Tony Blair cere „infrastructură digitală pentru monitorizarea persoanelor nevaccinate”! La Davos se vorbește despre „vaccinurile care vor urma”

Fostul premier al Marii Britanii, Tony Blair, a stârnit reacții de dezaprobare pe internet, după ce a vorbit despre o „infrastructură digitală” pentru a monitoriza starea de vaccinare a persoanelor în viitor, în timpul dezbaterii de la Forumul Economic Mondial de la Davos, intitulată „100 de zile pentru a depăși următoarea pandemie”.

În cadrul Forumului Economic Mondial condus de Klaus Schwab, Tony Blair a făcut apel la o „infrastructură digitală” pentru a monitoriza cine este vaccinat și cine nu este, pentru „vaccinurile care vor urma”.

Răspunsul la covid-19 și Marea Resetare

Digitalizarea în domeniul sănătății este una dintre marile schimbări”, a susținut Blair, explicând că „ar fi necesar să ajutăm țările să dezvolte aceste infrastructuri, de care vor avea nevoie cu aceste noi vaccinuri”.

Se spune că fostul prim-ministru britanic, unul dintre primii susținători ai pașapoartelor covid-19, este luat în considerare ca potențial înlocuitor al lui Schwab după ce acesta, în vârstă de 82 de ani, se va retrage din funcția de președinte al Forumului Economic Mondial (WEF) din stațiunea elvețiană.

WEF, a cărui conferință anuală de la Davos, în Elveția, s-a desfășurat între 16 și 20 ianuarie 2023, a atras critici vii din partea unui public a cărui experiență a restricțiilor covid-19 din 2020 a trezit anterior criticile generalizate la adresa organizației globaliste de stânga.

Criticii acuză WEF, care a publicat conținut de susținere a vaccinării obligatorii și a restricțiilor, a promovat în mod repetat ideea că răspunsul global la covid-19 face parte din „Marea Resetare” a societății, care va anula structurile tradiționale de guvernare și economice și va reordona lumea în conformitate cu principiile sociale de stânga ale WEF.

Musk: „Un guvern mondial pe care oamenii nu-l vor”

Patronul Tesla și proprietarul Twitter, Elon Musk, a criticat și el coaliția globală a elitelor strânse la Davos, despre care a spus că „devine din ce în ce mai mult un guvern mondial neales pe care oamenii nu l-au cerut niciodată și pe care nu îl doresc”.

Musk a postat, de asemenea, un sondaj pe Twitter pentru a evalua dacă oamenii cred că „Forumul Economic Mondial ar fi cazul să controleze lumea”. Utilizatorii Twitter au respins ideea cu o diferență foarte mare, de 86% la 14%.

Greta Thunberg, la beregata elitelor

Dar nu doar Musk și conservatorii critică acum WEF, care, pe lângă promovarea închiderii globale și a injecțiilor obligatorii, a încurajat trecerea de la consumul de carne la consumul de insecte și de la utilizarea combustibililor fosili tradiționali la tranziția către așa-numitele alternative de „energie verde”, cum ar fi energia eoliană și solară.

Alarmista climatică Greta Thunberg a profitat de ocazie pentru a ataca WEF, despre care a spus că reunește „practic oamenii care alimentează în principal distrugerea planetei, oamenii care se află în centrul crizei climatice, oamenii care investesc în combustibili fosili și totuși, cumva, aceștia sunt oamenii pe care se pare că ne bazăm pentru a ne rezolva problemele”.

Ei prioritizează lăcomia de sine, lăcomia corporatistă și profiturile economice pe termen scurt mai presus de oameni și de planetă.”

Citiți și:
O activistă LGBT de top a explicat la Davos tehnica infiltrării homosexualilor în mass-media și cum a colaborat cu Hollywood pentru a introduce agenda homosexualistă și transgender în toate filmele artistice
Proiecție Davos: Adio, viață personală, vom fi goi toți, ca viermii, tot timpul. Zâmbește: nu vei fi doar filmat, vei fi și recunoscut

 

yogaesoteric
4 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More