Transsminteala

 

Rod Dreher

Mai jos, într-o postare cu sfaturi pentru relații sexuale „mai sigure” destinate persoanelor „transgen”, avem o listă cu definiții avansate de Human Rights Campaign Foundation (HRC), cea mai mare și mai puternică organizație de lobby LGBT din Statele Unite. (Găsiți un PDF cu tot documentul aici, și e categoric nepotrivit să-l studiaţi la serviciu, exceptând cazul în care lucraţi într-un bar pentru homosexuali sau într-o facultate americană de științe umaniste):

P***: Folosim acest cuvânt ca să ne referim la organe genitale externe. P***** sunt de toate formele și mărimile, și pot aparține unor oameni de toate genurile.
GAURĂ FRONTALĂ: Folosim acest cuvânt ca să vorbim despre organele genitale interne, denumite uneori și vagin. O gaură frontală se poate autolubrifia, în funcție de vârstă și hormoni.
P*** FĂRĂ CUREA: Folosim această expresie ca să ne referim la organele genitale ale femeilor trans care nu și-au făcut reconstrucție genitală (sau „operație jos”); i se mai spune și penis.
VAGIN: Folosim acest cuvânt ca să vorbim despre organele genitale ale femeilor trans care și-au făcut operație jos.”

Deci „drepturile omului” presupun acum să ne referim la organele genitale ale unei femei cu termenul de „gaură frontală”. Iar „vaginul” este rezultatul amputării penisului.

Oamenii aceștia smintiți sunt motorul culturii noastre sociale, ba chiar și al legii. Povestea asta are doar o legătură tangențială cu drepturile homosexualilor. Poți să fii în favoarea drepturilor depline date homosexualilor, fără să girezi genul acesta de țicneală. Dar nu ni se dă această posibilitate de alegere. Fiecare dintre membrii Camerei Reprezentanților care aparțin Partidului Democrat și toți candidații acestui partid la funcția prezidențială susțin Legea Egalității, care i-ar obliga pe toți cetățenii să accepte aceste pretenții ca fiind drepturi cetățenești. Campania HRC normalizează și amplifică toată această demență și îi conferă o serioasă forță culturală.

Amy Welborn a scris un articol excelent despre „realitatea sexului și minciuna identității de gen”. Iată câteva fragmente:

„Trăim într-un moment bizar și profund dăunător, împins înainte de o mică minoritate de oameni care suferă de variate forme ale bolii mintale. Căci da, există variate forme. Din clipa în care începi să te uiți la această lume, ajungi să înțelegi că de fapt nu există nici pe departe acel grup monolitic și gentil de «oameni trans», pe care blândul Părinte Martin ne îndeamnă cu gentilețe să-i primim cu brațele deschise, fiindcă cu toții nu fac altceva decât să ceară înțelegere pentru diferențele lor.

Există diverse iterații și rădăcini ale acestui tip de disforie, ca pentru orice boală mintală, nu toate bine înțelese. Există bărbați care simt această dorință, foarte franc spus, ca pe un fetiș. Se numește autoginefilie și chiar există: un bărbat este excitat de ideea propriei persoane ca femeie. Există tineri care au fost abuzați, care se plasează în cadrul spectrului autist, care sunt profund influențați de ceea ce văd online; există fete pre-adolescente și adolescente pe care modificările fiziologice prin care trec le derutează, le tulbură și le revoltă, și pe care așteptările sexuale grosolane ale «culturii tineretului» le sperie și le intimidează. Există fete și băieți la vârsta adolescenței, adulți tineri, care se uită la această lume bizară a conformității stricte cu specificitatea genului, lumea rozului pentru fete și a albastrului pentru băieți, și se gândesc… eu nu mă potrivesc aici. Eu sunt altfel. Poate că m-aș potrivi… dincolo.

Ar fi multe de spus și multe de făcut, și multe în fața cărora să rezistăm, dar uite care ar fi concluzia la ora actuală: Rezistați și respingeți «autoidentificarea de gen» în toate sferele existenței, inclusiv în lege.

