Tirania perfidă a vaccinurilor din Florida: părinți care riscă închisoarea pentru agravarea stării de sănătate a copilului, cauzată de fapt de vaccin

 

 
Rebecca şi fiul ei Javoni

În decembrie 2013, în statul Florida, domnişoara Rebecca Wood i-a dat naştere lui Javoni, un băieţel de 3,2 kg cu icter infantil uşor. Doctorii au asigurat-o că icterul este relativ comun la nou-născuţi şi i-au spus că îşi va reveni în câteva zile.

Deşi iniţial starea bebelușului s-a îmbunătăţit, s-a deteriorat semnificativ la câteva ore după administrarea unei serii de vaccinuri de rutină la doar opt săptămâni.

Rebecca explică: „Imediat după vaccinările de rutină de la două luni, fiul meu a devenit foarte bolnav. Avea diaree în mod constant. Diareea după vaccinări nu este neobişnuită, însă diareea sa a continuat câteva zile.
L-am dus la urgenţe, îngrijoraţi că diareea nu i se oprea. L-au transferat la Spitalul Tallahassee din cauza febrei ridicate pe care o avea. I-au făcut diverse teste de sânge şi i-au administrat antibiotice, dar diareea a continuat.
A fost externat din spital după trei nopţi cu antibiotice. Am continuat să mergem la cabinetul pediatrului său, întrucât eram încă îngrijoraţi fiindcă diareea nu se mai oprea. De asemenea, nu lua deloc în greutate. Doctorii nu păreau a fi prea îngrijoraţi.

Într-o seară, Javoni tuşea non-stop. Am sunat la asistenta medicală şi am fost sfătuită să îl culc în leagăn. A început să scuipe mai mult decât în mod normal. Din nou, ne-am deplasat la pediatru iar soluţia a fost să-i dea Zantac pentru un posibil reflux gastro-esofagian.”

Vaccinurile administrate lui Javoni au fost:
– DTap (difterie, tetanos, tuse convulsivă);
– IPV (antipoliomielitic);
– HIB (haemophilus influenzae tip B);
– PVC 13 (vaccin pneumococic conjugat);
– Rota (rotavirus);
– Hep B (hepatită B).

Cu toate că mama sa a respectat toate recomandările pediatrului, în loc să se observe o îmbunătăţire, aşa cum era de aşteptat, sănătatea lui Javoni a continuat să se şubrezească. Câteva zile mai târziu, Rebecca a fost devastată să constate că unul dintre braţele fiului său părea să atârne fără vlagă.

Copilul diagnosticat cu boală osoasă metabolică; familia acuzată că l-a vătămat

 
Javoni

Ca urmare a urgenţei situaţiei şi a faptului că medicul său nu l-a putut programa pentru o întrevedere imediată, Rebecca s-a grăbit cu Javoni către primul spital de urgenţe, unde medicii l-au diagnosticat cu diverse boli, inclusiv cu boală osoasă metabolică. În ciuda acestui fapt, în loc să-i ofere acestei tinere mame devastate cât mai multe informaţii şi sfaturi medicale cu putinţă privind starea fiului ei, medicii pur şi simplu i-au bandajat braţul afectat de corpul său mic şi fragil şi i-au trimis înapoi acasă.

Rebecca a declarat pentru Health Impact News că în niciun moment medicii de la spital nu le-au oferit informaţii adecvate despre boala fiului lor sau despre cum să aibă grijă de el, programându-i în schimb pentru a doua zi.

Rebecca a explicat astfel evenimentele care au urmat:
„Singurul sfat pe care l-am primit a fost să-i dublăm vitamina D de la 400 UI/zi (doza obişnuită administrată unui nou-născut) la 800 UI/zi. Niciun alt diagnostic sau indicaţii de tratament la domiciliu nu ne-au fost oferite.
La acel moment, nu fuseserăm informaţi cu privire la existența altor fracturi înafară de cea de la braţ. Am aflat despre celelalte oase rupte cu mult mai târziu, când am solicitat să i se facă un examen radiologic.
Niciun fel de instrucţiuni cu privire la fragilitatea oaselor ca rezultat al bolii osoase metabolice (BOM) nu ne-au fost date. Am fost investigaţi de către DFC (Departamentul pentru Familie și Copiii); însă ca urmare a BOM şi a confirmării acesteia, cazul a fost clasat.”

