Tirania nu e vaccinul în sine, ci ceea ce conține el: semnul, semnul pe care-l obții în urma sa

Lumea post-adevărului a început să funcționeze după ce mai mulți demenți – pe care majoritatea oamenilor îi consideră șefii lumii – s-au întâlnit și au statuat că trebuie să înceapă ca minciuna să fie vândută pe post de adevăr. Respectivul spectacol – numai bun ca prostimea să se indigneze – a făcut și el parte dintr-un scenariu de prost gust, așa cum sunt toate scenariile care ni se servesc. Pasămite prostimea a văzut stăpânii „la lumina zilei”.

Că ăia nu sunt decât ceea ce știm că sunt – niște demenți impotenți – n-ar fi cazul să mai fie un secret pentru nimeni. C-au fost scoși în față la defilare ar fi necesar să vă sugereze că a fost făcută cu un motiv. Dar că ei sunt în situația în care nu se mai pot conduce nici până la baie, pare că nu vede nimeni. Însă toți cădem de acord că ăia sunt stăpânii lumii. Măi să fie! Nu merg mai mult în direcția asta deoarece nu vreau să-i șochez pe unii dintre cititori punându-le adevărul în față. Adevăr însemnând ceea ce e palpabil, ceea ce vezi, dar te faci că nu vezi. Așadar, să trecem mai departe.

După întâlnirea cu pricina, monstrul post-adevărului a fost lansat cu forța la apă. S-au reglat tirurile prin subiecte minore, s-au făcut la nivel mondial și local campanii de isterizare întinse pe mai multe luni, s-a „captat atenția” și s-a șters pe jos cu ea până la epuizare. După care a venit nebunia asta unde absolut totul a fost întors pe dos. Ați urmărit să luați o pauză de respirație pentru a rememora ceea ce s-a petrecut? Post-adevărul ne-a fost servit din plin. Și, mai mult, ca să fie treaba treabă, s-a pornit în cel mai abrupt mod: de la adevăr către minciună. Pentru ca apoi minciuna să fie întronată plenar.

S-o luăm de la A la Z. „E o simplă răceală!”. Dacă vă imaginați că asta a spus-o doar Streinu Cercel, vă înșelați! Au spus-o toți oficialii de pe tot mapamondul. Pentru ca apoi, aceeași oficiali să susțină contrariul. Să aducă „virusul ucigaș” în prim plan și să vă asasineze la propriu! „Masca nu e necesar s-o poarte decât cei infectați!”. A fost spusă cu aceeași emfază! Ați uitat? La fel, nu doar ai noștri au spus-o, ci toți! Inclusiv Fauci cât se poate de public. Cum s-a terminat? Cu masca obligatorie peste tot!

Se știe că bucata aia de cârpă nu face nimic, că virusul e de câteva sute de ori mai mic decât găurile din țesătura măștii. Cu toate acestea, masca a devenit obligatorie. Mai mult, îmbotnițarea a fost statuată prin lege. Și noi ne-am uitat fără să zicem nimic. Am asistat pasiv la ștergerea propriei noastre identități. Cine ești tu cu acea bucată de cârpă pe bot? Îți spun clar în față: ești un nimeni, un nimic! Identitatea ți-a fost ștearsă, exact la fel cum le era ștearsă sclavilor. Supunere scrie pe tine!

Mai vreți post-adevăr? Să vă mai dau, că avem tone! Orice om – nu mai vorbesc de cel care-a trecut printr-o facultate de specialitate – știe că în pandemie nu e recomandată vaccinarea. De ce? Pentru că – nu doar că e inutilă – dar e și toxică. Vaccinarea produce mutații în virus care este cumva forțat să găsească o scăpare. Și când o găsește, e jale.

