Triplu joc MK-Ultra în Orlando

 

Atentatul din Orlando din 12 iunie 2016 este cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite după numărul de victime, dar și cel mai grav act terorist de pe teritoriul american, după atentatele din 11 septembrie 2001. Conform datelor oficiale, 50 de oameni au fost uciși cu focuri de armă într-un club de noapte gay din orașul american Orlando. Atacatorul a fost identificat ca Omar Mir Seddique Mateen, cetățean american în vârstă de 29 de ani, musulman cu origini afgane. Agenția de știri Amaq, afiliată ISIS, a raportat că grupul militant islamist este responsabil pentru atentat. Totuși, președintele Barack Obama a declarat că nu s-a descoperit nicio legătură a autorului masacrului cu organizația teroristă Stat Islamic.

Aceasta este varianta oficială, dar conform unor investigatori independenți, pare destul de sigur că incidentul Orlando a fost un atac de tip steag fals, o lucrătură din interior, cu un scenariu în stilul Gladio.

Deoarece toate informaţiile date de autorităţi sunt strict cenzurate şi limitate drastic, este dificil să-ţi dai seama ce s-a petrecut cu adevărat. Autorităţile afirmă de obicei că restricţionarea informaţiilor este necesară pentru a preveni copierea acestor acţiuni, dar şi pentru a se putea verifica ulterior datele oferite de informatori.

Autorităţile federale din SUA au intervenit şi au preluat imediat controlul în Orlando, în virtutea Patriot Act și a securității naţionale, deoarece au clasificat incidentul din punct de vedere operaţional ca fiind un act terorist, chiar dacă nu au afirmat aceasta în mod deschis. Acest fapt în sine face extrem de dificilă desluşirea a ceea ce s-a petrecut cu adevărat.

Au fost oare împușcăturile de la Orlando o acţiune de tip steag fals virtuală, aşa cum au fost explozia bombei la Boston şi atacul de la Sandy Hook, cu mulţi actori „de criză” plătiţi, şi în care nimeni care nu a murit? Sau au existat într-adevăr victime reale?

Oare „trăgătorul” identificat trăgea cu adevărat focuri de armă sau totul a fost o înscenare? Dacă împuşcăturile au fost reale, au mai participat și alți trăgători?

Deoarece oamenii guvernului au control complet asupra scenei crimei, a presupuselor cadavre, a detectivilor (dacă există vreunul real), oricare dintre dovezi, și toate la un loc, pot fi cu uşurinţă controlate, prin reportajele de la ştiri; ei pot spune publicului orice doresc, fie că este adevărat sau nu. Iar majoritatea telespectatorilor cred că ceea ce difuzează mass-media, care este drastic controlată din umbră, este adevărat, chiar și atunci când, de regulă, este o minciună sau un mic sâmbure de adevăr împănat cu minciuni.

Toate acţiunile de tip steag fals necesită multe minciuni, mituri şi o cantitate mare de informaţii contradictorii furnizate publicului pentru a-l face confuz şi incapabil să-şi dea seama ce se petrece de fapt.

Despre incidentul din Orlando a apărut o cantitate suficientă de informaţii care ridică foarte multe suspiciuni. Nu ar fi deloc surprinzător ca de fapt nimeni să nu fi murit acolo. Dar pe de altă parte, se ştie sigur că CIA şi Mossad conduc deseori operaţiuni teroriste înscenate cu victime reale, ucise cu sânge rece, aşa cum a fost la Murrah sau în 11 septembrie 2001.

Știm că ei au tehnologia sofisticată de control mental disponibilă pentru a realiza orice consideră, dacă ei decid aceasta, tehnologie ce poate transforma în mod neaşteptat o persoană normală într-un ucigaş cu sânge rece. Până când apar mai multe dovezi circumstanţiale, încă nu putem şti cu siguranţă ce s-a petrecut la Orlando. Iar dacă a fost o operaţiune virtuală cu actori plătiţi, puteţi fi siguri că aceştia trebuie să fi semnat acorduri de confidenţialitate, prin care se supun la consecințe serioase pe termen lung dacă ar dezvălui vreodată adevărul…  

Atacul înscenat de mafia khazară în America pe 11 septembrie 2001 a generat un punct de turnură în politica SUA. Ca şi atacul de tip steag fals de la Murrah din 1996, o altă acţiune fabricată în interior în stilul Gladio, atacul din 11 septembrie a punctat nu numai sfârşitul statului de drept american constituțional ci şi, probabil, sfârşitul republicii americane în sine.