Potrivit Rebeccăi, acesta a fost abia începutul problemelor lor.

„La doar câteva zile după aceea, mă îndreptam spre şcoală când am primit un telefon de la tatăl lui Javoni care mi-a spus că un picior al bebelușului este inert. Am sunat imediat la 911 şi am solicitat să fie trimisă o ambulanţă acasă la noi. Am explicat dispecerului 911 că fiul meu era diagnosticat cu boală osoasă metabolică.

L-au transferat cu ambulanţa la Urgenţe. Acolo, i-au pus o perfuzie în celălalt braţ (stângul). Imediat ce i-au pus acul în braţ, acesta a încetat să se mai miște. I-au administrat morfină (ce rareori este folosită pentru un copil de o asemenea vârstă). Apoi i-au făcut radiografie şi au descoperit că ambele braţe şi piciorul îi erau fracturate.

Pediatrul său a intrat în cameră iar eu l-am întrebat cu tristeţe ce se petrece cu fiul meu. Acesta a zis: «Rahitism, nu ţi-a spus endocrinologul?». Am răspuns: «Nu, nu ne-a explicat niciodată; nu ne-a oferit niciodată recomandări pentru pacient sau instrucţiuni de tratament la domiciliu. Ne-a solicitat doar să dublăm dozajul de vitamina D.»

L-au ţinut peste noapte la spital şi i-au făcut teste suplimentare, inclusiv analize de sânge, examinări cu raze X etc.”

Medic mai preocupat de slujba sa decât de pacient?

Cu toate acestea, departe de a arăta îngrijorare faţă de subita deteriorare a sănătăţii fragilului său pacient, aşa cum te-ai fi aşteptat, medicul în cauză părea mai degrabă îngrijorat de efectul pe care starea sănătăţii lui Javoni îl va avea asupra carierei sale.

Potrivit Rebeccăi, după ce fiul său a fost transferat la spitalul clinic Shands din Gainesville, fiind suspectat de o boală de ficat, l-a auzit întâmplător pe pediatru zicând că „şi-ar putea pierde serviciul din chestia asta”.

„Când am ajuns la cel de-al doilea spital, am fost informaţi că fiul meu avea fracturi şi la coaste.
I-am spus asistentei: «Asta nu poate fi corect, întrucât n-am fost niciodată informaţi despre aceste fracturi». Ea a zis că scrie în documentaţia de la spitalul anterior. Ei nu adunaseră setul complet de hârtii de la primul spital.
În ziua următoare, un doctor a venit în camera de la spital şi ne-a informat că au depistat o fractură a craniului. În antecedentele sale, exista o menţiune referitoare la oase fisurate în craniu. Ele par a fi fracturi, dar nu sunt.

Au redeschis din nou cazul şi investigatorii ne-au intervievat. Ne-au pus să facem un test de droguri şi să mergem la un interviu separat la serviciile sociale. Mai târziu în acea noapte ne-au pus pe amândoi părinţii să părăsim spitalul.”

Rebecca a continuat: „Mama mea a zburat la Gainsville pentru a sta cu Javoni însă i s-a solicitat de către DCF să plece noaptea următoare şi a fost informată că Javoni va fi dat unei familii adoptive care «înţelege» asistenţa medicală.
Mama adoptivă lucrează pentru acelaşi spital din Tallahassee care nu ne-a oferit instrucţiuni de îngrijire adecvate – făcând ca braţul stâng al lui Javoni să fie rupt atunci când i-au fixat cateterul (razele X arată asta) – şi nici nu l-au tratat în mod corespunzător.
În timpul audierii, mi s-a spus că părinţii îşi primesc întotdeauna înapoi copiii şi că voi avea vizite zilnice de o oră, inclusiv în weekend-uri.
Trebuia să găsim un avocat specializat pe drept penal.”

Copilul adoptat – drepturile părinteşti terminate

Se pare că au minţit, întrucât câţiva ani mai târziu micul Javoni a fost dat spre adopţie unor persoane străine, de către Serviciul de Protecţie a Copilului. Potrivit Rebeccăi, SPC a ignorat total cererile familiei ca Javoni să fie adoptat de alt membru al familiei, deşi trei membri ai propriei familii erau total eligibili să-i adopte fiul.
Iar dacă asta n-a fost suficient de sfâşietor pentru Rebecca şi familia sa, teste ulterioare au arătat că nu doar fiul lor suferea de boală osoasă metabolică ci, de fapt, exista un istoric în familie de boală osoasă metabolică, rahitism, cifoză şi sindrom Ehlers-Danlos (EDS).

