Alexandra Roșeanu: Cum să iei numele Domnului în deșert și să te vadă toată lumea? Cazul Alexandra Păcuraru, care cerea la Realitatea TV arestarea redactorilor ActiveNews

De ce nu cred nicio iotă din ceea ce fac duduile din mass-media care au schimbat macazul sub indicațiile patronului.

Să greșești, este uman. Ca bun creștin, ești învățat să ierți. Iar după ce îți ceri iertare, este bine sa nu mai greșești! Este necesar ca în inima ta să respingi păcatul!

În noua abordare a mass-mediei apar pe ecrane tot felul de texte care plasează automat trustul de presă în zona anti-ceva. Dar nimeni, nicăieri, nu și-a exprimat regretul, nu și-a cerut iertare, nu și-a asumat matur că și-a bătut joc de oameni, că au mințit, că au manipulat, că au făcut-o în cunoștință de cauză, că atât atunci, cât și acum, sunt în deplinătatea facultăților psiho-mentale și își cer iertare.(!)

În schimb, toți se comportă ca și cum dintotdeauna au fost de această opinie, ca și cum dintotdeauna au fost onești, ca și cum nimic nu s-a petrecut!

Asta înseamnă să fii și cutră și proastă în același timp.

Dar știți ceva? Vor fi crezuți, eventual iertați, fără să schițeze nici cel mai murmurat cuvânt despre păreri de rău. Dacă nu am fi proști, poate am fi deștepți.

Schimbarea asta vine ca o supapă de eliberare când cauciucul stă să explodeze. Fără presă (scrisă sau vorbită) nimic nu ar fi fost posibil.

Se fac vinovați de nenorocirea care s-a petrecut nu doar prin propaganda anterioară, cât și prin atitudinea actuală.

Nu-i va judeca nimeni aici pe Pământ, nu vor fi pedepsiți în niciun fel, naivitatea asta am aruncat-o de mult la gunoi, doar furia și dezgustul mă încearcă când remarc cât de josnică poate fi natura umană.

Oricum, era de așteptat că la un moment dat vor vira încotro bate vântul.

Ce se vor face când vântul se va opri?!

Autor: Alexandra Roșeanu

Adenda: Alexandra Păcuraru cerea la TV arestarea redactorilor ActiveNews, acum a schimbat macazul:


Același post TV, același moderator. În urmă cu doi ani și luna trecută

Citiți și:
Ziaristele vacciniste Alexandra Păcuraru și Sorina Matei, ridiculizate pentru prostie respectiv oportunism și exces de zel
OMS și presa s-au schimbat în organizații teroriste pe timp de pandemie
De ce nu putem să avem presă independentă

 

yogaesoteric
4 februarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More