The Citizen Hearing on Disclosure: Un eveniment fără precedent care aduce subiectul extratereştrilor pe scena politică

„Nu e vorba doar de lumini sus în cer, ci de minciuni aici pe pământ”

de Monica Dascălu

The Citizen Hearing on Disclosure: cinci zile, o comisie formată din şase politicieni, 40 de martori, 30 de ore de audieri în care au fost prezentate unele probe inedite şi declaraţii suprinzătoare. Este vorba de un eveniment cu totul ieşit din comun care a avut loc în Washington, între 29 aprilie şi 3 mai 2013. Evenimentul a fost organizat pe modelul celebrelor audieri ale Congresului SUA (în care unele persoane prezintă în faţa unor membri ai Congresului anumite mărturii, sub jurământ), doar că acesta a fost definit ca o audiere a cetăţenilor şi nu a Congresului. Evenimentul a fost prezidat de şase foşti congresmeni şi intenţia sa declarată a fost de a realiza o anchetă pe care Congresul american o datorează publicului, dar cu toate acestea nu a făcut-o niciodată.

Dar care este subiectul acestei audieri inedite? Termenul Disclosure (în limba engleză) înseamnă dezvăluire, fiind în mod particular folosit pentru a desemna dezvălurile unor secrete ţinute ascunse de guvernanţi privitor la incitantul subiect al extratereştrilor şi OZN-urilor şi chiar mai precis, al interacţiunii la nivel oficial cu civilizaţiile extraterestre. „Nu e vorba doar de lumini sus în cer, ci de minciuni aici pe pământ” – declară organizatorii evenimentului. Ei consideră contactul cu extratereştii a fi unul dintre cele mai importante subiecte pentru întreaga omenire şi de aceea au reunit un număr impresionat de personalităţi din diferite domenii pentru a depune mărturie şi a prezenta publicului dovezi concludente.

 

40 de specialişti (cercetători, activişti, militari, politicieni şi chiar angajaţi ai serviciilor secrete), printre care se numără personalităţi de mare calibru, au vorbit în faţa comisiei alcătuite din şase foşti congresmeni şi au prezentat de asemenea câte o declaraţie scrisă. Totul s-a derulat pe modelul audierilor din Congres, inclusiv în modul în care a fost amenajată sala închiriată pentru acest eveniment. În mod semnificativ, deşi evenimentul s-a desfăşurat la Clubul Presei Naţionale (National Press Club) din Washington, presa a scris extrem de puţin despre el.

Una dintre cele mai impresionante mărturii a fost discursul lui Paul Hellyer, fost ministru al apărării în Canada (timp de trei guverne), care a făcut înconjurul lumii, pe internet. Afirmaţiile sale s-au referit atât la subiectul extratereştrilor, cât şi la embargoul tăcerii impuse de diferite grupuri de interese care conduc din umbră această planetă. El se numără printre primii politicieni care au recunoscut public existenţa OZN-urilor în 2005, într-un discurs la Universitatea din Toronto. Informaţiile la care a avut acces l-au făcut să concluzioneze că există cel puţin patru specii de extratereştri care au vizitat Pământul de-a lungul istoriei. În prezent, există extratereştrii care trăiesc printre oameni – Paul Hellyer a avut şansa să cunoască un cercetător care lucrează împreună cu fiinţe extraterestre. El a abordat aspectele politice ale subiectului dezvăluirii (implicând cealaltă faţă a monezii, cine este interesat de ascunderea acestor adevăruri). Anumite sfere de interese ţin ascunsă tehnologia extraterestră nu doar din interese militare, cât mai ales din interese financiare: de exemplu, energia liberă. Hellyer a mai adăugat că sistemul financiar actual este unul „infantil” şi depăşit.

 
 
Dincolo de toate aceste aspecte care ţin în primul rând de politică şi interese financiare, care au făcut din discursul lui Hellyer un punct de maxim interes al conferinţei din Washington, fiecare dintre celelalte mărturii a adus date semnificative. Printre vorbitori au fost persoane care au văzut OZN-uri, sau care au participat la anchete militare asupra unor OZN-uri prăbuşite, sau chiar persoane care au văzut extratereştri în viaţă în anumite baze militare din SUA. Organizatorii evenimentului intenţionează să realizeze un film în care să reunească cele mai interesante fragmente ale discursurilor respective.

Concluzionând că mărturiile sunt elocvente, impresionante şi veridice, membrii comisiei au decis că este necesar ca autorităţile SUA să facă publice toate elementele legate de contactele cu fiinţe şi civilizaţii extraterestre. Publicul are dreptul să ştie toate aceste aspecte, iar inovaţiile tehnologice precum energia liberă ar trebui să fie puse la dispoziţia tuturor.