Dezgustat de evenimente, tatăl Rebeccăi a declarat într-un interviu: „Când eram tânăr, am fost diagnosticat cu rahitism şi am purtat proteze integrale la ambele picioare până mi s-au îndreptat oasele. La vremea respectivă nu prea m-am gândit la asta însă în ultimul an am realizat că asta face parte din carenţa de vitamină D şi am conştientizat că aceasta e parte din istoricul medical al familiei noastre.”

Aceste informaţii au fost susţinute mai departe într-un raport scris de Michael F. Holick, medic la Universitatea de Medicină din Boston, care citind întregul istoric al familiei, a scris: „Bunicul are antecedente de picioare crăcănate, rahitism şi cifoză Scheuermann”.

 
Javoni, ţinut în braţe de bunicul său, într-o perioadă mai fericită

După ce i-a făcut Rebeccăi o consultaţie medicală completă, acesta a scris: „I-am explicat Rebeccăi că sunt şanse să aibă sindromul Ehlers-Danlos tip 3 şi posibil caracteristici marfanoide. I-am recomandat să fie precaută în privinţa pocnirii oaselor şi să-şi protejeze încheieturile, mai ales pentru a nu dezvolta osteo-artrită mai târziu în viaţă.
Multe dintre simptomele ei GERD se pot datora gastroparezei, iar ameţeala ei când stă în picioare este ca urmare a hipotensiunii ortostatice. A remarcat că face vânătăi cu uşurinţă. Din nou, aspect specific sindromului Ehlers-Danlos.”

De-a lungul raportului său medical a demonstrat perfect clar faptul că exista un istoric familial cu boli serioase ce aveau toate şansele să afecteze încheieturile şi muşchii şi a reiterat că în opinia sa ruperea oaselor lui Javoni putea la fel de lesne să fie cauzată de starea moştenită. Acesta a scris:
„În privinţa fiului ei Javoni, se pare că, bazat pe istoricul medical al familiei pe care mama şi bunicii îl au, şi acesta posedă aceeaşi tulburare genetică. Aceasta este o dereglare autozomal dominantă.
În plus, nu există dubiu că a avut rahitism infantil în primele trei luni de viaţă, aşa cum reiese din nivelul de deficienţă în vitamina D 25 – hydroxyvitamina D, fotosfatază alcalină considerabil ridicată şi PTH seric ridicat.
Combinaţia de EDS, deficienţa severă de vitamina D şi rahitismul infantil cresc în mod considerabil riscul de fractură, şi este verosimil ca fracturile ce au fost observate să fi fost cauzate de către una sau amândouă dintre aceste boli metabolice de oase.”

Dr. Holick nu este singurul de această părere. Într-un raport medical, radiologul cu renume mondial şi expert în rahitism infantil, dr. David Ayoub a scris:
„Javoni s-a prezentat la TMH ED pe data de 03.03.2014 având o leziune non-traumatică la braţul drept.
Evaluarea iniţială indica rahitism. A fost externat însă a revenit la TMH ED pe data de 06.03.2014 cu o fractură simptomatică acută la femurul drept. Studiul pe schelet a evidenţiat de asemenea o neaşteptată fractură a osului umărului stâng. Aceste fracturi aveau orientare transversală şi nu spiralată.
Evaluarea ulterioară a continuat prin investigații pentru rahitism radiografice şi de laborator detaliate. A fost notat şi un istoric familial de rahitism. Diagrama sa de creştere indica întârziere dramatică în creştere şi eşec în dezvoltare, o caracteristică ştiută a rahitismului.”

Acesta a continuat: „Analizele de laborator ale lui Javoni erau clasice şi indicau fără echivoc un diagnostic de boală osoasă metabolică severă. Boala sa a fost accelerată de diareea post-vaccinare.
Fosfataza sa alcalină ridicată era anterioară prezenţei fracturilor acute şi deci nu poate fi respinsă ca fiind cauzată de fracturile multiple. Boala ficatului şi acidoza metabolică pot contribui suplimentar la boala de oase, inclusiv la rahitism. Diareea poate conduce la alte deficienţe ce slăbesc osul.”

