Trump este singurul candidat antiglobalist

 
Invitat într-un studio tv în luna martie, cunoscutul actor Jean-Claude Van Damme a vorbit, printre altele, şi despre alegerile din SUA din acest an, mai exact despre duelul dintre Hillary Clinton şi Donald Trump.

Actorul a declarat că are o preferinţă pentru candidatul republican: „Trump este un om de afaceri. Îşi iubeşte ţara şi poporul, este o persoană interesată de orice”.

Van Damme a mai spus că „Trump va reabilita America din punct de vedere financiar”. Una dintre măsurile lui Trump este reducerea impozitului pentru oamenii săraci.

Jean-Claude Van Damme a declarat că Donald Trump, „un candidat antiglobalist”, nu va câştiga alegerile, deoarece familiile Rothschild şi Rockefeller nu vor permite acest lucru: „Sunt persoane din familia Rockefeller, dar şi din familia Rothschild. Sunt familii mari, care domină pe continente, familii care îşi trag originea din anul 1827, care se află deasupra tuturor lucrurilor despre care noi vorbim astăzi”.

 

Citiți și:

SUA este, de fapt, țara unui singur partid, acela al afacerilor de tot felul și al marilor corporații

Răul din societatea de azi a fost programat pas cu pas cu mult timp în urmă

Asta e bomba bombelor: Hillary Clinton, membru fondator al ISIS
 

 

yogaesoteric
20 mai 2016


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More