Atacul asupra Americii din 11 septembrie 2001 a marcat un punct major de turnură în politica externă a SUA. De fapt, a transformat maşinăria militară americană într-o unealtă pentru războiul agresiv al israelienilor în dorinţa lor de a atinge „Planul Israelian Măreţ”, în numele mafiei khazare (MaKh).

Din cauza acestui atac criminal sinistru condus de israelieni asupra Americii pe 11 septembrie 2001, americanii trăiesc acum cu teama de aşa-numita teroare a radicalismului islamic. Dar această teroare este în totalitate bazată în prezent pe mercenari angajaţi şi antrenaţi de America, Israel, Turcia sau Arabia Saudită pentru MaKh – cea mai mare organizație mondială a crimei organizate.

Dar atacul din septembrie 2001 a condus de asemenea la votarea unor legi draconice, complet ilegale şi neconstituţionale, care practic nu au nicio jurisdicţie în afara Washington DC, conform Constituţiei SUA, dacă este interpretată corect. Mai specific, acestea ar fi diabolica lege Patriot Act, legea Comisiilor Militare şi legea Autorizării Apărării Naţionale (National Defense Authorization Act – NDAA).

Trecerea la stilul antiterorist al ADL/IDF (AntiDefamation League/Israel Defense Forces) a transformat America, la fiecare nivel, într-un stat poliţienesc tip Stasi condus de Departamentul pentru Securitate Naţională, creat şi instrumentat de israelieni, armata privată de stat poliţienesc pentru spionaj străin a Israelului şi de şeful ei – sionistul Rothschild (alias bancherii-gangsteri ai MaKh).

Nu doar că Departamentul pentru Securitate Naţională a SUA este un front israelian de spionaj, ci este și o organizaţie complet ilegală, neconstituţională, criminală de tip RICO (Racketeer Influenced and Corrupt Organization – organizație coruptă influențată de gangsteri) pusă la cale ca modalitate de a consolida toate serviciile secrete americane şi poliţia sub o singură conducere, compusă din mai mulţi trădători ridaţi care stau în vârful piramidei de putere a MaKh – Stabilimentul Ierarhiei.

Departamentul pentru Securitate Naţională a fost pus la cale de trădători şi perverşi care sunt dedicaţi distrugerii şi pervertirii complete a valorilor americane. Aceştia au fost israelienii-americani, dubli cetăţeni „mai întâi israelieni” trădători, mulţi din aceeaşi gaşcă care a pus la cale şi a asistat atacul împotriva Americii din 11 septembrie 2001.

Departamentul pentru Securitate Naţională a SUA a fost constituit pentru a ajuta la ţinerea şi păstrarea sub tăcere a adevărului referitor la Israel şi Netanyahu, ca fiind principalii planificatori şi cei care au instrument atacul din 11 septembrie 2001, pentru ca adevărul să nu fie descoperit, investigat şi ca cei responsabili să nu poată fi acuzaţi.

Departamentul pentru Securitate Naţională a fost de asemenea întemeiat şi pentru a-i împiedica pe americani șă-şi redobândească controlul asupra propriului guvern sau să reinstituie Constituţia şi supunerea în fața Legii în America. A fost de asemenea pus la cale pentru a servi ca agenţie maestră în spionarea și hărţuirea dizidenţilor americani şi a populiştilor care apar. Numărul acestora creşte pe zi ce trece, întrucât America se îndreaptă spre o criză economică severă, iar lumea se îndreaptă spre o resetare cataclismică majoră.

Tehnologiile MK-Ultra sunt tehnologii foarte dezvoltate şi au fost înalt perfecţionate în ultimii 50 de ani. Ele au fost concepute în Anglia, la Institutul Tavistock, apoi s-au răspândit în Germania la începutul anilor ʼ30 şi au fost „rafinate” de nazişti prin experimentele realizate în lagărele de concentrare.

După cel de-al Doilea Război Mondial, anumitor nazişti de frunte li s-a acordat imunitate completă prin intermediul Operaţiunii Paperclip şi au fost aduşi în America – Mengele, Gehlen, Mueller, Skorzeny, Kammler şi alte mii de naziști asemenea lor.

Tehnologia MK-Ultra a fost adoptată de CIA după ce OSS s-a metamorfozat în această agenţie sub autoritatea legii Securităţii Naţionale din 1947, ca răspuns la incidentul OZN de la Roswell şi a recuperării de resturi extraterestre (în iunie 1947).

