Tirania «medicală» din spatele decretului prezidențial ilegal, ce este neconstituțional, «de control al armelor», al lui Obama

 

Pe data de 5 ianuarie 2016, președintele Obama a dezvăluit noua strategie pentru scăderea numărului violențelor armate în America. El a pledat în favoarea unei consolidări a controlului asupra armelor de foc şi a anunţat că-şi va folosi puterea de reglementare pentru a-şi impune ideile în ultimul an de mandat la Casa Albă.

Într-un discurs caracterizat de comentatori ca excesiv de emoțional, Obama a înaintat propunerea ca posesorii de arme să aibă aprobare de port armă din partea unui psihiatru. „Intuind” că mulți americani vor avea nevoie, Obama subvenționează cu 500 de milioane de dolari Departamentul de Sănătate și Servicii Umane, pentru tratarea celor care primesc „raport” negativ din partea medicilor lor.

Sub conducerea lui Obama, libertatea de alegere a cetățenilor în ceea ce privește actul medical s-a risipit prin asigurările obligatorii. În majoritatea statelor americane, dreptul de a consimți în cunoștință de cauză (fiind informat în prealabil) a fost înlocuit cu vaccinarea obligatorie.

Prin noul decret prezidențial, americanii își vor pierde drepturile în favoarea deciziei unui singur om, a psihiatrului lor, iar doctorii vor deveni spioni guvernamentali. Măsura legislativă s-ar baza pe violarea confidențialității medic-pacient, anulând dreptul fundamental la intimitate. Cu toate acestea, Obama susține că proiectul său respectă Constituția SUA și al Doilea Amendament.

Pentru a ne face o idee cât de gravă a ajuns să fie încălcarea drepturilor fundamentale ale omului în America zilelor noastre, să privim puțin în urmă, în anii ʼ50. Mai exact, în anul 1952 când, în timpul războiului dintre SUA şi Coreea, președintele de la acea vreme, Harry S. Truman, a ordonat confiscarea fierului din fabrici și nu numai, pentru a obține muniție în lupta cu inamicul. Cu toate că președintele împreună cu executivul au emis legea de colectare a metalului, rezolvarea urgentă a crizei de fier fiind de o mare importanță, Curtea Supremă a respins legea pe motiv că afectează dreptul la alegere și dreptul la proprietate ale cetățenilor.

Astăzi, în America, drepturile fundamentale ale cetățenilor sunt din ce în ce mai mult restricționate, SUA îndreptându-se cu pași repezi către un stat totalitar polițienesc.

  Citiți și:
Un studiu al Universității Princeton arată că SUA nu mai este, de fapt, o democrație!
Falimentul politicii externe a lui Barack Obama

yogaesoteric
4 aprilie 2016
  

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More