Interesant este că dr. David Ayoub a menţionat că Javoni fusese vaccinat cu puţin timp înainte să-i apară problemele şi a indicat că aceste vaccinuri este posibil să fi jucat un rol în evoluţia bolii sale de oase. Acest aspect prezintă un interes deosebit deoarece dr. Ayoub este binecunoscut pentru convingerea sa că nu doar dieta deficitară şi lipsa luminii soarelui sunt responsabile pentru numărul crescând de copii ce suferă de rahitism, ci şi numărul crescând de vaccinuri ce conţin aluminiu ca adjuvant.

În primele sale opt săptămâni de viaţă, Javoni, acest copil fragil, a primit un total de nouă doze de vaccin. Aceste vaccinuri au inclus două doze de Hep B, DTaP, Hib şi PCV care, potrivit dr. Suzanne Humpries, pot conţine echivalentul a 1.500 de mcg (1,5 mg) de aluminiu. Din nefericire, pe lângă vaccinuri, Javoni a mai primit şi medicamentul antiacid Zantac, despre care se știe că are aluminiu în componenţă, împreună cu un cocktail de alte medicamente care au inclus antibioticele Amoxicilin şi Rocephin şi/sau Ceftriaxone; cât şi morfină, vitamina D, calciu şi Acyclovir, un medicament folosit pentru tratarea herpesului. Este oare posibil ca acest cocktail să fi contribuit la starea lui Javoni?

Rapoartele de specialitate interzise în instanţă – Părinţii pot fi încarceraţi

De-a lungul acestui caz au existat dovezi clare în sprijinul părinţilor lui Javoni. Părinţii săi au obţinut rapoarte scrise de la cel puţin patru experţi separaţi, ce afirmă că Javoni suferea nu doar de rahitism ci şi de o boală osoasă metabolică şi că în familie exista un istoric al acestor afecţiuni.
În pofida dovezilor prezentate, Serviciul de Protecţie a Copilului a ales să le ignore şi să dea micuţul spre adopţie unor străini.

Ca şi cum aceasta n-ar fi fost suficient de grav, părinţii săi au fost în plus acuzaţi de neglijenţă şi abuz şi se confruntă cu foarte reala posibilitate de a merge la puşcărie ca rezultat.

Într-un e-mail către Health Impact News, Rebecca a declarat:
„Vechiul meu avocat nu dorea să «mergem pe traseul medical» ci voia ca eu să-l acuz pe tatăl fiului meu. Acesta a mai spus că indiferent dacă îmi prezint sau nu dovezile, voi pierde – ceea ce însemna pierderea tuturor drepturilor părinteşti.
Am fost silită să renunţ la propriile drepturi. N-am avut de ales. Judecătorul retrage drepturile părinteşti deoarece în trecut a avut o imagine proastă în presă.

Procurorul foloseşte martori care nici măcar nu sunt experţi în domeniul bolilor pe care le are fiul meu. Unul ce se specializează în sindromul Anglemann, a mințit în privinţa rezultatelor sale când mi-a făcut testul EDS, pe care de asemenea l-a efectuat incorect, comparativ cu ceilalţi experţi (4) care m-au testat pentru EDS şi au confirmat că îl am.”

Cu alte cuvinte, această mamă a fost constrânsă să renunţe la drepturile sale parentale sub false pretexte, astfel încât Serviciul de Protecţie a Copilului să-i poată răpi legal copilul. Pentru a înrăutăţi şi mai mult lucrurile, acestei familii i s-a refuzat dreptul de a-şi prezenta propriile dovezi medicale, acestea fiind ignorate de Serviciul de Protecţie a Copilului, avocaţi şi judecători.
Există nenumărate erori de-a lungul acestui caz şi, dat fiind că îi sunt ignorate dovezile pe care le aduce, este puţin probabil ca această familie să beneficieze de o judecată corectă, existând astfel posibilitatea ca părinții să facă puşcărie pentru o crimă pe care nu au comis-o.

Citiți și:

Un video dramatic: a fost medic pro-vaccinare până când un vaccin i-a ucis fetița

Vaccinarea obligatorie în Italia aduce mamele în pragul disperării: Mai bine avortez, decât să fiu forțată să îmi vaccinez copilul

 

yogaesoteric
21 decembrie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More