Istoricul şi practicile curente ale MK-Ultra

Programul MK-Ultra a fost venerat de Allan Dulles şi Richard Helms, iar mai târziu de George H. W. Bush, după ce a dobândit putere marcantă în CIA și a condus operațiunea de asasinare a președintelui J. F. Kennedy. Bush a făcut aceasta utilizând grupa operativă CIA Op40 condusă din camera 40 de la Langley.
MK-Ultra a fost de asemenea și proiectul preferat al lui Richard Nixon.

În audierile din cadrul Congresului, Helms (puţin mai mult decât un agent al MaKh din City-ul Londrei) a pretins că el a distrus toate documentele MK-Ultra şi că toate programele conexe au încetat. El a minţit însă cu bună ştiinţă.

MK-Ultra şi numeroase subprograme ale sale extrem de sofisticate au fost secretizate, transformate în programe „negre”. S-a stabilit acces special din interior, înalt compartimentat, înalt secretizat, programe nerecunoscute finanţate prin operaţiuni cu fonduri negre, cum este traficul internaţional de narcotice, contrabanda cu arme şi variate tipuri de scheme sofisticate care au fost concepute pentru a fura în mod acoperit şi ilegal fonduri guvernamentale, fonduri publice şi fonduri ale corporaţiilor.

În acel moment, MK-Ultra s-a transformat într-o mașinărie de experimente foarte sofisticate din punct de vedere tehnic şi extrem de costisitoare, cum a fost utilizarea de LSD (Operaţiunea Midnight Climax din San Francisco şi New York, în care au fost folosite prostituate care le strecurau acest drog diverşilor clienţi în băutură, uneori în cantităţi masive. Una dintre aceste victime a devenit imediat complet psihotică şi a ieşit afară în oraş complet goală).

Alte subprograme MK-Ultra au implicat medici psihiatri spioni, bine antrenaţi la CIA, care au folosit hipnoză avansată asistată de medicamente pentru a crea individul perfect controlat mental, dar fără ca el să ştie aceasta. În primul rând sufletul persoanei trebuia adormit prin traumatizare şi tortură extremă, iar mintea sa fracturată în compartimente subprogramabile care să poată fi apoi accesate uşor şi liber. Apoi noi subpersonalităţi erau instalate în minţile lor fragmentate iar aceste subprograme puteau fi accesate prin diferite coduri, unele bazate pe „cărţile regale” dintr-un set de cărţi normale de joc.

Filmul extraordinar Candidatul manciurian în care a jucat Frank Sinatra a fost blocat de către CIA pentru mai mult de un an deoarece exista îngrijorarea că este mult prea revelator (ceea ce şi era). Remake-ul realizat cu Denzel Washington a fost chiar mai realist şi a inclus unele noi aspecte dezvoltate în tehnologiile MK-Ultra.

Unele dintre cele mai sinistre experimente MK-Ultra au implicat utilizarea de tancuri de deprivare senzorială ca formă de tortură, expuneri majore la flashuri de radiaţii şi la ingestia de radiaţii pentru a schimba tipul de senzaţii/impulsuri ce infuzează creierul şi a crea puteri psihice. Acum, unele modalități de programare mentală implică conectarea subiecţilor la o pungă de administrare intravenoasă (sau chiar două sau trei, umplute cu substanţe psihotice cum este placidyl, scopolamină şi amital sodic, ca şi amfetamine), iar apoi conectarea la „servietă” – un aparat electric asemănător unui encefalograf care se ataşează scalpului prin mulţi electrozi mici.

În acest mod, viitorii agenţi pot fi programaţi cu diferite subprograme iar amintirile dureroase li se şterg. În ciuda tuturor afirmaţiilor contrare (care negau existenţa acestor programe) făcute pentru a obţine o continuă finanţare, această programare pare să se extindă în prezent pe durata unor stagii începând cu 15 ani şi este funcţională pe deplin după aproximativ 20 de ani în majoritatea cazurilor. Dar la acel moment mulţi agenţi încep să îşi amintească puţin câte puţin o parte din ce li s-a făcut şi din ce au făcut ei. Unii îşi amintesc totul în cele din urmă.

Subprogramele MK-Ultra (şi sunt sute din acestea) sunt acum programe cu acces special, complet negat, la care se face referire şi cu numele de programe tip „deep black” nerecunoscute.

Ele sunt operaţionale prin contractori ai Departamentului Apărării, astfel încât să fie uşor de negat existenţa lor, iar acum folosesc tehnologii psihotronice foarte sofisticate cum ar fi turnurile de telefonie mobilă, fascicule pulsatorii de microunde, unde radio de frecvenţă foarte joasă (ELF), unde scalare, urmărire în bandă şi multe alte metode ce implică administrarea secretă de substanţe chimice sofisticate şi medicamente „indivizilor ţintă” precum şi unor agenţi „somnambuli”.

