Toți pro-vacciniștii să doneze imediat bani pentru această fetiță ce a fost nenorocită de curând de un vaccin! Iată ce rele pot face vaccinurile!!!

 

De aproape trei ani în familia Pânzaru din satul Bujor, raionul Hâncești, timpul parcă s-a oprit în loc. Pe data de 1 iunie 2014, viața lor a fost colorată în culori gri. Nici pentru o clipă nu s-au gândit că anume această zi va fi ca o filă neagră în calendarul vieții lor.

„O nenorocire mare s-a abătut peste noi”, a spus ziariștilor Ana Pânzaru, mamă a patru copilași.

Totul a pornit de la un simplu vaccin administrat fiicei sale care atunci, în 2014, avea doar un anișor, iar mai apoi viața acestei copilițe s-a transformat într-un adevărat coșmar. Otilia s-a ales cu o paralizie a jumătății stângi a corpului.

„La data de 1 iunie 2014 am fost la control cu fiica Otilia, la 1 anișor. I s-a făcut vaccinul, care a dat complicații. Otilia a făcut febră. A treia zi s-a ridicat temperatura la 39,5 grade. Am chemat urgența, medicii i-au făcut o injecție, au consultat-o, spunând că nu are nimic grav. Fetiței i se făcuse mai rău, am sunat din nou urgența. Ajunși la fața locului, ne-au spus că fetița a făcut convulsie. Am fost transportați la spitalul din Hâncești, ulterior la Chișinău, câteva zile a avut mereu febră. În a șasea zi de chin am făcut o tomografie la cap, a fost diagnosticată cu meningoencefalită mixtă, ulterior intrând în comă timp de trei săptămâni. Și așa am primit vestea cutremurătoare. Când s-a trezit s-a depistat că Otilia are comoție cerebrală cu paralizie pe partea stângă”, a povestit plină de durere mama Otiliei.

De atunci, fetița a stat mai mult pe patul de spital, a avut nevoie de medicamente, care spun părinții Otiliei sunt foarte costisitoare, iar tratamentul nu aduce practic rezultate îmbucurătoare.

„De aproape trei ani ne chinuim cu micuța noastră, vrem să poată să meargă, să se bucure de viață așa cum merită fiecare copilaș. Însă Otilia nu merge, nu vorbește, nu stă așezată și nu poate ține capul”, a povestit cu lacrimi în ochi Ana Pânzaru.

Timp de 3 ani, părinții Otiliei au încercat să facă posibilul și imposibilul pentru a merge la diverse tratamente de reabilitare, ceea ce este foarte costisitor. Însă nu e de ajuns. Micuța Otilia are nevoie de investigații complete peste hotarele țării, ceea ce părinții nu își pot permite. Ei au fost nevoiți să ceară ajutor umanitar.


 

Citiți și:
Mai mult de un vaccin pe an poate provoca depresie la copii
14 copii din Argentina au decedat toți după ce au făcut parte din studiile de vaccin ce au fost efectuate de firma GlaxoSmithKline

 

yogaesoteric
16 mai 2017

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More