Testiculele ascund puterea virilităţii

Aşezat în faţa unei oglinzi, cu picioarele depărtate şi uşor îndoite, bărbatul urmăreşte să contracte toţi muşchii abdominali, ceea ce determină o ridicare a testiculelor. Cu ajutorul degetului mare şi al celui arătător, unite în formă de inel în jurul testiculelor, se pot localiza apoi muşchii cremaster, a căror contracţie acţionează asupra testiculelor. Vă recomandăm să repetaţi acest exerciţiu de 100 de ori zilnic. Este necesară multă răbdare pentru a obţine un bun control asupra acestor muşchi, dar o dată ce l-aţi obţinut veţi observa cu încântare o îmbunătăţire considerabilă a vieţii sexuale.

Totodată, controlul ejaculării poate fi îmbunătăţit realizând o tracţiune asupra testiculelor. Aceasta se poate realiza fie trăgând uşor pielea dintre testicule, fie trăgând testiculele cu degetele făcute inel la baza lor. Atenţie însă! Nu trebuie să se tragă prea puternic deoarece se poate produce o întrerupere a circulaţiei sanguine. Unii bărbaţi folosesc chiar un inel special pentru a exersa o presiune constantă asupra testiculelor. Dacă veţi simţi că vă apropiaţi de punctul de non-retur, în care nu se mai poate evita ejacularea, nu trebuie decât să relaxaţi testiculele, iar ejacularea nu se va mai produce. Învăţaţi să relaxaţi muşchii planşeului pelvian în orice poziţie. Bineînţeles, în acest moment întrerupeţi orice stimulare, care va fi apoi reluată după ce este depăşit momentul critic. Atunci când veţi reuşi să menţineţi erecţia fără a ejacula, după primele 30 de minute, veţi observa că este foarte uşor ca acest interval să fie mărit în mod gradat. 30 de minute reprezintă intervalul minim necesar producerii vasodilataţiei şi a unei tensiuni musculare care să determine orgasmul prelungit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More