Vocea de dincolo de moarte – a unei îngere – care a salvat un bebeluş de la moarte

 
 
 

Jennifer Groesbeck din Utah se întorcea acasă după o vizită la părinţi unde fusese împreună cu fetiţa sa Lily, de doar 18 luni. În drum spre casă, aceasta a pierdut controlul autovehiculului şi a ieşit de pe carosabil. Accidentul a fost unul foarte grav, Jennifer pierzându-şi viaţa.

Deşi maşina a rămas răsturnată în albia râului, având parbrizul şi acoperişul spulberate, pe bancheta din spate micuța Lily era vie. Fetiţa se afla cu susul în jos, deasupra apei, fiind prinsă într-un scaun pentru copii. Astfel, bebeluşul a rămas cu hăinuţele uscate, deşi era înconjurat de ape reci ca gheaţa.

La faţa locului a venit o patrulă de poliţie, ce a fost chemată de un pescar care descoperise mașina și observase o mână prinsă într-una dintre ferestrele maşinii. Poliţiştii s-au avântat în apa rece ca gheaţa pentru a scoate trupul neînsufleţit al femeii. Imediat după ce au scos la suprafaţă corpul femeii, pe staţia unuia dintre poliţişti s-a auzit o voce feminină care striga după ajutor. Stimulaţi de vocea din staţie, poliţiştii au continuat căutările în interiorul maşinii, găsind-o pe micuţa Lily ce se găsea într-o stare avansată de hipotermie. Mai apoi, Lily a fost resuscitată cu succes la spital.

Ştirea a făcut înconjurul lumii şi a uimit-o. Tyler Beddoes, unul din poliţiştii care au participat la operaţiunea de salvare, crede că bebeluşul a fost salvat de îngerul său păzitor.

Aceste cazuri sunt fascinante şi merită să fie cunoscute.

Unii sunt de părere că vocea a aparţinut mamei fetiței care, chiar şi după moarte, a dorit să-şi salveze copilul… şi a reuşit. Atunci când dragostea este mare nici moartea nu o poate învinge. Dacă explicația misterioasei voci este aceasta, atunci întâmplarea constituie o dovadă că hotarul dintre viaţă şi ceea ce noi considerăm moarte nu este chiar de netrecut.

Citiţi şi:
Există viaţă după moarte? Descoperirea de ultimă oră a oamenilor de ştiinţă
Realitatea tainică a experiențelor la granița dintre viață și moarte (I)

yogaesoteric

4 aprilie 2016

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More