Adică, altfel spus: nu ești femeie pentru că tu crezi că ești femeie; nu ești bărbat pentru că ai hotărât tu singur că ești. Ești femeie pentru că ești o ființă umană adultă de sex feminin. Ești bărbat pentru că ești o ființă umană adultă de sex masculin. Ce dacă porți rochie și perucă – tot bărbat ești. O ființă umană adultă de sex masculin.

Pentru că aceasta – ideea că poți pur și simplu să-ți hotărăști genul, iar apoi pe această bază să ți se cuvină tratament și drepturi în consecință – este rădăcina profundă a majorității activismului trans din prezent, inclusiv activismul politic, reprezentat în această țară de așa-numita Lege a Egalității, girată de toți candidații actuali din partea Partidului Democrat la președinție, și aprobată de Camera Reprezentanților în primăvara trecută. Majoritatea oamenilor nu înțeleg acest aspect. Ei cred că «drepturile trans» nu se referă la altceva decât să nu fii rău cu oamenii care au trecut prin ani de consiliere psihologică, tratamente medicale și operații – corect? Nu. Nicidecum.

La baza Legii Egalității, și a unor strădanii similare din Anglia, se află ideea că o persoană este necesar să fie tratată conform genului pe care el sau ea (?) pretinde că îl are, chiar dacă persoana respectivă este în continuare intactă fizic, nu a făcut niciodată o operație și poate nici măcar nu intenționează să facă vreodată. Nu contează dacă «trece» drept ceea ce pretinde că este și nici cum ți se pare ție că ar arăta.”

Mai departe:
„Dacă ai ocazia să interacționezi cu un politician care își exprimă susținerea pentru Legea Egalității, pune-i întrebări despre lege și nu te lăsa dus cu vorba. Nu accepta platitudini! Întreabă-l, de câte ori e nevoie: «Ar trebui ca unui bărbat biologic care spune că el este femeie, să i se permită accesul în spațiile rezervate femeilor, cum ar fi vestiarele?» Mă rog, «este necesar să fim o societate incluzivă, care îi întâmpină cu bucurie pe oamenii de toate felurile».«Minunat. Ar trebui ca unui bărbat biologic care spune că el este femeie, să i se permită accesul în spațiile rezervate femeilor, cum ar fi vestiarele și toaletele pentru femei?» «Să știți că persoanele trans au parte de multă discriminare.» «Ce păcat. Ar trebui ca unui bărbat biologic care spune că el este femeie, să i se permită accesul în spațiile rezervate femeilor, cum ar fi vestiarele, toaletele și închisorile pentru femei?»«Eu sunt pentru egalitate între toți oamenii.» «Bravo dumitale. Ar trebui ca unui bărbat biologic care spune că el este femeie, să i se permită accesul în spațiile rezervate femeilor, cum ar fi vestiarele, toaletele, închisorile și adăposturile pentru femei abuzate?»

O reacție frecventă la genul acesta de argumentație constă din atitudinea teribil de ofensată față de presupusa implicație că o persoană transgen ar trebui să fie suspectă. Nu. Argumentația împotriva legislației autoidentificării, cum este Legea Egalității, nu are nicio treabă cu a ridica suspiciuni în privința persoanelor transgen. Spune pur și simplu că un om care caută să profite și să abuzeze de femei sau fetițe ar putea profita cu ușurință de o asemenea situație – și să fie protejat de lege.”

Aici Amy Welborn are dreptate. Ați face bine să începeți să le puneți politicienilor aceste întrebări dificile. Mass-media nu o vor face. Ele s-au vândut deja ideologiei de gen. O schimbare masivă are în prezent loc în țara noastră, dar și de-a lungul și de-a latul Occidentului în general. O schimbare prezentată drept ceva ce nu este – iar oamenii care resping aceste minciuni se văd stigmatizați și, în unele locuri, deja supuși riscului de a suporta consecințe legale. Dacă Legea Egalității trece, nu va mai exista niciun loc unde să te ascunzi, din punct de vedere legal.

