Testare și vaccinare cu poliția! Danemarca adoptă legea care permite vaccinările FORȚATE împotriva coronavirusului

 
Parlamentul danez a adoptat în unanimitate o lege privind coronavirusul, care oferă autorităților medicale puterea de a realiza în mod forțat, cu sprijinul poliției, testarea, carantina și tratamentul în pandemia de coronavirus. De asemenea, legea va permite autorităților să aplice vaccinarea obligatorie oamenilor, chiar dacă în prezent nu există încă un vaccin împotriva Covid-19.

Noul act normativ va rămâne în vigoare până în martie 2021.

„Am fost impresionat când am văzut tot Parlamentul ridicându-se și votând pentru această lege”, a declarat Ministrul Sănătății, Magnus Heunicke, pentru radiodifuziunea națională din Danemarca, după aprobarea legii.

Trine Maria Ilsøe, reprezentant al Curții de Justiție din Danemarca, spune că, în conformitate cu noua lege, cetățenii danezi ar putea face obiectul urmăririi penale dacă refuză să respecte cerințele autorităților medicale. „Înseamnă că oricine va putea fi condamnat dacă, de exemplu, refuză să se supună testării pentru coronavirus”, a explicat magistratul.

Ministerul Sănătății va colabora cu Ministerul Justiției pentru stabilirea modului în care poliția va colabora cu oficialii din domeniul sănătății pentru a aplica prevederile legii.

Inițial, guvernul a dorit ca legea să ofere poliției dreptul de a intra în locuințe fără o hotărâre judecătorească, dacă există suspiciunea de infecție cu coronavirus. Ideea a fost abandonată după ce mai multe partide din parlament s-au opus.

Citiţi şi:

Povestea virusului ucigaş, anticamera controlului populației!

Scrisoarea a 50 de medici care cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Dr Vasile Astărăstoae și dr Pavel Chirilă, printre semnatari

yogaesoteric

31 martie 2020

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More