Devenise atât de evident că vaccinarea nu este justificat să fie făcută în pandemie încât, în manualele de specialitate nici nu se mai explica de ce, cu toate că motivul e de-a dreptul banal: eliminarea virusului se poate face doar teoretic. Adică, dacă vrei s-o faci și presupunând că ai un vaccin bun, e necesar s-o faci într-o proporție de aproape 100% în populația sănătoasă într-un interval de timp extrem de scurt (maxim o lună) și izolându-i total pe cei bolnavi de cei sănătoși. Este logic chiar și pentru o nevertebrată că așa ceva nu poți face. Dar post-adevărul trebuie să funcționeze, așa că vaccinați, fraților, în pandemie! Treaba a devenit atât de oablă încât însuși Geert Vander Bossche a luat inițiativa stopării nebuniei, dar evident că nimeni nu l-a băgat în seamă. Materialul e pe site-ul său, https://www.geertvandenbossche.org/ . Dar stați liniștiți, post-adevărul e extrem de flexibil și lax. Când vi se va spune că ați avut dreptate, va fi nu de dragul recunoașterii, ci pentru a vi se vinde altceva. Ce adică altceva?

Spre exemplu, pe baza experienței acumulate – cum că nu e bine să vaccinăm în pandemie – se va postula că e nevoie să luăm totuși o măsură. Vaccinarea, după cum bine știm de la ei, e benefică. Adică e ca vitaminele: de ce să nu te îndopi cu ele, atâta timp cât cotizezi la ei? Nu contează că te faci praf, important e să-i faci pe ei bine! Așadar, ce ne rămâne? Păi dacă vaccinarea e bună, dar nu se face în pandemie, atunci când s-o faci? Niște băieți deștepți din industria farmaceutică au venit cu soluția: o faci înainte de pandemie! Vi se pare că fac mișto, nu-i așa? Nu, dragii mei, vă prezint dezvoltarea viitoare. Citiți vă rog ceea ce au gândit creierele luminate din industria farmaceutică încă din 2010! În special tefeleii ar fi util să fie interesați deoarece e pe site-ul Nature, ăla care l-a găsit pe Ponta cu doftoratul plagiat. Luați, dragii mei, luați cu poftă!

Și pentru că am ajuns la capitolul „vaccinare preventivă”, mi-a reținut atenția o postare de-a lui Lucian Sârbu de pe VK. Ceea ce remarcă Lucian este că veniturile din trimestrul 2 ale Pfizer au fost cu 19 mld$ mai mari decât cele din 2020, asta pe baza creșterii vânzării de vaccin, dar și pentru următoarele medicamente:

• Vyndaqel/Vyndamax a crescut cu 77%; e un medicament pentru tratarea cardiomiopatiei amiloide. Care cardiopatie, ce credeți?, a crescut teribil pe fondul vaccinării masive;
• Eliquis a crescut cu 13%, iar acesta este un… anticoagulant! Ca să vezi, necesar tot în tratamentul efectelor adverse ale vaccinului.

Cu alte cuvinte, nu-i nimic altceva decât business. Firma face cross-selling intensiv pe domniile voastre. Adică, dacă vaccinul vă provoacă oarece probleme cardiace, au ei medicamente să le trateze! Tot pe banii voștri. De fapt pe-ai noștri, nevaccinații!

Mai e o poveste care n-a fost spusă. În 2019, Pfizer a avut o cădere a veniturilor din cauza faptului că produsul fanion al firmei, Viagra, nu mai e protejat prin patent. Sildenafil se numește medicamentul generic care a luat misiunea de a trezi mortul din pantaloni la preț mic și care a trecut în moarte clinică veniturile Pfizer. De asemenea, le-au scăzut teribil vânzările de Lyrica – altă nebunie de medicament! Astfel, era nevoie să compenseze cu ceva, iar vaccinarea în masă a fost pălăria salvatoare pentru Bourla. Închidem aici paranteza cu Pfizer.