Dar în plus faţă de aplicarea şi dezvoltarea tehnologiilor ca pregătire pentru agenţii „somnambuli” şi pentru operaţiunile sub puternică acoperire, această tehnologie MK-Ultra este acum extinsă zilnic împotriva populaţiei SUA ca o armă de război ultra-high-tech sofisticată.

Scopul acesteia este de a insinua gânduri, emoţii, atitudini şi acţiuni în mintea oamenilor, care să dea o anumită formă conştiinţei şi acţiunilor maselor care să se conformeze scopurilor operaţionale CIA furnizate de câţiva dintre controlorii de top ai Stabilimentului Ierarhic al mafiei khazare.

Aici găsiți o copie a unui document actual de Antrenare în Operaţiuni Psi, furnizat de cineva din interiorul serviciilor americane de informaţii. Acest document este real.

Documentul a fost făcut public după ce o persoană „foarte din interior” l-a făcut disponibil, deoarece întregul grup din care făcea parte acea persoană era foarte dezgustat de tot ceea ce se petrece. Acest grup, Comm 12, a luptat şi încă luptă împotriva acestor programe secrete ale CIA, care au fost toate active sub conducerea lui George H.W. Bush şi a Cabalei Crimei Organizate de Bush – o facţiune gen Al Patrulea Reich nazist a sioniştilor Rothschild, numită „Aquatech”, care, se pare, era condusă de pe o proprietate a CIA.  

Este un document lung care revelează numeroase tehnologii MK-Ultra de control mental, începând cu 1992; una dintre acestea includea utilizarea fasciculelor pulsatorii de microunde din sistemele turnurilor de telefonie celulară, care acum sunt în funcţiune şi operative. Adevăratele tehnologii de control mental care sunt utilizate în prezent implică metode care sunt atât de sofisticate încât majoritatea persoanelor, chiar dacă li s-ar spune, pur şi simplu nu şi-ar putea imagina sau nu ar putea crede că aceasta chiar se petrece.

Metodologii MK-Ultra ultra-high-tech se extind în prezent

Unii agenţi „somnambuli” au fost de fapt cipaţi la nivelul creierului, alţii au fost cipaţi funcţional prin inhalarea de nanoparticule fără să ştie, alții prin metode aplicate în secret, prin care li s-a rupt legătura cu sufletul şi apoi au fost hipnotizaţi şi programaţi din „Servietă”. Unii dintre ei sunt anesteziaţi pentru 1-3 luni, treziţi periodic pentru menţinere şi hrăniţi intravenos în timp ce sunt complet reprogramaţi. În acest mod, unii agenţi au fost învăţaţi să vorbească mai multe limbi în dialectul adecvat în doar câteva luni, fiind astfel pregătiți pentru munca sub o groasă acoperire.

Multor oameni din marea masă le va trebui mult timp ca să accepte faptul că aceste programe de control mental incredibil de avansate există şi sunt puse în practică, fiind folosite ca adevărate arme. Trist de spus, dar seria de filme Bourne se bazează pe astfel de programe reale şi pe practici tipice ale CIA, de genul programului MK-Ultra.

Există foşti militari SUA care atunci când au părăsit armata şi s-au angajat la diverse întreprinderi sau firme pentru munci convenţionale, au fost în mod obişnuit hărţuiţi sub acoperire şi ţinuţi în stres, în general deoarece angajatorii lor funcţionau ca marionete ale CIA.

Aici este ideea esențială. Unii „somnambuli” pot fi ţintiţi printr-un singur apel telefonic, unii prin satelit, unii printr-un anumit simbol strecurat în viaţa lor zilnică. Psihotronica ultra-hight-tech este principala metodă de invadare a creierului şi de activare a misiunii, până acum. Teoretic, sute de „somnambuli” au fost condiţionaţi şi inseraţi la toate nivelurile, de la Guvernul SUA, la serviciile de informații, la forțele de ordine şi în armată, peste tot în SUA.

Majoritatea agenților controlați mental au subprograme de autodistrugere care pot fi activate pentru a determina operativul să se autodistrugă sau să se sinucidă. Israelienii au realizat condiţionarea în masă a mii de mercenari şi wahhabiți care se prezintă ca radicali islamici, prin aceste metode, fiind făcuți să creadă că vor primi un harem de virgine pe lumea cealaltă dacă se vor arunca în aer în diverse misiuni plănuite să accentueze imaginea „terorismului”. Aceasta este greu de crezut, dar în mod tragic chiar aceasta este realitatea. Aceasta este natura actualelor Operaţiuni CIA şi Mossad.