Înaintea evenimentului The Citizen Hearing on Disclosure  au mai fost câteva declaraţii oficiale surprinzătoare asupra acestui subiect. În decembrie 2012, prim-ministrul rus Dimitri Medvedev a acordat un interviu transmis în direct simultan pe cinci televiziuni. După terminarea interviului, fostul preşedinte rus a dezvăluit unei jurnaliste că fiecare lider de la Kremlin primeşte două dosare cu informaţii despre extratereştrii care ne vizitează planeta. La momentul respectiv, declaraţia lui Medveev a fost o premieră mondială, fiind pentru prima oară când un înalt conducător al unei mari puteri recunoaşte public existenţa civilizaţiilor extraterestre în timpul mandatului.
Niciuna dintre televiziuni nu a difuzat iniţial aceste declaraţii însă ele au ajuns după puţin timp pe internet, apoi au fost difuzate de către agenţia Reuters însoţite de comentarii ironice la adresa înaltului funcţionar rus. În cadrul aceluiaşi interviu, întrebat dacă crede că sfârşitul lumii va veni pe 21 decembrie, Medvedev a spus că nu crede în astfel de lucruri.

Iată exact declaraţia premierului rus:
„ Domnule prim ministru, dumneavoastră știţi totul. A fost Pământul vizitat de extratereştri?
– Vă spun pentru prima şi ultima oară. Împreună cu valiza cu coduri nucleare preşedintele primeşte şi un dosar strict secret. Acest dosar conţine în întregime informaţii despre extratereştrii care au vizitat Pământul. Împreună cu acestea preşedintele primeşte şi un raport al unui serviciu special, absolut secret, care gestionează «controlul» extratereştrilor de pe teritoriul ţării noastre. După expirarea mandatului, cele două dosare împreună cu valiza cu codurile pentru declanşarea unui atac nuclear sunt transferate noului preşedinte. Mai multe detalii pe acest subiect puteţi găsi în renumitul film «Men in Black». (n.n. este vorba de un documentar rusesc şi nu de comedia americană cu acelaşi titlu)
– Câţi extratereştri sunt printre noi?
– Nu pot să vă spun câţi se află printre noi pentru că asta ar crea panică.”

La rândul lui, astronautul Edgar Mitchell, membru al echipajului de pe Apollo 14, a făcut nişte declaraţii elocvente în anul 2008. El a afirmat că extratereştrii i-au contactat pe oameni de mai multe ori, însă guvernele principalelor puteri ale lumii au ascuns adevărul timp de peste 60 de ani. Edgar Mitchell susţine că a ştiut de vizita unor OZN-uri pe Pământ, datorită informaţiilor la care a avut acces în anii în care a lucrat pentru NASA, însă de fiecare dată ele au fost ascunse publicului larg. O comparaţie la nivel tehnologic între lumea noastră şi cea a extratereştrilor este cu siguranţă în defavoarea noastră, susţine astronautul american. Potrivit acestuia, tehnologia oamenilor „nu este nici pe departe atât de sofisticată ca a lor”, iar „dacă ei ar fi fost cu adevărat ostili, noi am fi dispărut de mult timp”. Iată continuarea declaraţiei lui Edgar Mitchell asupra acestui subiect: „Am fost suficient de privilegiat să aflu că am fost vizitaţi pe această planetă şi că fenomenul OZN-urilor este real. Subiectul a fost foarte bine acoperit de toate guvernele, timp de 60 de ani, dar încet-încet, aceste informaţii au ieşit la iveală, iar câţiva dintre noi am fost privilegiaţi să fim înştiinţaţi cu privire la aceste lucruri.”

Oficialii NASA au negat însă imediat comentariile astronautului. Într-un comunicat oficial, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Spaţiale Americane a declarat că: „NASA nu urmăreşte OZN-uri. NASA nu este implicată într-o activitate de acoperire a existenţei extratereştrilor pe această planetă sau oriunde în Univers”.

Iată deci în ce mod se încearcă ascunderea adevărului într-un domeniu atât de important şi interesant, care ne-ar modifica radical viziunea asupra întregii planete şi existenţe, putând avea un impact enorm asupra viitorului omenirii. Eforturile şi investiţiile făcute pentru a escamota sau discredita toate dezvăluirile despre extratereştrii depăşesc orice imaginaţie.

Citiţi şi:

Strategia secretului referitoare la OZN-urile ce au fost observate în cadrul programului spaţial Gemini

Agenda OZN a guvernului din umbră – programul secret referitor la OZN-uri

 
 

yogaesoteric
27 noiembrie 2013

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More