare şi protejarea corpului faţă de factorii de mediu dăunători. Această terapie se foloseşte de asemenea pentru a facilita tratamentul alergiilor alimentare, şi este un remediu nutriţional ideal pentru cei care suferă de greaţă sau probleme digestive”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More