Îndoiţi-vă de aceasta dacă doriți, dar apoi urmăriţi cu atenție incidentul cu doi agenţi din serviciile secrete SUA care lucrau la Casa Albă și care se întorceau de la petrecerea de pensionare a unui coleg. La un moment dat, aceștia au virat din senin și au intrat cu mașina într-o zonă restricţionată cu bandă de securitate, spre gardul Casei Albe. Sau urmăriți incidentul în care toţi agenţii de securitate care îl acompaniau pe preşedinte în turul său în America de Sud au fost surprinşi cumpărând serviciile unor prostituate sub 18 ani. Agenţilor de securitate şi poliţiştilor care nu sunt „somnambuli” poate să li se inducă efectiv, prin tehnologiile de control mental existente, un comportament necuviincios, scandalos pe care ei în mod normal nu l-ar avea.

Ce s-a petrecut la Orlando şi de ce se crede că este un triplu joc MK-Ultra?

Care sunt principalele obiective ale mafiei khazare pentru America în prezent, după cum au ordonat cei câțiva care conduc din umbră, psihopaţi ridaţi, criminali în scaune cu rotile aflați aproape de finalul vieţii lor?
– să colecteze armele americanilor, în special pe cele AR-15, în depozite mari;
– să se promoveze corectitudinea politică şi agenda LGBT, să se facă din homosexualitate starea cea mai dorită (minimizând astfel creşterea populaţiei şi ajutând la distrugerea familiei, limbajului, limitelor bunului-simț şi culturii americane);
– să fie motivaţi cetățenii să susţină extinderea maşinăriei militare americane pentru a ataca şi distruge mai multe naţiuni din Orientul Mijlociu, în beneficiul Israelului şi mafiei khazare.

Este un fapt binecunoscut că serviciile secrete americane, inclusiv CIA, îşi împart agenţii şi operaţiunile sub acoperire cu naţiunile G7 şi cu Israel. Numeroase operaţiuni Mossad, sub acoperire, din America au fost sponsorizate de CIA, unele operaţiuni au fost comune, şi întotdeauna acestea au fost acoperite de FBI – o „proprietate” în domeniul sistemelor informative aflată în slujba MaKh.

Cel care a realizat atacul armat de la Orlando, Omar Mateen, pare să fi fost un informator al Departamentului pentru Securitate Naţională a SUA (DHS), care a lucrat pentru firma de securitate G4S, o aparentă ramură engleză a DHS. Evident, această pistă nu va fi căutată sau investigată deoarece ar însemna sfârşitul odată pentru totdeauna a DHS, ceea ce nu se doreşte. Iar această pistă conduce direct la DHS şi FBI.

Concluzie

Prin urmare, este rezonabil să privim atacul armat din Orlando ca fiind un posibil atac în stil Gladio, în care să fi fost implicate atât Mossad-ul cât și CIA. Ar putea fi o lucrătură din interior, o acţiune de tip steag fals „triplu joc” concepută să ajute la motivarea maselor de americani să accepte interzicerea și colectarea armelor, să accepte corectitudinea politică şi homosexualitatea ca norme preferate şi să-i motiveze pe cetățeni să susţină extinderea maşinăriei de război pentru a duce și mai multe războaie pentru Israel şi mafia khazară (bancherii-gangsteri sionişti din clanul Rothschild).

Încă o dată CIA a extins teroarea de tip steag fals pentru a manipula mintea poporului american. Şi să nu vă aşteptaţi ca Guvernul SUA, FBI sau orice agenţie a forțelor de ordine să investigheze cu adevărat incidentul tragic de la Orlando, şi nici ca mass-media strict controlată să informeze despre operațiunile criminale orchestrate din culise. Mass-media principală încă minte în cunoştinţă de cauză despre asasinarea lui JFK, susținând în continuare că Oswald a fost singurul care a tras, fiind nebun. Cu toate acestea, 80% dintre americani nu cred această versiune ridicolă, dar în schimb sunt ferm convinși că propriul guvern a fost puternic implicat, iar cele susținute de comisia Warren au fost numai minciuni.

Citiţi şi:
Potrivit Press TV, atacul armat din Orlando a fost un eveniment de tip steag fals ce a avut ca scop demonizarea musulmanilor
11 septembrie 2001: Turnurile gemene nu s-au prăbușit în urma unui atentat terorist – Dezvăluirile curajoase ale unui agent secret
În sfârşit, CIA recunoaşte că a muşamalizat asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy

yogaesoteric
11 decembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More