Amy Welborn, care a publicat acest articol în Catholic World Report, meditează pe marginea rădăcinilor acestei nebunii și se întreabă ce-am putea învăța din ea. „Blândul” Părinte Martin, care se bucură de favorurile „blândului” Papă Francisc, îi minte pe oameni. Probabil că se minte și pe sine. La fel și mulți alți oameni bine-intenționați – oameni cumsecade cu toții, care nu vor să iște niciun scandal și care nu-și doresc decât să fie drăguți și respectabili și grijulii cu semenii lor. Aceste minciuni poartă cu ele niște consecințe a căror însemnătate e cu neputință de evaluat. Este necesar să încetăm să mai folosim eufemisme terapeutice, pentru a numi ceea ce este. În acest sens, vulgara misivă de la Human Rights Campaign Foundation servește unui scop prețios: să le vâre sub nas oamenilor, fără menajamente, ce anume este, foarte precis, mișcarea trans, și ce doresc aliații ei.

O lume în care vaginurilor li se spune „găuri frontale”, iar cavităților scobite în trupul unui bărbat, unde se aflau înainte penisul și testiculele lui, li se spune „vaginuri”. Inversarea nu este deloc un accident. Gândiți, oameni buni!

Actualizare 1: Curtea de Apel din Columbia Britanică a confirmat dreptul unui copil minor de a primi tratament de schimbare a genului fără consimțământul părinților săi (link – 10 ianuarie). 

Actualizare 2: Cititoarea DK, mama unui adult care parcurge tranziția de gen, comentează:
„Când părinții din Coaliția Kelsey, apartinică, defilau pe holurile Camerei Reprezentanților și ale Senatului anul trecut, democrații au fost cei care nu voiau să-i asculte. Aveau părinți care votează de-o viață cu Partidul Democrat, inclusiv părinți gay și lesbiene, și care le vorbeau parlamentarilor democrați despre abuzurile medicale sfruntate care se comit în numele ideologiei identității de gen. Le-am pomenit despre numărul crescând al celor care vor să refacă tranziția în sens invers, majoritatea fiind dintre cei atrași de persoane de același sex, și mulți confruntându-se cu probleme cauzate de tranziția medicală rapidă, bazată pe stereotipurile de gen. Răspunsul lor? «Nu m-am gândit niciodată la asta.» Ce spuneam noi nu se potrivea cu narativul HRC, care a pus stăpânire pe ei. Răspunsul lor era o mare pauză goală.”

Intrați pe site-ul Coaliției Kelsey: kelseycoalition.org. Este un grup interesant – apolitic, doar părinți îndurerați care se uită neputincioși la copiii lor cum își nenorocesc trupul și viața, și care urmăresc să ne trezească și pe noi la realitatea a ceea ce se petrece.

Actualizare 3: Un cititor semnalează că anunțul de înființare a unei organizații britanice pentru homosexuali, lesbiene și bisexuali, excluzându-i pe cei care se declară trans, a provocat mare fierbere. Fragment din articolul apărut pe Out.com:

„Alok Vaid-Menon, activist al drepturilor pentru LGBTQ+, a condamnat organizația pe Instagram.
«O nouă organizație de alianță între lesbiene, homosexuali și bisexuali, care îi exclude pe cei trans și non-binari, a fost înființată în Marea Britanie, ca reacție la creșterea estimată a «extremismului de gen»», scrie acesta. «Hai să ne înțelegem foarte clar: adevărata ideologie de gen extremă este binaritatea de gen colonială, impusă cu forța popoarelor indigene de pe tot globul, ștergând mii de sisteme alternative de gen-sex, responsabilă pentru nenumărate asasinate ale persoanelor trans și cu varianță de gen, propagând mitul că suntem «ceva nou».»
«Feminismul fără respectarea femeilor trans și a persoanelor non-binare nu este altceva decât patriarhat», a continuat el. «Reducerea femeilor la organele lor genitale și capacitatea lor de reproducere este simplu misoginism. Întărirea binarităților de gen și sex nu este un gest progresist, ci unul rasist și conservator.»”

Citiţi şi:

TRANS-TIRANIA. Într-o lume transgender, identificarea biologică a femeii şi a bărbatului este ilegală. Se petrece deja în unele ţări occidentale…

Am ajuns să fabricăm copii transgender


 

yogaesoteric
11 iunie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More