Tot din ciclul evidențelor, este cât se poate de logic că e mai bun un tratament decât un vaccin. De aceea ar fi necesar să existe un tratament, un protocol disponibil. Vi se spune că nu există tratament. E o minciună. Realitatea e că nu există tratament scump. Există în schimb o groază de tratamente ieftine: hidroxiclorochina, ivermectina, arbidol ș.a.m.d. Despre clorochină se știe încă din 2005 că e un inhibitor al coronavirușilor. Iată un exemplu din Virology Journal. Asta însă n-a împiedicat FDA să retragă autorizația. La fel și cu ivermectina care a salvat India. Antiviralele generice cică nu-s bune. E în schimb bun remdesivir-ul despre care chiar și OMS a spus că nu-i bun de nimic. Dar costă cât un ochi din cap. Și e în continuare autorizat. Situația de la noi e de-a dreptul scandaloasă: statul refuză să dea drumul importului și producției de antivirale generice ieftine, în schimb a cumpărat masiv remdesivir!!! E strigător la cer!

Cred că ați înțeles care e treaba. Înainte însă de a trece la partea grea a articolului, o să vă spun un mic secret care sper să ajungă, în special, la tefelei (cu toate că probabilitatea e extrem de mică): din cauza fricii voastre de moarte, ați uitat să trăiți. Vă feriți de moarte prin tehnici care vă omoară. De ce trăiți? Ca să vă feriți ca șobolanii, ca să vă îngropați în fotoliu, iar diferența dintre voi și un mort să fie doar mișcarea telecomenzii și faptul că nu putreziți? Încercați să trăiți, nu să fiți morți în viață!

Și acum să trecem la chip-uri, că tot e criză mondială. Știu că vă feriți, doar așa scrie la carte:

Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. ”

Le rezultă tuturor limpede că este necesar să-ți ferești mâna sau fruntea. Însă, înainte de a scrie semnul, acesta e nevoie să existe. Așa-i că nu v-ați gândit la chestiunea asta? Iar semnul, de acceptat îl acceptați voluntar. Vă gândiți că cel mai mare rău care vi se petrece e vaccinarea obligatorie. Fals! Cel mai mare rău este certificatul verde. Aceea este adevărata însemnare. Răsufli ușurat că nu ți-ai făcut vaccinul, lupți ca să aprobe testarea gratuită și ai impresia că prin chestia asta ai câștigat ceva. Aiurea, n-ai câștigat nimic deoarece „semnul” este certificatul. Ai primit număr, ai semn. Deci poți să „cumperi sau să vinzi”. Altfel ești paria.

Cu alte cuvinte, din nou majoritatea nu se uită unde e stringent necesar. A refuza vaccinul nu-i un eroism. A-l impune obligatoriu, e o tiranie. Însă tirania nu e vaccinul în sine, ci ceea ce conține el, anume semnul. Semnul pe care-l obții în urma sa. A sa sau a testării. Poate că, dintr-o „mărinimie”, ți se va da posibilitatea chiar să nu-l faci și să te poți testa gratis. Doar degeaba credeți că a băgat Bill Gates banii într-un producător de teste rapide? Bani se câștigă și din testare, nu doar din vaccinare. E nevoie să se dea semnalul și imediat se vor aloca banii. Așa cum s-a făcut cu remdesivirul. Totul ține de semnal. Diavolul însă e în semn, iar semnul e certificatul verde.

După cum ați putut observa, certificatul verde a trecut fără nicio problemă, cu toate că reprezenta o restrângere aberantă și absolut neconstituțională a libertăților personale. Deja unii îl au pe mână, adică pe telefonul pe care-l țin în mâna aia. Nu pleacă nicăieri fără telefon și fără semn. Așa că, dacă e sau nu pus pe mână puțin contează. Important e că accepți semnul. Gândiți-vă bine la asta!

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Sindromul totalitar al pandemiei – cenzura și „certificatul verde”
Libertatea noastră cea de toate zilele

 

yogaesoteric
2 aprilie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More